ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Χώρισε στο ‘πι και φι’ με την νέα εφαρμογή Βinder

Χώρισε στο ‘πι και φι’ με την νέα εφαρμογή Βinder Facebook Twitter
0
Χώρισε στο ‘πι και φι’ με την νέα εφαρμογή Βinder Facebook Twitter

Σε μια εποχή που το να βγεις ραντεβού είναι τόσο εύκολο όσο το να κάνεις like στο Tinder, δεν μας φαίνεται περίεργο ότι κυκλοφόρησε εφαρμογή για να μπορείς να χωρίσεις με την ίδια ευκολία. Το Βinder είναι εφαρμογή για εύκολους χωρισμούς με μια δόση δηλητηριώδους χιούμορ (ή και αλήθειας).

Η εφαρμογή που είναι διαθέσιμη για iOs και Android, είναι εύχρηστη και αποτελεσματική. Αρκεί να καταχωρήσεις το φύλο του συντρόφου σου, το όνομά του και το τηλέφωνό του και στην συνέχεια να επιλέξεις ανάμεσα σε μια λίστα τραγελαφικών λόγων χωρισμού όπως το "Νομίζω ότι ζω σε έναν εφιάλτη δίχως τέλος".

Χώρισε στο ‘πι και φι’ με την νέα εφαρμογή Βinder Facebook Twitter

Εκτός από την επιλογή γραπτών μηνυμάτων, η εφαρμογή σου επιτρέπει να στείλεις εναλλακτικά κάποιο προ-ηχογραφημένο φωνητικό μήνυμα  χωρισμού. Το μήνυμα, μάλιστα, που φαίνεται να ξεχωρίζει, είναι αυτό στο οποίο ένας Σκωτσέζος τραγουδά ένα τραγούδι χωρισμού «Το αγόρι σου δεν σε αγαπάει πια, σιχαίνεται την φάτσα σου και πιστεύει ότι είσαι βαρετή. Του έρχεται να ξεράσει όταν σε βλέπει».

Η εφαρμογή φαίνεται πώς δημιουργήθηκε από μια Σκωτσέζικη εταιρία μπύρας, την Tennent’s. Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί μια εταιρία μπύρας αποφάσισε να λανσάρει μια τέτοια εφαρμογή αλλά είναι σίγουρο ότι για να αποφασίσεις να χωρίσεις με τέτοιο τρόπο, θα πρέπει να έχεις πιει αρκετά ποτήρια μπύρα.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ