Game of Chefs: Η πιο δυνατή μάχη ξεκινά και περνάει από το στομάχι

Game of Chefs: Η πιο καυτή μάχη ξεκινά και περνάει από το στομάχι Facebook Twitter
0
ADVERTORIAL

Είναι γεγονός πως η μαγειρική και η γαστρονομία κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στον τρόπο ζωή μας και αποζητάμε να τις απολαύσουμε με κάθε τρόπο. Σε αυτό το πλαίσιο, τα τελευταία χρόνια το κεφάλαιο «γεύση» μπαίνει σε κάθε σπίτι μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές που αγαπούν το καλό φαγητό και ρίχνουν φως σε κουζίνες που δεν κλείνουν ποτέ τα μάτια τους.

Αυτή τη λογική θέλει να πάει ένα ακόμα βήμα παραπέρα το νέο παιχνίδι μαγειρικής που έρχεται στον ΑΝΤ1. Τo Game of Chefs τα έχει όλα: 3 κορυφαίους σεφ, 3 διαφορετικές μαγειρικές προσεγγίσεις και 1 μεγάλο νικητή. Αλλά και το αλατοπίπερό του, δηλαδή την παρουσιάστριά του, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ετοιμοπόλεμη με τις ατάκες της, η οικοδέσποινα της εκπομπής θα υποδέχεται κάθε φορά τους τρεις κορυφαίους σεφ, Άγγελο Λάντο, Βασίλη Μουρατίδη και Άνταμ Κοντοβά, οι οποίοι για αρχή θα αναλάβουν τον ρόλο των κριτών…στα τυφλά.

Κι αυτό γιατί στο πρώτο στάδιο του Game of Chefs, τις οντισιόν «Blind Taste Test», οι κριτές καλούνται να επιλέξουν και να ξεχωρίσουν τα καλύτερα πιάτα χωρίς να γνωρίζουν ποιου υποψήφιου δημιουργία είναι το καθένα, αλλά και χωρίς να ξέρουν κάτι για την ιστορία των υποψήφιων σεφ.

Με απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε πιάτο να πάρει την έγκριση τουλάχιστον δύο εκ των τριών κριτών για να περάσει στην επόμενη φάση, στο Boot Camp οι διαγωνιζόμενοι θα έρθουν αντιμέτωποι με μια σειρά από δοκιμασίες που θα αποδείξουν ποιοι από αυτούς διαθέτουν τις ικανότητες αλλά και την αφοσίωση που χρειάζεται ώστε να γίνουν οι επόμενοι μεγάλοι σεφ.

Μετά από όλα αυτά, εκείνοι που θα ξεχωρίσουν θα είναι πλέον έτοιμοι για τα «Kitchen Battles» και τελικό στάδιο του Games of Chefs. Σε αυτό, οι τρεις σεφ παύουν για λίγο να έχουν τον ρόλο του κριτή και γίνονται αρχηγοί των ομάδων που πρέπει να κατευθύνουν. Οι γαστρονομικές δημιουργίες θα κρίνονται κάθε φορά από διακεκριμένους ανθρώπους της γεύσης κι από αυτή τη διαδικασία θα προκύπτει μια νικήτρια ομάδα.

Τέλος, τα μέλη των δύο άλλων ομάδων που έχασαν θα διαγωνίζονται μεταξύ τους. Σε αυτό το σημείο, οι τρεις σεφ θα μεταμορφώνονται και πάλι σε κριτές και θα δοκιμάζουν όλα τα πιάτα μέσα από μια «Blind Taste» διαδικασία. Κι εκεί μπορεί να έρθει η μεγάλη ανατροπή, μιας κι έτσι ρισκάρουν να απορρίψουν το πιάτο κάποιοι διαγωνιζόμενου της δικής τους ομάδας.

Αν σας άνοιξε η όρεξη, υπομονή. Η πρεμιέρα είναι πολύ κοντά.

«Game Of Chefs»: Πρεμιέρα απόψε, 13 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 21:00

#GameOfChefsGR

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

L’Oréal: H υπευθυνότητα γίνεται πυλώνας ομορφιάς, καινοτομίας και κοινωνικής δράσης

Good Business Directory 6 / L’Oréal: H υπευθυνότητα γίνεται πυλώνας ομορφιάς, καινοτομίας και κοινωνικής δράσης

Ο μεγαλύτερος όμιλος καλλυντικών παγκοσμίως χτίζει πάνω στη φιλοσοφία ότι οι άνθρωποί του αποτελούν το θεμέλιο κάθε προόδου και δημιουργεί τεχνολογίες που καθορίζουν την επόμενη μέρα της ομορφιάς.
THE LIFO TEAM
Deal maker και το 2025 ο κλάδος τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα

Good Business Directory 6 / Deal maker και το 2025 ο κλάδος τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα

Η ελληνική βιομηχανία τροφίμων και ποτών δεν αποτελεί μόνο πεδίο επενδυτικής κινητικότητας αλλά είναι και ένας από τους πιο δραστήριους κλάδους στο πεδίο της έρευνας και της καινοτομίας.
ΑΝΝΑ ΔΙΑΝΑ
Φυσικό αέριο: «Χρυσές» επενδύσεις για την ελληνική οικονομία

Good Business Directory 6 / Φυσικό αέριο: «Χρυσές» επενδύσεις για την ελληνική οικονομία

Η προοπτική ανάδειξης της χώρας σε δίαυλο εφοδιασμού της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης με φυσικό αέριο δημιουργεί έδαφος για νέες επενδύσεις στην επεξεργασία και μεταφορά του αερίου.
ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ
Rebrain Greece | Από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα: Πώς εξελίσσεται το πρόγραμμα επαναπατρισμού στελεχών

Good Business Directory 6 / Rebrain Greece | Από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα: Πώς εξελίσσεται το πρόγραμμα επαναπατρισμού στελεχών

Οι εκδηλώσεις Rebrain Greece και Ημέρα Καριέρας λειτουργούν ως δίαυλος μεταξύ των επιχειρήσεων και της ελληνικής διασποράς, παρουσιάζοντας αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον, φορολογικά κίνητρα και νέες ευκαιρίες απασχόλησης.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΥΡΟΥΛΗ
Μανόλης Παπαπολύζος: Η δημιουργικότητα δεν χάθηκε, απλώς σταματήσαμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά

Good Business Directory 6 / Μανόλης Παπαπολύζος: Η δημιουργικότητα δεν χάθηκε, απλώς σταματήσαμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος και πρόεδρος της DDB Athens βλέπει μια αγορά που προσπαθεί να ανασάνει μέσα σε νόμους, πίξελ και αλγόριθμους.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ
Δημήτρης Ψαλτούλης: Τεχνολογία και ελληνικό ταλέντο στο επίκεντρο της παγκόσμιας πορείας της Dialectica

Good Business Directory 6 / Δημήτρης Ψαλτούλης: Τεχνολογία και ελληνικό ταλέντο στο επίκεντρο της παγκόσμιας πορείας της Dialectica

Οι αξίες που οδήγησαν την εταιρεία στην κορυφή, ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης και η δύναμη του ελληνικού ταλέντου που στηρίζει την παγκόσμια ανάπτυξή της.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ
Ο ψηφιακός μετασχηματισμός μοχλός ανάπτυξης αλλά και μεγάλη πρόκληση για τις επιχειρήσεις

Good Business Directory 6 / Ο ψηφιακός μετασχηματισμός μοχλός ανάπτυξης αλλά και μεγάλη πρόκληση για τις επιχειρήσεις

Γιατί η ανάγκη επιτάχυνσης στις ψηφιακές δεξιότητες και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στην υιοθέτηση τεχνολογιών αιχμής αποτελούν σημερα τισ πιο σημαντικές προκλήσεις στο επιχειρειν.
ΕΥΗ ΠΑΠΑΔΟΣΗΦΑΚΗ
Πόσο «ανθρώπινη» μπορεί να είναι η τεχνητή νοημοσύνη;

Good Business Directory 6 / Πόσο «ανθρώπινη» μπορεί να είναι η τεχνητή νοημοσύνη;

Η Γιάννα Ανδρονοπούλου, διευθύνουσα σύμβουλος της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, πιστεύει πως η τεχνητή νοημοσύνη μάς βοηθά να ενισχύουμε ό,τι είναι δημιουργικό και να παίρνουμε αποφάσεις με καλύτερα δεδομένα.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ