Φωτογραφική Ομάδα Διαδρομές
Οι λάτρεις της φωτογραφίας αλλά και όσοι θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα αυτή την τέχνη βρίσκουν στις Διαδρομές τον τρόπο να εκφραστούν ελεύθερα και να δουν τον κόσμο μέσα από τον φακό της κάμερας.

Φωτογραφική Ομάδα Διαδρομές: Το πάθος για τη φωτογραφία φτάνει από τη γειτονιά του Ψυρρή σε όλον τον κόσμο

Εδώ λειτουργούν εκπαιδευτικά προγράμματα για όλους, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους, προσφέροντας σε καθέναν αυτό που χρειάζεται.

Οι λάτρεις της φωτογραφίας αλλά και όσοι θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα αυτή την τέχνη βρίσκουν στις Διαδρομές τον τρόπο να εκφραστούν ελεύθερα και να δουν τον κόσμο μέσα από τον φακό της κάμερας.

 

Ο Τόλης Χατζηγνατίου και ο Γιώργος Ασημακόπουλος δημιούργησαν αυτόν τον χώρο για να συναντηθούν άνθρωποι με το ίδιο πάθος, που θέλουν να βρουν την προσωπική τους έκφραση.

 

Εδώ λειτουργούν εκπαιδευτικά προγράμματα για όλους, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους, προσφέροντας σε καθέναν αυτό που χρειάζεται. Άλλωστε, ποτέ δεν είναι αργά για να κυνηγήσεις το πάθος σου και στις Διαδρομές θα βρεις ένα φιλικό περιβάλλον με γνώστες της φωτογραφίας που θα σε μυήσουν στον κόσμο της και θα σε εξοικειώσουν με τη χρήση της κάμερας. Απ’ την άλλη, αν θέλεις να εμβαθύνεις στις γνώσεις σου και να ανακαλύψεις νέες δυνατότητες και καλλιτεχνικές ιδέες, θα ενθουσιαστείς με τα εξειδικευμένα σεμινάρια που ξεδιπλώνουν μπροστά σου τη δύναμη του φακού.

 

Φωτογραφική Ομάδα Διαδρομές
  

 

Κάθε εβδομάδα ένα δίωρο σεμινάριο σε παρασύρει στον κόσμο της τέχνης και σε κάνει να ξεχάσεις την καθημερινότητα ή, ακόμα καλύτερα, σε κάνει να τη δεις διαφορετικά, μέσα από τον φακό σου. Μπορείς να παρακολουθήσεις διά ζώσης ή διαδικτυακά, αλλά μη χάσεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις στη βόλτα που κάνει μία φορά τον μήνα η ομάδα Διαδρομές ώστε να δοκιμάσεις όλα όσα μαθαίνεις στα σεμινάρια.

 

Για όσους συνδυάζουν το πάθος για φωτογραφία με την αγάπη για τον κινηματογράφο, πραγματοποιείται και φέτος ο κύκλος σεμιναρίων που φέρνει κοντά τις δύο μοναδικές αυτές τέχνες. Η ομάδα Διαδρομές διοργανώνει διάφορα φωτογραφικά workshops σε Ελλάδα και εξωτερικό, ώστε πάντα να υπάρχει κάτι καινούργιο που θα σε ενθουσιάσει. Μετά την περσινή παρουσία σε Κούβα και Τυνησία, φέτος προγραμματίζονται νέα εργαστήρια σε Σικελία και Ισλανδία. Πάρε την κάμερά σου και ετοιμάσου για το ταξίδι!

 

Φωτογραφική Ομάδα Διαδρομές

 

Καραϊσκάκη 28, πλατεία Ψυρρή, 6948 822899, 6944 377374

www.diadromeseminars.gr

Facebook: Διαδρομές Photography Seminars

Instagram: @diadromes_photography_seminars

Εκπαίδευση
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon