ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ: 20 χρόνια καινοτομία, αισθητική και ποιότητα, για να απολαμβάνουμε τον καθημερινό μας καφέ

ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ: 20 χρόνια καινοτομία, αισθητική και ποιότητα, για να απολαμβάνουμε τον καθημερινό μας καφέ Facebook Twitter
0

Είκοσι χρόνια γιορτάζει φέτος η ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ και συνεχίζει να προσφέρει πρακτικές και αξιόπιστες λύσεις για τις μικρές, καθημερινές απολαύσεις. Ανάμεσα σε αυτές, ο καφές που αγαπάμε.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2003 όταν η εστία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ κυκλοφόρησε για πρώτη φορά και άλλαξε τα δεδομένα στο τοπίο των μικρών οικιακών συσκευών στην Ελλάδα. Με το πρωτοποριακό σύστημα easy clic plus για εύκολη σύνδεση και αποσύνδεση με μία μόνο κίνηση και την ειδική βαλβίδα ασφαλείας, κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού. Επιπλέον, έγινε η πρώτη συσκευή που έβαλε χρώμα στη βάση (το μέχρι πρότινος μπλε φιαλίδιο), παρέχοντας αισθητική ανανέωση. 


Η πρωτοπορία υπήρξε σταθερά ζητούμενό της. Το 2007, παρουσίασε το καμινετάκι «Θεόφιλος» (σήμερα, εστία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ Classic) με την καινοτομία της κάθετης φλόγας για την ιδανική παρασκευή του ελληνικού καφέ. Λίγο αργότερα, το 2016, λάνσαρε την πολυεστία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, μια συσκευή προηγμένης τεχνολογίας με πολλές μαγειρικές δυνατότητες.

ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ: 20 χρόνια καινοτομία, αισθητική και ποιότητα, για να απολαμβάνουμε τον καθημερινό μας καφέ Facebook Twitter


Η ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ αλλάζει τον κόσμο του ελληνικού καφέ 

Τα τελευταία χρόνια, η ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ οδηγεί τον ελληνικό καφέ σε νέα εποχή. Το 2018, έσπασε τα στερεότυπα με τον ελληνικό καφέ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ Κλασικό, που δημιουργήθηκε από τη σύνθεση ποικιλιών Arabica και Robusta. Το 2022, κυκλοφόρησε τους νέους τύπους ελληνικού καφέ, τον ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ Σκούρο (πλούσιο σε εκλεκτές ποικιλίες Arabica) και τον ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ Χωρίς Καφεΐνη (αποκλειστικά από ποικιλίες Arabica). 


Παράλληλα, το 2022 η ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ σύστησε στο κοινό το πρωτοποριακό καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ. Πρόκειται για την πρώτη αυτοματοποιημένη διαδικασία παρασκευής ελληνικού καφέ: με το πάτημα ενός κουμπιού και με τη χρήση καφεκάψουλας, σε μόλις 45 δευτερόλεπτα, προετοιμάζεται το τέλειο φλιτζάνι ελληνικού. Ιδανικό για τις επιχειρήσεις στον τομέα της εστίασης και του τουρισμού, αλλά και για κάθε λάτρη του καφέ, το καφεσύστημα φέρνει τον ελληνικό καφέ στον 21ο αιώνα.

2023: Η χρονιά των βραβείων για την ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ

Στα γενέθλια των 20 χρόνων της, η ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ τιμήθηκε με δύο βραβεία εντός και εκτός συνόρων. Η πλέον προηγμένη εστία της, η εστία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ Master, αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς 2023 στην κατηγορία της, μετά από ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα που διεξήχθη από τη Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.


Στη συνέχεια, απέσπασε μια διεθνή διάκριση στα Red Dot Design Awards, σε έναν από τους πιο σημαντικούς διαγωνισμούς design παγκοσμίως, με πάνω από 60 χρόνια ιστορίας. Στο Έσεν της Γερμανίας η ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ βραβεύτηκε, ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές από όλο τον κόσμο, για τα φλιτζάνια και την κούπα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, που είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να συγκρατούν το κατακάθι του ελληνικού καφέ. 

Η ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ γιορτάζει τα 20 χρόνια της, προσφέροντας έκπτωση -20% σε όλα τα προϊόντα της. Αναζήτησέ τα όλα στο el-greko.gr/20-years-members-offer. 

Good Living
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το Πασχαλινό Αυγό της ΑΒ Βασιλόπουλος η χαρά των παιδιών γίνεται προσφορά

Good Living / Με τα «Πασχαλινά Αβγά» της ΑΒ Βασιλόπουλος η χαρά των παιδιών γίνεται προσφορά

Φέτος, συμβάλλουμε έμπρακτα στην ενίσχυση του έργου του «Χαμόγελου του Παιδιού», συνεισφέροντας 0,30€ με κάθε αγορά Πασχαλινού Αβγού και η ΑΒ Βασιλόπουλος διπλασιάζει το συνολικό ποσό.
THE LIFO TEAM
Το επόμενο υγιεινό γεύμα σου βρίσκεται σε ένα feelgood παστέλ μπουκάλι

Good Living / Το επόμενο υγιεινό γεύμα σου βρίσκεται σε ένα feelgood προϊόν από την ΟΛΥΜΠΟΣ

Αν προσπαθείς να συνδυάσεις busy καθημερινότητα και ισορροπημένη διατροφή, το ρόφημα DRINK EAT ΟΛΥΜΠΟΣ σου το κάνει εύκολο, με ενέργεια, θρεπτικά συστατικά και πλούσια γεύση σε πρακτική συσκευασία.
THE LIFO TEAM
Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής προτάσεων προς επιχορήγηση για οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών

Good Living / Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής προτάσεων προς επιχορήγηση για οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών

€2,5 εκ. για την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας στην Ελλάδα και την Κύπρο μέσω του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος VOICES, με συγχρηματοδότη και συντονιστή το Ίδρυμα Μποδοσάκη.
THE LIFO TEAM
Campeón Gaming: Όταν ο χώρος εργασίας γίνεται εμπειρία – ένα νέο κεφάλαιο στην καρδιά της Αθήνας

Good Living / Τα νέα γραφεία της Campeón Gaming επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία εργασίας

Στην Πλατεία Κοτζιά, σε ένα κτίριο που κάποτε λειτουργούσε με μια εντελώς διαφορετική λογική, η Campeόn Gaming σε συνεργασία με την Archi4m, δημιούργησαν έναν χώρο υψηλής αισθητικής που αποπνέει δημιουργικότητα και καινοτομία.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ
Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά

Good Living / Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά

ΔΕΗ και Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ταξιδεύουν σε είκοσι πόλεις στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές να γνωρίσουν το 3x3, το ολυμπιακό άθλημα που ξεκίνησε από τις γειτονιές του κόσμου.
THE LIFO TEAM
dfgh

Good Living / Το OPEN HOUSE Athens επιστρέφει: Μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης της αρχιτεκτονικής της Αθήνας

Δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι – ιστορικά και σύγχρονα κτίρια, κατοικίες, γραφεία, ξενοδοχεία και πολιτιστικές εγκαταστάσεις – ανοίγουν τις πόρτες τους, προσφέροντας δωρεάν ξεναγήσεις.
THE LIFO TEAM