Αρειμάνιο: Δίκτυο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης
Το Αρειμάνιο Φροντιστήριο ξεκίνησε στον Πειραιά και πλέον βρίσκεται σε άλλα 9 σημεία στην Αθήνα.

Αρειμάνιο: Δίκτυο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης

Διδασκαλία με πάθος σε έναν χώρο-πρότυπο με έδρα τον Πειραιά.

Αν με ρωτούσαν τι είναι αυτό που λείπει περισσότερο από την εκπαιδευτική διαδικασία, θα απαντούσα το πάθος. Ή, μάλλον, οι εκπαιδευτικοί που μπορούν να εμπνεύσουν και να μεταφέρουν το δικό τους πάθος σε κάθε μαθητή τους.

 

Από την πρώτη στιγμή η Ελευθερία Μωραΐτου σου μεταδίδει την αγάπη της για το επάγγελμα του εκπαιδευτικού, που σε αυτή την περίπτωση δεν διστάζεις να το χαρακτηρίσεις ως λειτούργημα. Aυτή η αγάπη γίνεται βάση πάνω στην οποία χτίστηκε.

 

Φιλόλογος-εκθεσιολόγος η ίδια, μαζί με τον μαθηματικό Θοδωρή Τζόγια δημιούργησαν πριν από 33 χρόνια έναν χώρο ιδιωτικής διδασκαλίας που μέχρι σήμερα παραμένει πρότυπο σε ό,τι αφορά τις μεθόδους διδασκαλίας, το επίπεδο σπουδών, την εξειδίκευση των καθηγητών αλλά και τον τρόπο προσέγγισης και υποστήριξης των μαθητών.

 

Μέσα από ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα διακεκριμένοι καθηγητές ασχολούνται εξατομικευμένα με κάθε εκπαιδευόμενο, ενσαρκώνοντας πρωτίστως τον ρόλο του μέντορα και καθοδηγητή, όπως δηλαδή θα έπρεπε να συμβαίνει, ώστε να ωθούν κάθε μαθητή στην αριστεία.

 

Μέσα από ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα διακεκριμένοι καθηγητές ασχολούνται εξατομικευμένα με κάθε εκπαιδευόμενο, ενσαρκώνοντας πρωτίστως τον ρόλο του μέντορα και καθοδηγητή, όπως δηλαδή θα έπρεπε να συμβαίνει, ώστε να ωθούν κάθε μαθητή στην αριστεία. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το ποσοστό του 97,5% επιτυχίας στις Πανελλαδικές αλλά και η πρωτιά για 8η συνεχόμενη χρονιά στην εισαγωγή σε πρότυπα σχολεία και σε αριστεύσαντες σε υποτροφίες ιδιωτικών σχολείων. Ο σχεδιασμός της ακαδημαϊκής ομάδας του ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ® παίζει καθοριστικό ρόλο, ενώ τα προγράμματα σπουδών συνδυάζουν την παραδοσιακή διδασκαλία με σύγχρονες πρωτοποριακές μεθόδους.

 

Ξεκινώντας από την Α’ Δημοτικού, το ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ® βρίσκεται δίπλα στους μαθητές του μέχρι τα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής τους και με χαρά υποδέχεται στη συνέχεια και τα παιδιά τους. Το μοναδικό φροντιστήριο που έχει διακριθεί με το βραβείο Βέλτιστης Μαθησιακής Εμπειρίας 2021 στο πλαίσιο των Education Leaders Awards ανάμεσα σε περισσότερους από 210 ιδιωτικούς και δημόσιους εκπαιδευτικούς φορείς αλλάζει τα δεδομένα στη φροντιστηριακή εκπαίδευση, ξαναφέρνοντας στη διδασκαλία την ουσιαστική της υπόσταση.

 

Αρειμάνιο: Δίκτυο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης
Μέσα από ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα διακεκριμένοι καθηγητές ασχολούνται εξατομικευμένα με κάθε εκπαιδευόμενο

 

Αρειμάνιο: Δίκτυο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης

 

Κουντουριώτου 108, Πειραιάς, 210 422 4354, www.areimanio.gr

Εκπαίδευση
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ