Έχουμε την ενέργεια παντού μαζί μας!

EcoFlow: Έχουμε την ενέργεια παντού μαζί μας

Τα Power Stations είναι μικρές και μεγαλύτερες φορητές γεννήτριες που φορτίζουν από το απλό δίκτυο του ηλεκτρικού ρεύματος, ή απολύτως οικολογικά από ηλιακά panels, παρέχοντας άπλετη ενέργεια.

Μέχρι σήμερα η ηλεκτρική ενέργεια ήταν κάτι που είχαμε στο σπίτι, στο αυτοκίνητο ή όταν πηγαίναμε σε κάποιο άλλο μέρος που είχε ηλεκτρικό.

 

Το άγχος της μπαταρίας είναι κάτι που έχουν όλοι όσοι έχουν συνηθίσει να έχουν πάντα κοντά τους το smartphone, το laptop ή το tablet τους. Ο φόβος μην ξεμείνουν από ενέργεια τους κυνηγάει παντού, ακόμα και όταν βρίσκονται σε διακοπές σε ένα απομονωμένο μέρος, ή συμβεί μία ξαφνική διακοπή ρεύματος.

 

Ευτυχώς, όμως, που υπάρχουν πλέον λύσεις για να δώσουν ένα τέλος σε αυτό το άγχος. Μέχρι σήμερα είχαμε μάθει για τα powerbanks, όμως τι γίνεται αν θέλουμε περισσότερη ενέργεια για όλες της αγαπημένες μας συσκευές; Εδώ λοιπόν έρχονται τα Power Stations της EcoFlow. Ναι καλά διαβάσατε Power Stations.

 

Πρόκειται για μικρές και μεγαλύτερες φορητές γεννήτριες που φορτίζουν από το απλό δίκτυο του ηλεκτρικού ρεύματος, ή απολύτως οικολογικά από ηλιακά panels, παρέχοντας  άπλετη ενέργεια για να κρατήσουν αναμμένα, από το laptop και την καφετιέρα σας, μέχρι ολόκληρο το σπίτι σας για αρκετές ώρες.

 

Έτσι, λοιπόν, ανάλογα με τις ανάγκες που μπορεί να έχει κάποιος, η Ecoflow προσφέρει δύο σειρές προϊόντων. Η μία είναι η σειρά River, η οποία αποτελείται από σταθμούς μικρότερης ισχύος (με χωρητικότητες από 210 έως 720Wh) και είναι ιδανική για όσους θέλουν να είναι ευέλικτοι και να πηγαίνουν παντού άνετα, χωρίς να έχουν ενεργειακές έγνοιες. Επιπλέον, υπάρχει και η σειρά Delta, που έχει σαφώς μεγαλύτερα power stations (882 έως 3600Wh), τα οποία είναι ό,τι πρέπει για τις διακοπές ρεύματος στο σπίτι αλλά και για επαγγελματική χρήση, όπως φωτογραφίσεις σε εξωτερικούς χώρους ή εκδηλώσεις.

 

Xάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία X-Stream της EcoFLow η φόρτισή των σταθμών εργασίας γίνεται από 0-80% σε 1 μόλις ώρα, ενώ όλα τα power stations της Ecoflow διαθέτουν το σύστημα X-Boost, με το οποίο μπορούν και υποστηρίζουν άνετα μεγάλες συσκευές, καθώς και ένα πατενταρισμένο σύστημα διαχείρισης μπαταριών για καλύτερη απόδοση και διάρκεια ζωής της μπαταρίας. 

 

Πλέον η ενεργειακή ελευθερία είναι με το μέρος μας και όπου έχει ήλιο μπορούμε να πάμε χωρίς κανένα πρόβλημα, αφού η ηλεκτρική ενέργεια είναι παντού μαζί μας, άφθονη, χωρίς να μολύνει το περιβάλλον.

 

Ανακαλύψτε τους φορητούς σταθμούς ενέργειας EcoFlow στη διεύθυνση infoquest.gr/el/ecoflow ή επικοινωνήστε στο: [email protected].

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ