Εσύ με ποιον θέλεις να τα ξαναπιείς; Πες μας και κέρδισε ένα πλούσιο γεύμα για όλη την παρέα σου!

Εσύ με ποιον θέλεις να τα ξαναπιείς; Πες μας και κέρδισε ένα πλούσιο γεύμα για όλη την παρέα σου!

Εσύ με ποιον θα τα ξαναπιείς; Απάντησε στην ερώτηση και πάρε μέρος στον διαγωνισμό του κρασιού Αλλοτινό #nataksanapioume !

"Χαθήκαμε..." Πόσο συχνά έχεις πει ή ακούσει αυτή τη φράση; Μπορεί η αφορμή να ήταν μια τυχαία συνάντηση στον δρόμο ή μια τυπική ευχή λόγω κάποιας γιορτής. Η ουσία είναι πως όσος καιρός κι αν έχει περάσει, όσο πιεστικοί κι αν είναι οι ρυθμοί, πάντα αξίζει #nataksanapioume με αγαπημένους φίλους!

 

Εσύ με ποιους θέλεις να τα ξαναπιείς; Το Αλλοτινό της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων και η LiFO γιορτάζουν την Άνοιξη με έναν διαγωνισμό που θα σε φέρει πιο κοντά με όλους εκείνους που τα πίνατε κάποτε. Το Αλλοτινό, άλλωστε, είναι ιδανικό για να απολαύσεις οποιαδήποτε παρέα! Πρόκειται για ένα εξαιρετικό κρασί από τα Ελληνικά Κελλάρια σε... αλλοτινή τιμή που μας καλεί να χαρούμε κάθε στιγμή. Να ξαναβρεθούμε, να ξαναγελάσουμε, #nataksanapioume ! Γι'αυτό και είναι διαθέσιμο σε τέσσερις εκδοχές για να ταιριάξει με κάθε στιγμή και διάθεση: Αλλοτινό λευκό, κόκκινο, ροζέ και ημίγλυκο.

 

Εσύ με ποιον θέλεις να τα ξαναπιείς; Πες μας και κέρδισε ένα πλούσιο γεύμα για όλη την παρέα σου!

 

Κι αν δεν ξέρεις με ποιον θα (πρωτο)ήθελες να τα ξαναπιείς, δες παρακάτω τις δικές μας ιδέες, και διάλεξε:

 

Με τους παλιούς συναδέλφους

Πόσες ώρες περάσατε μαζί με γέλια και... νεύρα, με προαγωγές και αποχαιρετισμούς, με υπερωρίες και countdown για το Σαββατοκύριακο; Οι συνάδελφοι ξεκινούν ως άγνωστοι ή και ανταγωνιστές και καταλήγουν φίλοι με τους οποίους περνάμε μαζί το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας. Αν τότε πίναμε ένα κρασί μετά από τις πιο εξουθενωτικές βάρδιες, τώρα αξίζει να τα ξαναπιούμε και με το παραπάνω!

 

Με τους παιδικούς φίλους 

Παλιοί συμμαθητές, οι πρώτοι "κολλητοί", τα φλερτ της πενταήμερης και οι πρώτες μας παρέες. Οι παιδικοί φίλοι είναι η άγκυρα που μας συνδέει με την πιο παιχνιδιάρικη και αθώα μας φάση. Κι ως ενήλικοι, πλέον, όλοι λαχταρούμε να επιστρέψουμε εκεί και να τα... ξαναπιούμε.

 

Εσύ με ποιον θέλεις να τα ξαναπιείς; Πες μας και κέρδισε ένα πλούσιο γεύμα για όλη την παρέα σου!

 

Με τους παλιούς συμφοιτητές

Τα ανέμελα και ανέφελα φοιτητικά χρόνια μένουν στο μυαλό όλων ως η πρώτη επαφή με την ενήλικη ζωή αλλά και η τελευταία με την παιδικότητα! Στο μεταίχμιο αυτό γνωρίσαμε φίλους ζωής, μάθαμε πώς μοιάζουν οι ώριμες σχέσεις, βάλαμε τα θεμέλια για την επαγγελματική μας πορεία και, κυρίως, περάσαμε καλά! Τώρα πια, ένα ποτήρι κρασί μαζί με την παλιοπαρέα είναι αρκετή για να μας γυρίσει εκεί, στα φοιτητικά στέκια που τόσο αγαπήσαμε.

 

Με τα ξαδέρφια

Οι πρώτοι μας φίλοι στη ζωή είναι συνήθως τα αδέρφια και τα ξαδέρφια. Από τα νηπιακά μας πάρτυ μέχρι τα οικογενειακά τραπέζια, μοιραζόμαστε μαζί τους ένα τραπέζι, πολλά μυστικά, σκανταλιές και γέλια. Πολλές φορές τα ξαδέρφια γίνονται φίλοι κολλητοί και άλλες πάλι η ζωή μας τραβά σε άλλα μονοπάτια. Επειδή όμως το αίμα νερό δεν γίνεται, αξίζει να τα ξαναπιούμε όλοι μαζί και να πούμε ακόμα περισσότερα!

 

Με τον/την πρώην

Οι άνθρωποι με τους οποίους μοιραστήκαμε κάποτε τη ζωή μας θα κατέχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Για άλλους το τέλος έρχεται βελούδινα και φιλικά, για άλλους έρχεται με πυροτεχνήματα και αστραπές. Όπως όμως κι αν είπαμε "αντίο" αξίζει για μια βραδιά να αναπολήσουμε τα παλιά και να τα ξαναπιούμε με όσους αγαπήσαμε και μας αγάπησαν!

 

Εσύ με ποιον θέλεις να τα ξαναπιείς; Πες μας και κέρδισε ένα πλούσιο γεύμα για όλη την παρέα σου!

 

Εσύ με ποιον θα τα ξαναπιείς; Απάντησε στην ερώτηση και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό!

 

Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν μία κούτα κρασιά Αλλοτινό* και ένας υπερτυχερός θα κερδίσει ένα πλούσιο γεύμα για εκείνον και την παρέα του**!

 

*5 νικητές κερδίζουν από μία κούτα Αλλοτινό, με 15 φιάλες η καθεμία

**1 νικητής κερδίζει ένα τραπέζι για έως 6 άτομα, στο εστιατόριο Οινομπερδέματα στο Γκάζι, για να τα ξαναπιεί με την παρέα του. Το τραπέζι θα περιλαμβάνει 1 σαλάτα, 1 ορεκτικό, ένα κυρίως πιάτο για τον καθένα και κρασί Αλλοτινό. Το τραπέζι είναι για το Σάββατο 1 Ιουνίου. (Σε περίπτωση που ο νικητής δεν μπορεί τη συγκεκριμένη μέρα, θα επικοινωνήσει με το μαγαζί για να κανονίσει μια άλλη μέρα).

 

Όροι Διαγωνισμού

 

 

Διαγωνισμοί
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ