Μικρό Πολυτεχνείο
Η Μάρω Κουρή διδάσκει Φωτορεπορτάζ στην Πράξη. Φωτ.: Π. Μασούρη

Μικρό Πολυτεχνείο: Είκοσι χρόνια γεμάτα από σεμινάρια τέχνης για όλους

Κάθε φορά που αισθάνεσαι την ανάγκη να βρεις έναν νέο τρόπο έκφρασης μέσα από την τέχνη είναι σίγουρο ότι θα ανακαλύψεις το κατάλληλο καλλιτεχνικό σεμινάριο.

Είμαστε τυχεροί που υπάρχει το Μικρό Πολυτεχνείο. Κάθε φορά που αισθάνεσαι την ανάγκη να βρεις έναν νέο τρόπο έκφρασης μέσα από την τέχνη είναι σίγουρο ότι θα ανακαλύψεις το κατάλληλο καλλιτεχνικό σεμινάριο, και μάλιστα με καθηγητές κάποιους από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους του χώρου. 

 

Εδώ και είκοσι χρόνια αυτός ο χώρος προσφέρει τη δική του εμπειρία στην καρδιά της Αθήνας, στην ιδιαίτερη γειτονιά του Θησείου, με μαθήματα που μπορείς να παρακολουθήσεις διά ζώσης αλλά και διαδικτυακά, αν βρίσκεσαι εκτός Αθηνών. Άλλωστε, η τέχνη πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους και στο Μικρό Πολυτεχνείο αυτή είναι μια αξία που υπηρετείται πιστά. 

 

Μικρό Πολυτεχνείο
Ο Γιώργος Δ. Λεμπέσης διδάσκει Παραμύθι. Φωτ.: Αλ. Θεοδωρίδης

 

Ονόματα όπως η Λίνα Νικολακοπούλου, η Μελίνα Τανάγρη και ο Θράσος Καμινάκης στη δημιουργική γραφή, ο χαρισματικός Νίκος Ζούδιαρης στα σεμινάρια τραγουδοποιΐας και ποίησης, η Δήμητρα Γαλάνη στα σεμινάρια ερμηνείας για τραγούδι, ο Γιώργος Δ. Λεμπέσης στο σεμινάριο παραμυθιού, ο Κώστας Φασουλάς και η Φωτεινή Λαμπρίδη στα σεμινάρια στίχου με καλεσμένους τους Χρήστο Νικολόπουλο και Γιώτα Νέγκα, αλλά και η Μάρω Κουρή στο φωτορεπορτάζ, ο Πάνος Χρυσοστόμου στο σεμινάριο σχετικά με το μουσικό ραδιόφωνο και το podcast, ο Μάκης Φάρος στο Film’s Cool (Video art - montage), η Ανδρομάχη Δαυλού στον τομέα του θεάτρου, ο Κυριάκος Χατζημιχαηλίδης στο σενάριο και πολλοί ακόμα θα περάσουν από το νούμερο 7 της πλατείας Αγίων Ασωμάτων για να μας ταξιδέψουν στον κόσμο της δικής τους τέχνης.

 

Στο site www.mikropolyexneio.gr μπορείς να δεις όλα τα σεμινάρια που ετοιμάζονται για φέτος και να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει ή αυτό που θέλεις να κάνεις δώρο σε κάποιον φίλο σου. Μόλις ζήσεις αυτή την εμπειρία θα θέλεις να προχωρήσεις στο επόμενο, γιατί τελικά η ενασχόληση με την καλλιτεχνική δημιουργία είναι το αληθινό φάρμακο της εποχής μας.

 

Μικρό Πολυτεχνείο
Ο Νίκος Ζούδιαρης με μαθητές του επί το έργον. Φωτ.: Β. Πετάκου

 

Πλατεία Αγίων Ασωμάτων 7, Θησείο, 210 3252998, 210 3243306

www.mikropolyexneio.gr 

Εκπαίδευση
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon