Η ΕΨΑ καθαρίζει τις Αλυκές Βόλου: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη

Η ΕΨΑ καθαρίζει τις Αλυκές Βόλου: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη Facebook Twitter
0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αίσθημα ευθύνης και βαθιάς σύνδεσης με τον τόπο που τη γέννησε, η ΕΨΑ πραγματοποίησε την Τρίτη 4 Ιουνίου μια εθελοντική δράση καθαρισμού στην παραλία Αλυκές Βόλου. Περίπου 60 μέλη της ομάδας της, από το εργοστάσιο στον Βόλο και τα γραφεία της Αθήνας, συμμετείχαν με ενθουσιασμό, θέλοντας να προσφέρουν έμπρακτα στο μέρος που αποτελεί κομμάτι της ιστορίας και της καρδιάς της εταιρείας.

Με την υποστήριξη και την έγκριση των αρμόδιων αρχών, ανάμεσά τους ο Δήμος Βόλου και το Λιμενικό, η δράση πραγματοποιήθηκε με ασφάλεια και οργάνωση. Εξοπλισμένοι με γάντια και σακούλες, οι εργαζόμενοι καθάρισαν την παραλία, με τον καθένα να γεμίζει τουλάχιστον μία σακούλα απορριμμάτων, μια απλή αλλά ουσιαστική πράξη φροντίδας για το περιβάλλον και τη γειτονιά μας.

Η ΕΨΑ καθαρίζει τις Αλυκές Βόλου: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη Facebook Twitter

Η ημέρα κύλησε με θετική διάθεση, χαμόγελα και στιγμές ξεκούρασης με νερά, σνακ και φυσικά τα αγαπημένα αναψυκτικά της ΕΨΑ, που πρόσφεραν τη δροσιά τους στους συμμετέχοντες.

Η ΕΨΑ καθαρίζει τις Αλυκές Βόλου: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη Facebook Twitter

Η ΕΨΑ παραμένει διαχρονικά στο πλευρό της Μαγνησίας και του Βόλου. Με ιστορία σχεδόν ενός αιώνα, η εταιρεία συνεχίζει να στηρίζει με πράξεις τον τόπο της, τιμώντας τις ρίζες της μέσα από κάθε της ενέργεια.

Η ΕΨΑ καθαρίζει τις Αλυκές Βόλου: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη Facebook Twitter

Γιατί η προσφορά στον τόπο της είναι αξία που κρατάει στο χρόνο.

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

31ες Νύχτες Πρεμιέρας: Το μεγάλο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Αθηνών επιστρέφει με μεγάλο χορηγό τη Nova για ακόμη μία χρονιά

Good Living / 31ες Νύχτες Πρεμιέρας: Το μεγάλο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Αθηνών επιστρέφει με μεγάλο χορηγό τη Nova για ακόμη μία χρονιά

Με μεγάλους καλεσμένους τους Ντάνιελ Ντέι Λιούις και Νιλ Τζόρνταν και πανελλήνιες πρεμιέρες ταινιών όπως η «Boυγονία» του Γιώργου Λάνθιμου, το «Καμία Άλλη Επιλογή» του Παρκ Τσαν-Γουκ και το «Nouvelle Vague» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, ο αγαπημένος θεσμός των Αθηναίων σινεφίλ επιστρέφει από 1-12 Οκτωβρίου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πρωτοβουλία Cycladic Identity: 8 νέα προγράμματα σε οκτώ νησιά των Κυκλάδων & δύο διακυκλαδικά

Good Living / Πρωτοβουλία Cycladic Identity: 8 νέα προγράμματα σε οκτώ νησιά των Κυκλάδων & δύο διακυκλαδικά

Η Πρωτοβουλία Cycladic Identity ξεκίνησε από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης το 2023 και στοχεύει στη διατήρηση, αποκατάσταση και ανάδειξη της μοναδικής πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς των Κυκλάδων.
THE LIFO TEAM
5+1 λόγοι που δεν πρέπει να χάσεις τον Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας

Good Living / 5+1 λόγοι που δεν πρέπει να χάσεις τον Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας

Η ιδέα σου αξίζει να βρει το έδαφος που θα την κάνει να ανθήσει. Ο 16ος Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας σου δίνει ακριβώς αυτή την ευκαιρία.
THE LIFO TEAM