ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2021 by Workathlon

Workathlon: Ξεκινούν οι Διαδικτυακές Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας

Οι Διαδικτυακές Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας: Greece & Cyprus Edition πραγματοποιούνται σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 2 & 3 Δεκεμβρίου.

ADVERTORIAL

Η αντίστροφη μέτρηση για τις πολυαναμενόμενες ημέρες καριέρας της Workathlon έχει ξεκινήσει. Οι Διαδικτυακές Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας: Greece & Cyprus Edition πραγματοποιούνται σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 2 & 3 Δεκεμβρίου.

 

Η Workathlon γνωρίζει πόσο χρονοβόρα και αγχώδης μπορεί να είναι η διαδικασία εύρεσης εργασίας. Γι’ αυτό και βρίσκεται στο πλευρό όλων των εργαζομένων του κλάδου, δίνοντας πρόσβαση σε μια πλατφόρμα με θέσεις εργασίας αποκλειστικά από τον χώρο του τουρισμού.

 

Τι ακριβώς είναι μια διαδικτυακή ημέρα καριέρας;

Είναι μια εκδήλωση που πραγματοποιείται online, στην οποία εργοδότες και υποψήφιοι συναντιούνται σε ένα ψηφιακό περιβάλλον για να ανταλλάξουν πληροφορίες σχετικά με τις ανοιχτές θέσεις εργασίας. Ως υποψήφιος, καλείσαι να ανεβάσεις το βιογραφικό σου πριν την ημέρα της συνέντευξης και να κλείσεις τα ραντεβού σου με τις εταιρείες που σου ταιριάζουν περισσότερο.

 

Rocabella Santorini, Canaves Oia, Kalesma Mykonos, Acrotel, Andronis, Metaxa Hospitality, BlueGr, Viking Cruises, Sani/ikos Group, Atlantica Hotels & Resorts, Santikos Collection, Kanava Hotels & Resorts είναι μόνο μερικοί από τους εργοδότες που θα συμμετέχουν και φέτος στις ημέρες καριέρας. Στην προηγούμενη διοργάνωση συνολικά διεξήχθησαν 2.600 συνεντεύξεις και 2000 υποψήφιοι έκαναν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα βρίσκοντας εργασία σε ένα από τα 41 ξενοδοχεία.

 

Γιατί να γραφτώ;

  • Αν αναζητάς άμεση πρόσληψη σε κάποια τουριστική επιχείρηση
  • Αν θες να δικτυωθείς στον χώρο και να κάνεις γνωριμίες
  • Αν θες να κρατάς επαφή με την αγορά εργασίας και τις απαιτήσεις κάθε σεζόν
  • Αν θες να κάνεις συνεντεύξεις με κορυφαία ξενοδοχεία
  • Αν θες να επικοινωνήσεις με εργοδότες που βρίσκονται μακριά σου
  • Αν όλα αυτά θες να γίνουν δωρεάν

 

τότε οι Διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας είναι αυτό που ψάχνεις.


Κάνε εγγραφή εδώ.

 

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε όλους τους υποψηφίους που ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τουρισμό.Σερβιτόροι, Μάγειρες, Σεφ, Ρεσεψιονίστ, Καμαριέρες, Hotel Managers, και άλλοι ξενοδοχοϋπάλληλοι θα επικοινωνήσουν με πάνω από 40 ξενοδοχειακές επιχειρήσεις οι οποίες θα αναζητούν διαδικτυακά τους επόμενους συνεργάτες τους. Μην χάσεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή μαζί τους μέσω 10λεπτων συνεντεύξεων.

 

Τι άλλο μπορώ να κερδίσω με την εγγραφή μου;

Εκτός από την άμεση επαφή με τους εργοδότες, με την εγγραφή σου στην πλατφόρμα θα μπορείς να βρεις την επόμενη επαγγελματική σου ευκαιρία μέσα από μια βάση δεδομένων με περισσότερες από 400 τουριστικές επιχειρήσεις χωρίς σύνορα ή περιορισμούς και να έχεις πρόσβαση σε όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας.

Επίσης στην σελίδα workathlon.com μπορείς να βρεις Blog με άρθρα σχετικά με την φιλοξενία και τον τουρισμό, επαγγελματικές συμβουλές και tips εξέλιξης, καθώς και το Academy το οποίο προσφέρει δωρεάν σύντομα σεμινάρια από επαγγελματίες του κλάδου.

 

Ποια είναι η Workathlon;

H λύση στις προλήψεις στον χώρο της φιλοξενίας. Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και τεχνολογία αιχμής για να αντιστοιχίσει ταλέντα με ανοιχτές θέσεις εργασίας και δίνει την καλύτερη επαγγελματική λύση στην ανάγκη του κάθε υποψήφιου. Πάνω από 52.000 υποψήφιοι και 410 εργοδότες εμπιστεύονται τη Workathlon. 

 

Διαβάστε περισσότερα για την εταιρεία εδώ.

 

Αν έχω απορίες, που μπορώ να απευθυνθώ;

  • Σε όλα τα social media της Workathlon
  • Στο bot της Workathlon στην ιστοσελίδα
  • Στο [email protected]
  • Στην Τζοάννα Ψωμοπούλου, Head of Business Operations με ένα τηλέφωνο στο 210 6109119 ή μέσω mail στο [email protected]

 

 

Website

Facebook

Instagram

Linkedin

Youtube

Εκπαίδευση
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ