Samba Coffee Roasters: Νέες κάψουλες καφέ Samba Coffee Roasters και… Λατινική Αμερική γίναμε!

Πλούσια γεύση και αρώματα που φέρνουν από την άλλη άκρη της γης την αυθεντική εμπειρία καφέ στο ποτήρι.

Ιωάννα Ζέρβα, 22.9.2023 | 14:30

Από τότε που οι κάψουλες καφέ μπήκαν στο σπίτι μας, η παρασκευή του αγαπημένου μας καφέ έχει γίνει παιχνιδάκι. Μπορούν όμως οι κάψουλες να αποτυπώσουν πραγματικά την πλούσια γεύση και τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε καφέ; Με περισσότερα από 40 χρόνια στο ενεργητικό της, η Samba Coffee Roasters δίνει τη δική της απάντηση, και είναι θετική. Με μακρά εμπειρία στο καβούρδισμα και τη διανομή σε ολόκληρη την Ελλάδα, επένδυσε χρόνο στην απαραίτητη έρευνα και αναζήτηση, διασφαλίζοντας έτσι ότι κάθε φλιτζάνι παρασκευάζεται με ακρίβεια και φροντίδα. Βάσει αυτής της φιλοσοφίας, η Samba μας παρουσιάζει δύο νέες κάψουλες καφέ, απευθείας από τις εύφορες χώρες της Βραζιλίας και της Κολομβίας. Προϊόντα που σέβονται τους πιστούς καταναλωτές της αλλά και όλους όσοι αναζητούν νέες, ποιοτικές εμπειρίες καφέ.


Η ομάδα της Samba δεν θα μπορούσε να μη γιορτάσει τη νέα αυτή κυκλοφορία, γι’ αυτό ετοίμασε μια καμπάνια με τίτλο «Λατινική Αμερική Γίναμε». Σε συνεργασία με τον Ευθύμη Σαββάκη από την Quenvo και τη Susami Creative Agency δημιουργήθηκε ένα σύμπαν που παντρεύει εμβληματικές αλλά και καθημερινές πτυχές της Αθήνας με εικόνες και άλλα στοιχεία από χώρες της Λατινικής Αμερικής μέσω της τεχνολογίας Τεχνητής Νοημοσύνης (Α.Ι.), της φωτογραφίας αλλά και του graphic design. Ετοιμαστείτε για έναν μαγικό συνδυασμό Ελλάδας και Λατινικής Αμερικής με διαδραστικά παιχνίδια, ευφάνταστες εικόνες, άρθρα και βίντεο με λαχταριστές συνταγές.

 

Samba Coffee Roasters: Νέες κάψουλες καφέ Samba Coffee Roasters και… Λατινική Αμερική γίναμε!

 

Λίγα λόγια για τις νέες κάψουλες Samba Coffee Roasters:

Έχοντας κατά νου το επιθυμητό σώμα, την επίγευση και τα επίπεδα οξύτητας, οι κάψουλες προσφέρουν ένα αποτέλεσμα που ξεχωρίζει στη γεύση. H κάψουλα της Βραζιλίας, με έντονο σώμα, απαλή οξύτητα και νότες ξηρών καρπών και σοκολάτας, αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα γευστικά δυνατό φλιτζάνι.

 

Η κάψουλα της Κολομβίας, με μέτριο σώμα, αρμονικά ισορροπημένη οξύτητα και απολαυστικές νότες τροπικών φρούτων και καραμέλας, αιχμαλωτίζει τις εξωτικές γεύσεις της Λατινικής Αμερικής στο ποτήρι.

 

Samba Coffee Roasters: Νέες κάψουλες καφέ Samba Coffee Roasters και… Λατινική Αμερική γίναμε!


Οι δύο αυτές κάψουλες, οι οποίες είναι συμβατές με τις μηχανές Nespresso*, είναι αποτέλεσμα μηνών έρευνας και αξιολόγησης. Διεξάγοντας δοκιμές με διάφορες κατηγορίες προέλευσης, επίπεδα ψησίματος αλλά και άλεσης, η Samba δημιούργησε δύο κάψουλες που αποτυπώνουν την ουσία της χώρας προέλευσης του καφέ τους και προσφέρουν ένα φλιτζάνι που είναι γευστικό και εύκολο στην παρασκευή του. Ξεκινήστε δοκιμάζοντας τις δεξιότητές σας με το συναρπαστικό παιχνίδι «Βρείτε τις διαφορές» στο περίπτερο της Samba (περίπτερο 21) στο Athens Coffee Festival και μη χάσετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τη σειρά από νέες κάψουλες που διατίθενται στα καταστήματα της Samba, στο e-shop της εταιρείας και σε επιλεγμένα καφέ στην Ελλάδα. Και θυμηθείτε, μια γουλιά αρκεί για ένα γευστικό ταξίδι στη Λατινική Αμερική!

www.sambacafe.gr/ 
Facebook, Instagram

 

* To εμπορικό σήμα Nespresso® είναι ιδιοκτησίας τρίτου, που δεν συνδέεται με τη Samba Coffee Roasters

Οδηγός Γεύσης