Το Semiramis καλωσορίζει το καλοκαίρι 2024 με το opening της ανανεωμένης πισίνας

Το Semiramis καλωσορίζει το καλοκαίρι 2024 με το opening της ανανεωμένης πισίνας του Facebook Twitter
0

Με πρωταγωνιστή το χρώμα, αλλά πλέον με προσανατολισμό στις θερμές, παστέλ αποχρώσεις του ροζ και στο φυσικό πράσινο, καθώς και σταθερή αδυναμία στο σύγχρονο design, η πισίνα του Semiramis υποδέχεται ανανεωμένη το καλοκαίρι του 2024.

Το Semiramis καλωσορίζει το καλοκαίρι 2024 με το opening της ανανεωμένης πισίνας του Facebook Twitter

Οι διαχρονικά οργανικές φόρμες, τα φωτεινά, απαλά χρώματα και τα ρευστά σχήματα γίνονται και πάλι το ιδανικό σκηνικό για τις πιο δροσερές καλοκαιρινές αποδράσεις στα βόρεια προάστια της πόλης. Η πισίνα του Semiramis συνοψίζει με τον καλύτερο τρόπο αυτό που ονομάζουμε «urban cool αισθητική» προτείνοντας ένα περιβάλλον φωτεινό και αισιόδοξο για ένα διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της πόλης και για μια αναζωογονητική βουτιά με πολύ χρώμα.  

Το Semiramis καλωσορίζει το καλοκαίρι 2024 με το opening της ανανεωμένης πισίνας του Facebook Twitter

Ειδικά φέτος, χάρη στη νέα, ανανεωτική ματιά του αρχιτεκτονικού γραφείου Manhattan Projects, ο χώρος της πισίνας φρεσκάρει την χρωματική του παλέτα προσθέτοντας και νέες πιο παστέλ αποχρώσεις του ροζ. Ταυτόχρονα ενισχύεται και το πράσινο με περισσότερα φυτά που όχι μόνο χαρίζουν τη σκιά τους αλλά δίνουν και ουσιαστικό νόημα στη φράση «όαση δροσιάς στα βόρεια προάστια».  

Το Semiramis καλωσορίζει το καλοκαίρι 2024 με το opening της ανανεωμένης πισίνας του Facebook Twitter

Επιπλέον, ανανεωμένες είναι και οι γευστικές προτάσεις που μπορεί κανείς να απολαύσει δίπλα στην πισίνα, σχεδιασμένες από την Green Garlic Studios με curator τον βραβευμένο σεφ και ιδιοκτήτη εστιατορίων Άρη Βεζενέ. Οι ολόφρεσκες, δημιουργικές σαλάτες έχουν ιδιαίτερη θέση στο νέο μενού: fattouche με ελιές Καλαμών και φέτα, burrata με ροδάκινο, νεροκάρδαμο και ξύδι σαμπάνιας, αλλά και quinoa με μοσχολέμονο και ρόκα. Σημαντικό κομμάτι του μενού αποτελούν πλέον και τα ωμά από εξαιρετικές πρώτες ύλες: ψάρι crudo με chili και ελαιόλαδο Σητείας, beef carpaccio με αρσενικό Νάξου και μαύρη τρούφα, ταρτάρ με σχοινόπρασο και σινάπι.  Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα δροσερά γλυκά, ιδανικά για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού: παγωτά και σορμπέ (το καρπούζι είναι ήδη hit), ανάλαφρες μαρέγκες αλλά και panna cotta καθώς και μους σοκολάτας.  

Το Semiramis καλωσορίζει το καλοκαίρι 2024 με το opening της ανανεωμένης πισίνας του Facebook Twitter

Τα νέα όμως δεν σταματούν εδώ καθώς σύντομα θα ακολουθήσουν και περισσότερες ανακοινώσεις για καινούρια, πολύ γευστικά projects που θα κάνουν πρεμιέρα αμέσως μετά το καλοκαίρι.

Ώρες λειτουργίας Πισίνας: Καθημερινά 11.00 – 19.00 (Δεν γίνονται κρατήσεις)

Ώρες λειτουργίας εστιατορίου (εξωτερικός χώρος) 11.00 – 00.30

Τιμή εισόδου: Δευτέρα έως Παρασκευή 50€ ανά άτομο, Σαββατοκύριακα: 60€ ανά άτομο

Στην τιμή εισόδου περιλαμβάνονται χρήση ξαπλώστρας, πετσέτα και φυσικό μεταλλικό ή ανθρακούχο νερό.

Semiramis Hotel, Χαριλάου Τρικούπη 48, Κεφαλάρι Κηφισιάς, 145 62

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το Πασχαλινό Αυγό της ΑΒ Βασιλόπουλος η χαρά των παιδιών γίνεται προσφορά

Good Living / Με τα «Πασχαλινά Αβγά» της ΑΒ Βασιλόπουλος η χαρά των παιδιών γίνεται προσφορά

Φέτος, συμβάλλουμε έμπρακτα στην ενίσχυση του έργου του «Χαμόγελου του Παιδιού», συνεισφέροντας 0,30€ με κάθε αγορά Πασχαλινού Αβγού και η ΑΒ Βασιλόπουλος διπλασιάζει το συνολικό ποσό.
THE LIFO TEAM
Το επόμενο υγιεινό γεύμα σου βρίσκεται σε ένα feelgood παστέλ μπουκάλι

Good Living / Το επόμενο υγιεινό γεύμα σου βρίσκεται σε ένα feelgood προϊόν από την ΟΛΥΜΠΟΣ

Αν προσπαθείς να συνδυάσεις busy καθημερινότητα και ισορροπημένη διατροφή, το ρόφημα DRINK EAT ΟΛΥΜΠΟΣ σου το κάνει εύκολο, με ενέργεια, θρεπτικά συστατικά και πλούσια γεύση σε πρακτική συσκευασία.
THE LIFO TEAM
Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής προτάσεων προς επιχορήγηση για οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών

Good Living / Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής προτάσεων προς επιχορήγηση για οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών

€2,5 εκ. για την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας στην Ελλάδα και την Κύπρο μέσω του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος VOICES, με συγχρηματοδότη και συντονιστή το Ίδρυμα Μποδοσάκη.
THE LIFO TEAM
Campeón Gaming: Όταν ο χώρος εργασίας γίνεται εμπειρία – ένα νέο κεφάλαιο στην καρδιά της Αθήνας

Good Living / Τα νέα γραφεία της Campeón Gaming επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία εργασίας

Στην Πλατεία Κοτζιά, σε ένα κτίριο που κάποτε λειτουργούσε με μια εντελώς διαφορετική λογική, η Campeόn Gaming σε συνεργασία με την Archi4m, δημιούργησαν έναν χώρο υψηλής αισθητικής που αποπνέει δημιουργικότητα και καινοτομία.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ
Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά

Good Living / Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά

ΔΕΗ και Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ταξιδεύουν σε είκοσι πόλεις στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές να γνωρίσουν το 3x3, το ολυμπιακό άθλημα που ξεκίνησε από τις γειτονιές του κόσμου.
THE LIFO TEAM
dfgh

Good Living / Το OPEN HOUSE Athens επιστρέφει: Μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης της αρχιτεκτονικής της Αθήνας

Δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι – ιστορικά και σύγχρονα κτίρια, κατοικίες, γραφεία, ξενοδοχεία και πολιτιστικές εγκαταστάσεις – ανοίγουν τις πόρτες τους, προσφέροντας δωρεάν ξεναγήσεις.
THE LIFO TEAM