Από που πάμε για το αύριο της εργασίας;

#FutureReady: Η Vodafone φέρνει το υβριδικό «αύριο» της εργασίας, στο σήμερα

Η Vodafone εργάζεται συστηματικά για να προσφέρει καινοτόμες λύσεις και ψηφιακά εργαλεία, προσφέροντας τον μελλοντικό τρόπο εργασίας σήμερα.

ADVERTORIAL

Πως θα σας φαινόταν να πηγαίνετε στο γραφείο, πρακτικά όποτε σας αρέσει, αποφεύγοντας την οδήγηση, το πάρκινγκ και το μποτιλιάρισμα; Θα θέλατε να συνεχίσετε να δουλεύετε από το σπίτι, παρέα με τους αγαπημένους σας, από το αγαπημένο σας σημείο στο σαλόνι; Και θα σας άρεσε να μπορούσατε να επεκτείνετε για λίγες μέρες ένα city break στο εξωτερικό και να δουλέψετε από εκεί;

 

Είναι σίγουρο ότι αρκετοί από εσάς θα ενδίδατε στις προτάσεις αυτές, που δεν είναι καθόλου συνηθισμένες στη χώρα μας. Υπάρχει, όμως, μία εταιρεία στην Ελλάδα, όπου αυτές οι πρακτικές δεν είναι υποθετικό σενάριο, αλλά πλέον η νέα εργασιακή πραγματικότητα για τους εργαζομένους της.

 

 

Από που πάμε για το αύριο της εργασίας;

 

 

Πριν από λίγες ημέρες, πρώτη η Vodafone στην Ελλάδα έφερε ένα νέο υβριδικό μοντέλο εργασίας – το οποίο ονομάζει #FutureReady – έχοντας ως στόχο να συνδυάσει τα πλεονεκτήματα της τηλεργασίας, με τα οφέλη της εργασίας στο γραφείο.

 

Σκοπός της εταιρείας είναι να προσφέρει σε μόνιμη βάση κάτι ιδιαίτερα πολύτιμο: μεγαλύτερη ευελιξία, αλλά και ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής ζωής.

 

60% τηλεργασία και 40% γραφείο

Το νέο αυτό υβριδικό μοντέλο εργασίας, το οποίο αρχικά δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες τις πανδημίας, αποτελεί το μέλλον στην αγορά εργασίας και η Vodafone, αποφάσισε να το φέρει στο σήμερα, κατανέμοντας τον χρόνο εργασίας σε ποσοστό 60% τηλεργασία και 40% στο γραφείο.

 

Επιπλέον, ως μέλος ενός παγκόσμιου οργανισμού, η Vodafone παρέχει στους εργαζομένους της τη δυνατότητα εργασίας έως 20 ημέρες από το εξωτερικό.

 

Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία παρέχει ακόμα περισσότερες επιλογές στους εργαζομένους της με βάση τις πραγματικές τους ανάγκες και τους επιτρέπει να διαμορφώσουν την καθημερινότητα τους με πιο ευέλικτο τρόπο και όπως στην πραγματικότητα τους αρέσει.

 

 

Από που πάμε για το αύριο της εργασίας;

 

 

Τεχνολογία και διαφορετικότητα

Η Vodafone εργάζεται συστηματικά για να προσφέρει καινοτόμες λύσεις και ψηφιακά εργαλεία, προσφέροντας τον μελλοντικό τρόπο εργασίας σήμερα. Εμπιστεύεται τους ανθρώπους της, καθώς γνωρίζει έμπρακτα ότι η παραγωγικότητα συνδέεται με την καλή κατάσταση και την ικανοποίηση των εργαζομένων και όχι με τον τόπο εργασίας τους.

 

Επιπλέον, ενισχύει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία και προωθεί τη διατμηματική συνεργασία, ενώ ανανεώνει τη γνωστή, αναγνωρισμένη και υπερήφανη δέσμευσή της στη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη – ένα μοντέλο που επιτρέπει σε περισσότερες γυναίκες, καθώς και σε όσους έχουν περιορισμένη πρόσβαση στην αγορά εργασίας, όπως άτομα με αναπηρία ή άλλες μη προνομιούχες ομάδες, να έχουν ισότιμες ευκαιρίες απασχόλησης και εξέλιξης.

 

Στο επίκεντρο ο άνθρωπος

«Οι άνθρωποί μας αποτελούν την καρδιά της Vodafone» εξηγεί η Ηρώ Μέλλιου, διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού της Vodafone στην Ελλάδα. «Με πολλή δουλειά κι εκπαίδευση, έχουμε επιτύχει κάθε στέλεχός μας να μπορεί ελεύθερα να είναι ο εαυτός του - εντός και εκτός της εταιρίας» σημειώνει. 

 

«Η ελευθερία του ανθρώπου να αυτοπροσδιορίζεται και να εξελίσσεται, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, βρίσκεται στον πυρήνα της λειτουργίας μας» συνεχίζει. «Αυτός είναι ο καλύτερος και πλέον σύντομος δρόμος για την καινοτομία και την ανάπτυξη μίας επιχείρησης. Το παλιό μοντέλο δεν δουλεύει πια. Στόχος μας είναι να προσελκύουμε, να αναπτύσσουμε και να κρατάμε κοντά μας εξαιρετικούς ανθρώπους. Και είμαστε βέβαιοι ότι ορίζουμε τον πήχη στην ελληνική αγορά».

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon