Το Perrotis College προετοιμάζει μελλοντικούς ηγέτες
Η φοίτηση είναι τριετής για τα προγράμματα B.Sc. και διετής για τα προγράμματα M.Sc.

Το Perrotis College προετοιμάζει μελλοντικούς ηγέτες

Στόχος η εκπαίδευση της νέας γενιάς στελεχών και επιστημόνων στους τομείς της γεωπονίας, του περιβάλλοντος, των επιστημών ζωής και της επιχειρηματικότητας.

ADVERTORIAL

 

Το Perrotis College, το τριτοβάθμιο τμήμα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, είναι ένα ιδιωτικό κολέγιο στη Θεσσαλονίκη που προσφέρει προπτυχιακές (Bachelor of Science) και μεταπτυχιακές σπουδές (Master of Science) πιστοποιημένες από το Cardiff Metropolitan University και αναγνωρισμένες από το ελληνικό κράτος ως προς την επαγγελματική ισοδυναμία.

 

Η φοίτηση είναι τριετής για τα προγράμματα B.Sc. και διετής για τα προγράμματα M.Sc., ενώ η διδασκαλία πραγματοποιείται στην αγγλική γλώσσα. Τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Perrotis College στοχεύουν στην εκπαίδευση της νέας γενιάς στελεχών και επιστημόνων πάνω στις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς της γεωπονίας, του περιβάλλοντος, των επιστημών ζωής και της επιχειρηματικότητας.

 

Επιπλέον, τo Perrotis College διαθέτει ένα εκτενές Πρόγραμμα Υποτροφιών και Οικονομικής Βοήθειας στο πλαίσιο της αποστολής του να παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε νέους και νέες που επιθυμούν να διευρύνουν τους ακαδημαϊκούς τους ορίζοντες και να διασφαλίσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία ανεξάρτητα από την οικονομική - κοινωνική τους κατάσταση

 

Όσο για το campus του, αποτελείται από υπερσύγχρονα ακαδημαϊκά συγκροτήματα με αίθουσες διδασκαλίας και μελέτης, αμφιθέατρα, εργαστήρια και ερευνητικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, σπουδαστική εστία, βιβλιοθήκη, χώρους εστίασης, αθλητικές εγκαταστάσεις και ένα εκπαιδευτικό αγρόκτημα 1.200 στρεμμάτων. Έτσι, οι σπουδαστές του Perrotis College έχουν τη δυνατότητα να διαμένουν εντός των εγκαταστάσεων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στην υπερσύγχρονη σπουδαστική εστία «Αλίκη Περρωτή».

 

Η ζωή στην εστία παρέχει μια ολοκληρωμένη, θετική εκπαιδευτική εμπειρία σε ένα άνετο και μοντέρνο περιβάλλον που ενθαρρύνει την προσωπική και κοινωνική εξέλιξη αλλά και τον σεβασμό προς τη διαφορετικότητα. Επιπλέον, τo Perrotis College διαθέτει ένα εκτενές Πρόγραμμα Υποτροφιών και Οικονομικής Βοήθειας στο πλαίσιο της αποστολής του να παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε νέους και νέες που επιθυμούν να διευρύνουν τους ακαδημαϊκούς τους ορίζοντες και να διασφαλίσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία ανεξάρτητα από την οικονομική - κοινωνική τους κατάσταση.

 

Το Perrotis College προετοιμάζει μελλοντικούς ηγέτες
Στοχεύουν στην εκπαίδευση της νέας γενιάς στελεχών και επιστημόνων πάνω στις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς της γεωπονίας, του περιβάλλοντος, των επιστημών ζωής και της επιχειρηματικότητας.

 

To πρόγραμμα καλύπτει το πλήρες εύρος των προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών σπουδών και, κατά περίπτωση, το κόστος διαβίωσης, με την προϋπόθεση οι ωφελούμενοι να επιδεικνύουν ακαδημαϊκή πρόοδο και άριστη διαγωγή.Τέλος, διοργανώνει ημέρες καριέρας και συναντήσεις με εργοδότες, ενώ παράλληλα προσφέρει μαθητεία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και ολοκληρωμένη επαγγελματική συμβουλευτική, αξιοποιώντας την ευρεία διασύνδεσή του με ακαδημαϊκά ιδρύματα και επιχειρήσεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.perrotisyourcollege.gr. Εγγραφές: 2310 492848, [email protected] 

 

Εκπαίδευση
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ