Η ELVIAL μέγας χορηγός στο “Open House Athens 2024”

Η ELVIAL μέγας χορηγός στο “OPEN HOUSE ATHENS 2024” Facebook Twitter
0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Open House Athens, η μεγαλύτερη αρχιτεκτονική εκδήλωση που έγινε θεσμός, κλείνει φέτος 10 χρόνια παρουσίας στην πόλη της Αθήνας. 

Η ELVIAL, ένθερμος υποστηρικτής της διοργάνωσης και της αρχιτεκτονικής, υποστηρίζει και φέτος το θεσμό ως Μέγας Χορηγός, προσκαλώντας το ευρύ κοινό να εξερευνήσει και να κατανοήσει την μοναδική αξία της αρχιτεκτονικής και του δομημένου περιβάλλοντος για τη ζωή μας.

Η ELVIAL μέγας χορηγός στο “OPEN HOUSE ATHENS 2024” Facebook Twitter

Με 70 δημόσια και ιδιωτικά κτίρια με αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον καθώς και ένα πλήθος εκδηλώσεων, ξεναγήσεων ειδικού ενδιαφέροντος, διαδρομών και διαγωνισμών, τo Open House Athens επανέρχεται το Σάββατο 13 & την Κυριακή 14 Απριλίου μετατρέποντας την πόλη σε ένα ανοιχτό μουσείο.  Χιλιάδες κόσμου επισκέπτεται και συμμετέχει στις δράσεις του ΟΗΑ καθώς αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να αλληλοεπιδράσει με την πόλη και να μάθει περισσότερα για την αρχιτεκτονική κληρονομιά της.

Επιπλέον, το θέμα της φετινής εκδήλωσης θα αναδείξει 2 καίρια ζητήματα τα οποία αγγίζουν απόλυτα τις αξίες  που διέπουν την ELVIAL, την προσβασιμότητα και τη συμπερίληψη.  Η ισότιμη προσβασιμότητα και η συμπερίληψη συνιστούν βασικά στοιχεία της κοινωνικής υπευθυνότητας της ELVIAL καθώς και οι δύο αποτελούν πτυχές του σχεδιασμού που επηρεάζουν τη ζωή των ανθρώπων.  Η προσβασιμότητα εξασφαλίζει ότι τα κτίρια και οι χώροι είναι προσβάσιμοι σε όλους, ανεξάρτητα από τυχόν περιορισμούς ή αναπηρίες. Ενώ η συμπερίληψη, προάγει τον σεβασμό της διαφορετικότητας και των αναγκών της κοινότητας, όπου όλοι οι άνθρωποι έχουν τις ίδιες ευκαιρίες και δικαιώματα.  

Έτσι, η ELVIAL για ακόμα μια φορά αποδεικνύει ότι στηρίζει σταθερά τις ενέργειες που φέρνουν την αρχιτεκτονική στο επίκεντρο της ανθρώπινης ύπαρξης και ενισχύουν τη θέση στη συνείδηση των πολιτών.

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The debAIte»: Ένα ντοκιμαντέρ για όσα βιώνει η Gen Z στην αγορά εργασίας

Good Living / «The debAIte»: Ένα ντοκιμαντέρ για όσα βιώνει η Gen Z στην αγορά εργασίας

Η Τράπεζα Πειραιώς, μέσα από το Project Future και σε συνεργασία με το ReGeneration, δίνει φωνή σε νέους και νέες που μιλούν ανοιχτά για τα στερεότυπα, τις δυσκολίες και τις προσδοκίες που συνοδεύουν τα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα.
THE LIFO TEAM
Τα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας Στέλιος Χατζηιωάννου 2026 στηρίζουν νέες startups

Good Living / Τα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας Στέλιος Χατζηιωάννου 2026 στηρίζουν νέες startups

Ο θεσμός που εδώ και 17 χρόνια υποστηρίζει νέους επιχειρηματίες και καινοτόμες επιχειρήσεις με ουσιαστικό αντίκτυπο στην ελληνική οικονομία επέστρεψε δυναμικά και μπορείς να κάνεις ήδη την αίτησή σου.
THE LIFO TEAM
O Νέγρος του Μοριά επέστρεψε στην Κυψέλη για ένα εκρηκτικό λάιβ

Good Living / O Νέγρος του Μοριά επέστρεψε στην Κυψέλη για ένα εκρηκτικό λάιβ

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης μετατράπηκε σε ένα τεράστιο urban playground γεμάτο μουσική, streetwear, παγωμένες Νύμφες και κόσμο που χόρευε μέχρι αργά. Με τον Νέγρο του Μοριά να επιστρέφει συμβολικά στη γειτονιά όπου μεγάλωσε, το πιο δυνατό street party της εβδομάδας είχε όλα τα σωστά vibes.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
«Δίχως Ηλικία»: Η νέα πρωτοβουλία των Public κάνει την ηλικιακή συμπερίληψη πράξη

Good Living / «Δίχως Ηλικία»: Η νέα πρωτοβουλία των Public κάνει την ηλικιακή συμπερίληψη πράξη

Με παρεμβάσεις που εκτείνονται από την εκπαίδευση του προσωπικού και την αναδιαμόρφωση των καταστημάτων, η εταιρεία επενδύει στις μεγαλύτερες ηλικίες, προσφέροντάς τους μια σύγχρονη εμπειρία αγορών.
THE LIFO TEAM
Hear the stories, embrace the wave: Το Live A Legacy επιστρέφει με ιστορίες που αξίζει να ακούσεις

Good Living / Hear the stories, embrace the wave: Το Live A Legacy επιστρέφει με ιστορίες που αξίζει να ακούσεις

Η κοινή πρωτοβουλία της Mastercard και του WHEN επιστρέφει το Σάββατο 23 Μαΐου στο Ωδείο Αθηνών, για να εμπνεύσει και να αναδείξει νέους δρόμους γυναικείας ενδυνάμωσης και επαγγελματικών ευκαιριών.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ
Beefeater x Ode to Socks: Το ολόφρεσκο, αναπάντεχο crossover του αθηναϊκού urban στιλ

Good Living / Beefeater Gin x Ode to Socks: Το ολοκαίνουργιο, αναπάντεχο crossover του αθηναϊκού urban στιλ

Σχεδιασμένα για να συνοδεύουν με στιλ τις βόλτες μας στην πόλη, τα δύο νέα σχέδια φέρνουν το coolness του λονδρέζικου τζιν στα αθηναϊκά spots και τους δημιουργικούς ανθρώπους τους.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ