Ξεκινούν αύριο οι “Ημέρες Καριέρας” του kariera.gr στην Τεχνόπολη

Ξεκινούν οι «Ημέρες Καριέρας» του kariera.gr στην Τεχνόπολη

Το μεγαλύτερο event εύρεσης εργασίας θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Οι Ημέρες Καριέρας του kariera.gr, το event-σταθμός στην εύρεση εργασίας, “προσγειώνονται” αύριο και την Κυριακή, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Χιλιάδες υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία, αυτό το σαββατοκύριακο, 8 και 9 Οκτωβρίου, να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους 79 κορυφαίων εταιρειών από όλη την Ελλάδα προκειμένου να προχωρήσουν ή να ξεκινήσουν την καριέρα τους και να εξελίξουν τις δεξιότητές τους. Το διήμερο αυτό, η “καρδιά” της εργασίας θα χτυπά στην Τεχνόπολη, με ευκαιρίες απασχόλησης, συνεντεύξεις 1:1 με βραβευμένες εταιρείες και εκπαιδευτικά προγράμμα για upskilling και reskilling, που απευθύνονται σε εργαζομένους, φοιτητές και νέους αποφοίτους, που τώρα ξεκινούν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. 

 

Όσοι βρεθούν στην Τεχνόπολη το Σάββατο και την Κυριακή, θα έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σειρά ομιλιών και συζητήσεων σχετικά με το μέλλον και τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας, από ένα δυνατό line-up ομιλητών. Εκπρόσωποι από τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρείες, από όλο το φάσμα της αγοράς, από την εκπαίδευση, καθώς και θεσμικοί και κυβερνητικοί φορείς, θα μιλήσουν για την πραγματική οικονομία, για τις ανάγκες που έχει η αγορά εργασίας στην Ελλάδα σήμερα, για τις πιο σύγχρονες και πιο επιθυμητές δεξιότητες, αλλά και για ευρύτερα, φλέγοντα ζητήματα μεταξύ των οποίων το πώς τοποθετούνται στον παγκόσμιο χάρτη της διεκδίκησης του “ταλέντου” οι ελληνικές εταιρείες, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε υψηλόβαθμες θέσεις και η συμπεριληπτική κουλτούρα στον χώρο εργασίας. Στα πιο hands on θέματα του διημέρου, οι συμμετέχοντες, φεύγοντας από την Τεχνόπολη θα έχουν μάθει πώς να καταρτίζουν σωστά το βιογραφικό τους, πώς να βρουν τον ιδανικό εργοδότη και πώς να σταθούν σε μια “συνέντευξη”. Η είσοδος για τους επισκέπτες είναι δωρεάν, με απαραίτητη προϋπόθεση να κάνουν εγγραφή μέσω ηλεκτρονικής φόρμας συμπλήρωσης στοιχείων.

 

Ξεκινούν αύριο οι “Ημέρες Καριέρας” του kariera.gr στην Τεχνόπολη

 

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι και η συζήτηση  “Εξυπηρέτηση πελατών, Logistics ή Λιανική”, όπου ο Chief Human Resources Officer της Teleperformance GreeceΤριαντάφυλλος Αλεξόπουλος, μαζί με τον People Head της Πλαίσιο Computers, Τάσο Τσουμάνη και τη Γενική Διευθύντρια Οργανωσιακής Ανάπτυξης & Επικοινωνίας της ΜETRO AEBE, Δήμητρα Δασκαλάκη, θα ρίξουν φως στο θέμα, ο καθένας από τη δική του πλευρά. Μεγάλο ενδιαφέρον επίσης, παρουσιάζει η συζήτηση για τον 1ο ελληνικό μονόκερο, μεταξύ του Ιδρυτή και CEO της PeopleCertΒύρωνος Νικολαΐδη και του CEO του kariera.grΘεόφιλου Βασιλειάδη.

 

Επιπλέον, ανάμεσα στους σημαντικούς προσκεκλημένους που θα συμμετάσχουν στις Ημέρες Καριέρας του kariera.gr, ξεχωρίζει η παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιου για την Έρευνα και Τεχνολογία, Χρίστου Δήμα, καθώς και του του Chief Technology & Business Change Officer στην Κωτσόβολος (Dixons SE Europe A.E.B.E.), Γιάννη Παπίδη

 

Κάνε την εγγραφή σου σήμερα και έλα δωρεάν στις Ημέρες Καριέρας 2022. Στις 8 και 9 Οκτωβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Θα είμαστε όλοι εκεί.

 

Τις Ημέρες Καριέρας 2022 υποστηρίζουν:

Platinum Χορηγός: Teleperformance Greece

Gold Χορηγός – Αίθουσα Συνεντεύξεων (Κτίριο: Μηχανουργείο): Premier Capital Hellas 

Gold Χορηγός – Hall Top Εργοδοτών (Κτίριο: Νέοι Φούρνοι): Coca-Cola Τρία Έψιλον 

 

Συμμετέχουσες Εταιρείες: 

24-7Intouch, ADAC Service Hellas Single Member S.A., AEGEAN, Alba Graduate Business School, The American College of Greece, AIESEC, Autohellas, AVIS, BCA, BRINKS, Campeón Gaming, Cepal Hellas Financial Services, Coca-Cola Τρία Έψιλον, DIAGEO, Dialectica, efood, Elevate Greece, Etraveli Group, Eurobank, Eurocatering A.E., EY, FAMAR, Finvasia, FOODPLUS S.A., G4S, Hemmersbach, IMERYS, INGROUP, INTERSPORT ATHLETICS, ISOMAT, JYSK, Kaizen Gaming, Kone, KORRES, KYVERNITIS TRAVEL GROUP, Lidl Ελλάς, MANDYNAMIC, Marks and Spencer Greece, Mazars, METRO AEBE, MSPS A.E., MYTILINEOS A.E., Nestlé Hellas S.A., nm excellence through people, NOBACCO, Odyssea, Optima S.A., PeopleCert, Phoenix Engineering, Premier Capital Ελλάς, McDonalds™, Prosperty, Public Group, PwC Greece, Regency Casino Mont Parnes, Salescode, SmileKiosk, Sani | Ikos Group, SARKK S.A., Spartan Security, Teleperformance Greece, TTEC EMEA, Unilever Hellas, UNISON GROUP, WEBHELP, WEST SA, Workathlon, Würth Hellas SA, Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, Εθνική Ακαδημία Ψηφιακών ǿκανοτήτων της ΕΔΥΤΕ - GRNET, φορέας Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ΕΜΕΚ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε., Κωτσόβολος, Μαρινόπουλος Εταιρεία Καφέ, Μονοπρόσωπη ΑΕΕ (Starbucks), Μαρινόπουλος Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ (GAP), Μέλισσα Κίκιζας, ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕ, Ολυμπιακή Ζυθοποιία, Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Όμιλος ΟΤΕ, Πανεπιστήμια Κύπρου, Πλαίσιο COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε.

 

Διοργάνωση: kariera.gr Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

8 & 9 Οκτωβρίου 2022 | 10:00-18:00 | Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκπαίδευση
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ