Το όνομα Sapid το γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά. Εκείνο που είναι καινούργιο και λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή είναι η νέα του οπτική ταυτότητα που ήρθε να αναποδογυρίσει το A και να θυμίσει ότι αυτό το ελληνικό micro roastery έχει καταφέρει να φέρει τα πάνω κάτω, αλλάζοντας την απόλαυση του καφέ. Οι κόκκοι που φτάνουν στις μηχανές ψησίματος της Sapid είναι προσεκτικά διαλεγμένοι από φυτείες σε διάφορα μέρη του κόσμου και σίγουρα αποτελούν limited edition επιλογές που καθεμιά έχει να προσφέρει ένα ξεχωριστό γευστικό προφίλ.


Μαζί με όλη την εξέλιξη που σημαδεύει τα ένατα γενέθλια της Sapid –εκτός από το rebranding, εκσυγχρονίζεται και ο εξοπλισμός–, το roastery παρουσιάζει και μια σειρά από νέα προϊόντα για τους λάτρεις του καφέ. Οι κάψουλες, με βιοδιασπώμενο περίβλημα, που είναι συμβατές με τις οικιακές μηχανές Nespresso, έρχονται σε τρεις διαφορετικές γεύσεις: το εξαιρετικό και βραβευμένο Sapid blend, έναν organic decaf που βασίζεται στην πλύση με νερό και έναν single origin από Κολομβία για όσους θέλουν να απολαμβάνουν στον χώρο τους μια διαφορετική εμπειρία. 

 

Sapid: Το ελληνικό roastery ανανεώθηκε με νέα εταιρική εικόνα και καινούργια προϊόντα που θα αγαπήσεις
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/LiFO

 

Οι φίλοι του καφέ φίλτρου θα ενθουσιαστούν με το drip bag που κυκλοφορεί περιλαμβάνοντας 10 μίνι φίλτρα με αλεσμένο καφέ. Καθένα τοποθετείται πάνω στην κούπα σου και αρκεί να ρίξεις ζεστό νερό για να ευχαριστηθείς έναν υπέροχο filter coffee με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο. Στην ίδια φιλοσοφία, που θα μπορούσες να την πεις «travel series», ανήκει και μια εντελώς πρωτοποριακή συσκευασία –στην Ελλάδα δεν την έχουμε ξαναδεί– που έχει το όνομα brew bag και στην πραγματικότητα είναι μια χάρτινη, επαναχρησιμοποιούμενη καφετιέρα φίλτρου που τη γεμίζεις με νερό, περιμένεις λίγο και από το στόμιο γεμίζεις την κούπα σου(!). Στα new entries και ο cold brew της Sapid με μια εντελώς funky συσκευασία που μπορείς να πάρεις μαζί σου ή να απολαύσεις στο χέρι κάθε φορά που θέλεις μια δροσιστική γεύση καφέ φίλτρου.

 

Όλα αυτά θα μπορείς σύντομα να τα βρεις στο e-shop του sapidcoffee.gr, που ανανεώνεται σχεδιαστικά για να ακολουθήσει τη νέα ταυτότητα, αλλά και στο Sapid the Shop που ήρθε στην Πετρούπολη για να φέρει τη δική του άποψη στην κατηγορία «καφές». Εδώ μπορείς να ανακαλύψεις τον κόσμο του specialty coffee, δοκιμάζοντας συνεχώς κάτι καινούργιο, ενώ όλη η εμπειρία εμπλουτίζεται με νόστιμες επιλογές brunch, πιάτα για κάθε στιγμή της ημέρας αλλά και ποτά, κοκτέιλ ή κάποιο κρασί. Στο retail corner θα βρεις όλα τα προϊόντα της Sapid Coffee Roasting Co –από τους καφέδες και τις κεραμικές κούπες μέχρι τα φανταστικά T-shirts– για να παίρνεις μαζί σου την εμπειρία καφέ που έχεις αγαπήσει.

 

Sapid: Το ελληνικό roastery ανανεώθηκε με νέα εταιρική εικόνα και καινούργια προϊόντα που θα αγαπήσεις
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/LiFO

 

Sapid Coffee Roasting Co: Δωδώνης 100, Ίλιον, 210 5022885 
Facebook, Instagram
Sapid the shop: 25ης Μαρτίου 113, Πετρούπολη, 210 5065969 

Facebook, Instagram

Οδηγός Γεύσης