Κερδίστε 10 κάρτες Starbucks με 5 ροφήματα

Κερδίστε 10 κάρτες Starbucks με 5 ροφήματα

Απολαύστε τα αγαπημένα σας ροφήματα και στηρίξτε έναν καλό σκοπό!

Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με e-mail.

 

Η πιο όμορφη περίοδος του χρόνου πλησιάζει και τα φετινά Χριστούγεννα, τα κόκκινα ποτήρια επιστρέφουν στα Starbucks για να μας προσφέρουν στιγμές θαλπωρής και ζεστασιάς με την πιο γιορτινή παρέα από κλασικά και νέα ροφήματα.

 

Κερδίστε 10 κάρτες Starbucks με 5 ροφήματα

 

Χαρίστε σε εσάς και στους αγαπημένους σας στιγμές χαράς προσφοράς και απόλαυσης μέσα από ένα απολαυστικό ρόφημα, έναν εορταστικό καφέ, μια γιορτινή αλμυρή ή γλυκιά λιχουδιά ή ένα ιδιαίτερο συμβολικό δώρο που κάνουν τη διαφορά αυτήν την εποχή.

 

Φέτος, 10 τυχεροί θα κερδίσουν από μία Prepaid Starbucks κάρτα με αστέρια για 5 δωρεάν ροφήματα και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις αγαπημένες τους γεύσεις, στηρίζοντας συγχρόνως έναν καλό σκοπό.

 

Κερδίστε 10 κάρτες Starbucks με 5 ροφήματα

 

Καθώς τις γιορτές είναι σημαντικό να προσφέρουμε στους άλλους και να μοιράζουμε ένα μέρος της αγάπης, με τη χρήση της κάρτας Starbucks εκτός από το να κερδίζετε αστέρια για εσάς, βοηθάτε τα Starbucks στην στήριξη των Νέων των Παιδικών Χωριών SOS. Πως; Με κάθε σας χρήση της κάρτας για αγορά προϊόντων, τα Starbucks προσφέρουν 5 λεπτά για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό των Νέων των Παιδικών Χωρίων SOS (Στέγη Νέων
Αθήνας και Θεσσαλονίκης). Η χαρά είναι διπλή, λοιπόν!

 

Κερδίστε 10 κάρτες Starbucks με 5 ροφήματα

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε μία Prepaid Starbucks κάρτα με 5 δωρεάν εορταστικά ροφήματα φτιαγμένα στο χέρι, με πολύ αγάπη και τέχνη από τους baristas των Starbucks!

 

Όροι Διαγωνισμού

 

Οδηγίες για τους νικητές:

Αφού λάβετε την κάρτα Starbucks, κάντε την εγγραφή σας στο πρόγραμμα My Starbucks Rewards στο site www.starbucks.com.gr. Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας επικοινωνήστε με τα Starbucks μέσω e-mail στο [email protected] αναφέροντας το όνομά σας & mail εγγραφής + lifo.gr για να σας προσθέσουμε 600 αστέρια. Απολαύστε 5 δωρεάν ροφήματα Starbucks σε όποιο μέγεθος και όποτε επιθυμείτε αφού λάβετε επιβεβαιωτικό e-mail από τα Starbucks ότι προστέθηκαν 600 αστέρια στον λογαριασμό σας.

 

 

 

 

Διαγωνισμοί
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ