NEW YORK COLLEGE: Πανεπιστημιακές Σπουδές με Διεθνή Αναγνώριση για Καριέρα χωρίς Σύνορα

New York College: Πανεπιστημιακές σπουδές με διεθνή αναγνώριση για καριέρα χωρίς σύνορα

Ανακάλυψε και εσύ το πρόγραμμα σπουδών που σου ταιριάζει και ζήσε τις δικές σου πρωτιές με αφετηρία το New York College.

ADVERTORIAL

 

Το New York College (NYC), από την ίδρυσή του στην Αθήνα το 1989 σε συνεργασία με το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α. το κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, το State University of New York, προσφέρει με συνέπεια και ευθύνη πρωτοποριακές εκπαιδευτικές ευκαιρίες και επαγγελματικές εξειδικεύσεις, προετοιμάζοντας τους αυριανούς επιστήμονες και τα στελέχη επιχειρήσεων, ώστε να αποκτήσουν μια διεθνή οπτική και να επιτύχουν σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον εργασίας.

 

NEW YORK COLLEGE: Πανεπιστημιακές Σπουδές με Διεθνή Αναγνώριση για Καριέρα χωρίς Σύνορα

 

Σήμερα το New York College αποτελεί το κορυφαίο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα και το μοναδικό με διεθνή εμπειρία και παράλληλα με δυναμική παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πράγα, έχοντας ιδρύσει το University of New York in Prague, το θυγατρικό ιδιωτικό Πανεπιστήμιο του Ομίλου εκτός Ελλάδος το (www.unyp.cz/) στην καρδιά της Ευρώπης, στη Δημοκρατία της Τσεχίας.

 

 

Ακαδημαϊκές Συνεργασίες

Το New York College προσφέρει Πανεπιστημιακές Σπουδές σε 6 σχολές σπουδών και 80 τίτλους πτυχίων σε συνεργασία με 4 διακεκριμένα κρατικά Πανεπιστήμια Αγγλίας, Γαλλίας και Αμερικής: το Αμερικανικό Πολιτειακό Πανεπιστήμιο State University of New York - Empire State College, τα Βρετανικά κρατικά Πανεπιστήμια University of Greenwich και University of Bolton, όπως επίσης και το ιστορικό Γαλλικό κρατικό Πανεπιστήμιο Universite Toulouse 1 Capitole.

 

NEW YORK COLLEGE: Πανεπιστημιακές Σπουδές με Διεθνή Αναγνώριση για Καριέρα χωρίς Σύνορα

 

 

Επιτυχίες και Διακρίσεις των Φοιτητών και Αποφοίτων

Με το 90% των αποφοίτων του New York College να βρίσκει εργασία στο πρώτο εξάμηνο μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, χάρη στο διευρυμένο επαγγελματικό δίκτυο του NYC στην αγορά εργασίας, το Ετήσιο Βιβλίο Αποφοίτων αποδεικνύει ότι ένα μεγάλο μέρος των αποφοίτων του NYC έχουν ήδη απορροφηθεί σε υψηλές θέσεις τόσο σε ελληνικές όσο και σε πολυεθνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, ενώ πολλοί άλλοι έχουν γίνει δεκτοί για μεταπτυχιακές σπουδές σε πανεπιστημιακά ιδρύματα διεθνούς κύρους.

 

 

Ποιότητα με αποδείξεις

Στην Παγκόσμια Κατάταξη Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Ελλάδα, το New York College διαβαθμίστηκε ως ένα από τα δύο κορυφαία ελληνικά κολλέγια, σύμφωνα με την μελέτη που συνέταξε η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, ενώ είναι ο μοναδικός ελληνικός εκπαιδευτικός Όμιλος μέλος του United Nations Global Compact του ΟΗΕ, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο σπουδών, την ακαδημαϊκή φήμη και την απήχηση του σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Global Compact Network Hellas είναι το Τοπικό Δίκτυο του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών (United Nations Global Compact-UNGC) στην Ελλάδα.

 

NEW YORK COLLEGE: Πανεπιστημιακές Σπουδές με Διεθνή Αναγνώριση για Καριέρα χωρίς Σύνορα

 

 

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Στην Ελλάδα το New York College διαθέτει σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις 6.000 τ.μ. στο κέντρο της Αθήνας, στην πιο πράσινη και ιστορική γειτονιά, κάτω από την Ακρόπολη στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, καθώς και σε ένα μοντέρνο κτίριο λίγα μόλις μέτρα από το σταθμό ΗΣΑΠ της Καλλιθέας. Ανάλογες σύγχρονες εγκαταστάσεις διαθέτει το NYC Θεσσαλονίκης, στην καρδιά της πόλης, στην ιστορική περιοχή της Καμάρας. Οι Αίθουσες Υπολογιστών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι εξοπλισμένες με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία σε Η/Υ σ’ ένα wireless περιβάλλον και διαθέτουν όλα τα σύγχρονα μέσα διαδραστικής διδασκαλίας. Η βιβλιοθήκη λειτουργεί 12 ώρες την ημέρα, ενώ, εκτός από την έντυπη βιβλιογραφία, προσφέρεται και ηλεκτρονική πρόσβαση στις βιβλιοθήκες των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων, καθώς και στην Emerald e-library.

 

Ανακάλυψε και εσύ το πρόγραμμα σπουδών που σου ταιριάζει και ζήσε τις δικές σου πρωτιές με αφετηρία το New York College, το κορυφαίο  Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα και το μοναδικό με Διεθνή Εμπειρία, με σπουδές στο κέντρο της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης.

 

 

Υποβολή αιτήσεων - Πληροφορίες:

Αθήνα: Λ. Αμαλίας 38, Σύνταγμα, τηλ.: 210 32 25 961

Θεσσαλονίκη: Εγνατίας 138 και Π.Π. Γερμανού, τηλ.: 2310 889 879

[email protected],  www.nyc.gr

Εκπαίδευση
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ