Φέτος το καλοκαίρι «γίνε ο Ήλιος της παρέας» και πιες σε όλα όσα μας ενώνουν

Φέτος το καλοκαίρι «γίνε ο Ήλιος της παρέας» και πιες σε όλα όσα μας ενώνουν Facebook Twitter
0
ADVERTORIAL

«Πιάσε ένα Πλωμάρι» ή αλλιώς πώς τρεις λέξεις μπορεί απλά να μυρίσουν καλοκαίρι. Μια φράση που αυτή την εποχή ακούς παντού- από ουζερί και μπαλκόνια μέχρι παραλιακά ταβερνάκια και αυλές, οπότε καταλαβαίνεις πως τα έχεις καταφέρει όταν σε γνωρίζουν πια με το μικρό σου όνομα: «Πλωμάρι».

Και στατιστικά το ακούς σχεδόν πάντα από ένα συγκεκριμένο άνθρωπο- την «ψυχή της παρέας», που λέμε. Εκείνον που θα αποφασίσει με συνοπτικές διαδικασίες ότι «θα πιούμε ουζάκι, ε;», εκείνον που θα σερβίρει ολόκληρη την παρέα, εκείνον που πάντα ξεκινάει το «γεια μας, ρε παιδιά!», εκείνον που μας ξεσηκώνει για κέφι και χορό και μας κάνει να γελάμε με την ψυχή μας.

Το αγαπημένο Ούζο Πλωμαρίου μάς καλεί φέτος να πιούμε σε όλα αυτά που μας ενώνουν και κυρίως εκείνους που μας ενώνουν και μας κάνουν να χαμογελάμε. Να πιούμε στην υγειά της «ψυχής της παρέας» ή ακόμη καλύτερα να γίνουμε εμείς «ο Ήλιος» της παρέας μας. 

Άλλωστε, ένα από τα πιο ωραία κοπλιμέντα που μπορείς να εισπράξεις από τους φίλους σου είναι αυτό το «είσαι η ψυχή της παρέας». Κάποιοι το «χτίζουνε» και άλλοι το έχουν από πάντα, αλλά το σίγουρο είναι ένα, πως υπάρχει ανεξαιρέτως σε κάθε παρέα. Και μπορεί να αλλάζει «πρόσωπο», αφού άλλος ήταν στο πανεπιστήμιο, άλλος είναι στη δουλειά κι άλλος στα οικογενειακά τραπέζια, όμως πάντα είναι εκεί.

Κι αν αυτός ο κάποιος δεν είσαι εσύ, ευκαιρία να γίνεις φέτος πιο χαλαρός, άνετος, αυθόρμητος και ανοιχτός σε νέες εμπειρίες, κάτι δηλαδή σαν το Ούζο Πλωμαρίου, που είναι (και σε κάνει) «ψυχή της παρέας» και με την πρώτη του γουλιά είναι σαν να γεύεσαι την ίδια την Ελλάδα: γλυκάνισος και θαλασσινή αλμύρα, παρέα, τσουγκρίσματα στον αέρα, ήλιος και γέλια δίπλα στο κύμα. 

Και δεν μπορεί, κάπου θα δεις οπωσδήποτε τον εαυτό σου στη νέα καμπάνια του Ούζου Πλωμαρίου, που μέσα από τέσσερα απόλυτα καλοκαιρινά βίντεο, «φωτίζει» τον ήλιο της παρέας γιατί όταν έχει ήλιο...έχει Πλωμάρι!

«Ο χορός»

Κάθε παρέα έχει τον δικό της ήλιο. Βγάλε τον πιο φωτεινό σου εαυτό και δείξε πως εσύ είσαι ο ήλιος της παρέας σου! 

 

 

 

«Το ανέκδοτο»

Κάθε παρέα έχει τον δικό της ήλιο. Βγάλε τον πιο χιουμοριστικό σου εαυτό, χάρισε στους φίλους σου στιγμές άφθονου γέλιου και γίνε εσύ ο ήλιος της παρέας αυτό το καλοκαίρι!

«Στα χέρια»

Κάθε παρέα έχει τον δικό της ήλιο. Δείξε την πιο ανεβασμένη σου διάθεση, ξεσήκωσε τους φίλους σου και γίνε εσύ ο ήλιος της παρέας αυτό το καλοκαίρι!

«Η κολλητή!»

Κάθε παρέα έχει τον δικό της ήλιο. Πιάσε τα vibes! Φτιάξε κατάσταση και γίνε εσύ ο ήλιος της παρέας αυτό το καλοκαίρι!

Απολαύστε Υπεύθυνα

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, έχει γίνει πλέον εθνικό απόσταγμα και κουβαλάει μακρά ιστορία, από τότε που ξεκίνησε το 1894 με την περίφημη συνταγή του ιδρυτή του, μέχρι σήμερα που συνείζει να χρησιμοποιεί την ίδια, μυστική συνταγή με έμφαση στους εξαιρετικούς καρπούς και βότανα και τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο απόσταξης σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες, ενώ σφραγίζεται στη γνωστή παραδοσιακή συσκευασία με το χαρακτηριστικό φελλό και προσφέρει μια πολύτιμη ισορροπία γεύσης που επιτυγχάνουν τα πιο εκλεκτά ποτά με ονομασία προέλευσης.

Σήμερα το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έχει δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο και με την εξαγωγική δραστηριότητα να επεκτείνεται διαρκώς, κάνει αισθητή την παρουσία του σε αλυσίδες τροφίμων και ποτών, σημεία λιανικής πώλησης και εστιατόρια, σχεδόν σε κάθε γωνιά της γης.

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Iστορία μιας γεύσης, ιστορία μιας πόλης: Πώς ο Σπυρίδων Παυλίδης έφερε τη σοκολάτα στην Αθήνα

Good Living / Iστορία μιας γεύσης, ιστορία μιας πόλης: Πώς ο Παυλίδης έφερε τη σοκολάτα στην Αθήνα

Από το πρώτο κατάστημα στην Αιόλου στο εργοστάσιο στην Πειραιώς που υπάρχει μέχρι σήμερα, η Υγείας Παυλίδη δεν είναι απλώς η πρώτη σοκολάτα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Είναι η γεύση που νιώθουμε ότι γνωρίζουμε από πάντα.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Πόσο καλά γνωρίζεις τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη;

Good Living / Πόσο καλά γνωρίζεις τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη;

Είναι από τις γεύσεις που έχουν χαρακτηρίσει τα παιδικά μας χρόνια για γενιές και γενιές. Μπορούμε να την ξεχωρίσουμε ανάμεσα σε δεκάδες άλλες σοκολάτες, να αναγνωρίσουμε τη χαρακτηριστική της συσκευασία από μακριά, σε οποιοδήποτε ράφι. Τη γνωρίζουμε, όμως, πραγματικά; Κάνε το quiz και δες πόσα ξέρεις (ή πόσα σου θυμίζει) για την αγαπημένη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη.
THE LIFO TEAM
Το Internet όπως θα έπρεπε να είναι: γρήγορο, άμεσο, για όλους

Good Living / Το Internet όπως θα έπρεπε να είναι: γρήγορο, άμεσο, για όλους

To Nova 5G Home Internet είναι η επόμενη γενιά οικιακής σύνδεσης που φέρνει το 5G μέσα στο σπίτι & την επιχείρησή σου, με ταχύτητες που φτάνουν έως 500 Mbps, χωρίς να χρειάζεται να υπάρχει οπτική ίνα στην περιοχή σου
THE LIFO TEAM
O Πύργος Πειραιά άνοιξε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για το κοινό του Open House Athens

Good Living / O Πύργος Πειραιά άνοιξε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για το κοινό του Open House Athens

Οι επισκέπτες γνώρισαν την ιστορία του, τις αρχιτεκτονικές καινοτομίες και τις πρωτοποριακές βιοκλιματικές λύσεις που τον καθιστούν έναν σύγχρονο, βιώσιμο ουρανοξύστη διεθνών προδιαγραφών.
THE LIFO TEAM
Πώς αντιμετωπίζονται τα μυελοειδή νεοπλάσματα του θυρεοειδούς αδένα

Good Living / Πώς αντιμετωπίζονται τα μυελοειδή νεοπλάσματα του θυρεοειδούς αδένα

Η αντιμετώπιση του μυελοειδούς καρκινώματος είναι μια πρόκληση για τον ενδοκρινολόγο και τον χειρουργό και προϋποθέτει την αγαστή συνεργασία τους για το καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ Θ. ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ
Με το Πασχαλινό Αυγό της ΑΒ Βασιλόπουλος η χαρά των παιδιών γίνεται προσφορά

Good Living / Με τα «Πασχαλινά Αβγά» της ΑΒ Βασιλόπουλος η χαρά των παιδιών γίνεται προσφορά

Φέτος, συμβάλλουμε έμπρακτα στην ενίσχυση του έργου του «Χαμόγελου του Παιδιού», συνεισφέροντας 0,30€ με κάθε αγορά Πασχαλινού Αβγού και η ΑΒ Βασιλόπουλος διπλασιάζει το συνολικό ποσό.
THE LIFO TEAM
Το επόμενο υγιεινό γεύμα σου βρίσκεται σε ένα feelgood παστέλ μπουκάλι

Good Living / Το επόμενο υγιεινό γεύμα σου βρίσκεται σε ένα feelgood προϊόν από την ΟΛΥΜΠΟΣ

Αν προσπαθείς να συνδυάσεις busy καθημερινότητα και ισορροπημένη διατροφή, το ρόφημα DRINK EAT ΟΛΥΜΠΟΣ σου το κάνει εύκολο, με ενέργεια, θρεπτικά συστατικά και πλούσια γεύση σε πρακτική συσκευασία.
THE LIFO TEAM
Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής προτάσεων προς επιχορήγηση για οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών

Good Living / Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής προτάσεων προς επιχορήγηση για οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών

€2,5 εκ. για την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας στην Ελλάδα και την Κύπρο μέσω του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος VOICES, με συγχρηματοδότη και συντονιστή το Ίδρυμα Μποδοσάκη.
THE LIFO TEAM
Campeón Gaming: Όταν ο χώρος εργασίας γίνεται εμπειρία – ένα νέο κεφάλαιο στην καρδιά της Αθήνας

Good Living / Τα νέα γραφεία της Campeón Gaming επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία εργασίας

Στην Πλατεία Κοτζιά, σε ένα κτίριο που κάποτε λειτουργούσε με μια εντελώς διαφορετική λογική, η Campeόn Gaming σε συνεργασία με την Archi4m, δημιούργησαν έναν χώρο υψηλής αισθητικής που αποπνέει δημιουργικότητα και καινοτομία.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ