1.1.1970 SUSHI BAR Π. ΦΑΛΗΡΟ 1.1.1970 Το The Sushi Bar προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα ιαπωνικών γεύσεων στην οποία μπορεί κανείς να διαλέξει ανάμεσα σε 36 διαφορετικά είδη nigiri, 34 είδη maki rolls & 17 είδη sashimi ολόφρεσκων ψαριών. Δεν λείπουν φυσικά οι σαλάτες οι σούπες και τα noodles. Το μυστικό της πολύχρονης επιτυχίας αποτελεί η εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών και η άριστη γνώση της ιαπωνικής κουζίνας.
1.1.1970 ΨΙΨΙΝΑ 1.1.1970 Στην Ψιψίνα η σάλα παραπέμπει σε σπιτική αστική τραπεζαρία με ξύλινα έπιπλα της δεκαετίας του '50, ανοιχτή κουζίνα, μεγάλο πάγκο όπου φιγουράρουν φρέσκα ψάρια και θαλασσινά και στον τοίχο μια μεγάλη πινακίδα που γράφει «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει». Σε κερδίζουν οι ψαρομεζέδες, και μάλιστα σε εξαιρετική μορφή, είτε βγαίνουν από τη σχάρα είτε από το τηγάνι, την κατσαρόλα ή τον φούρνο.
1.1.1970 ΧΟΝΤΡΟΣ- ΛΙΓΝΟΣ, ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡΑΔΙΚΟΝ 1.1.1970 Δημιούργημα της ομάδας του «Κυρ Αρίστου», η οποία στην ίδια γειτονιά «τρέχει» μια σειρά από πολύ επιτυχημένα θεματικά εστιατόρια: Κεμπαπτζίδικο Κυρ Αρίστος, Ψαροταβέρνα Ψιψίνα και Ακάκιος Μακαρονάδικο. Η σάλα είναι διακοσμημένη με ξύλινα τραπέζια και σκαμπό, ενώ στον ένα τοίχο μια οθόνη προβάλλει ασπρόμαυρες ταινίες με τα κατορθώματα του Χοντρού και του Λιγνού. Εκτός από τα κλασικά μπέργκερ, υπάρχουν και πιο ιδιαίτερες επιλογές: με κορν-μπιφ, με χοιρινό μπριζολάκι, με ομελέτα ακόμη, και πίτσα μπέργκερ.
1.1.1970 Η ΜΟΥΡΙΑ 1.1.1970 Φαγητό αληθινά απολαυστικό θα βρεις στη Μουριά, μια ταβέρνα με παράδοση που κρατάει από το 1954. Τα κρέατα ελληνικά κόβονται αριστοτεχνικά στην ανοιχτή κουζίνα και μαγειρευτά ακολουθούν τον κύκλο της κάθε εποχής. Τον ζήλο για την καλή ποιότητα και το μαστόρικο ψήσιμο ανακαλύπτεις στα λεπτοκομμένα και τέλεια ψημένα παϊδάκια από αρνάκι γάλακτος. Η ατμόσφαιρα είναι ζεστή και το σέρβις γρήγορο.
1.1.1970 E&O 1.1.1970 Ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια του Notting Hill ήρθε στην Αθήνα και προσφέρει ρεσιτάλ ασιατικής κουζίνας στον 8ο όροφο του Athens Marriott Hotel. Στο μενού ανακαλύπτεις fusion πιάτα με επιρροές από την Ιαπωνία, την Κίνα αλλά και την ταϊλανδέζικη κουζίνα ενώ ο χώρος έχει διαμορφωθεί με τον καλύτερο τρόπο, με μπαρ και πισίνα, καθώς και ένα συναρπαστικό playroom για ενήλικους.
1.1.1970 BARBA LAZAROS 1.1.1970 Δημιουργική, ελληνική κουζίνα με προσεγμένες γεύσεις και ξεχωριστές πινελιές σ’ έναν χώρο λιτό και πολύχρωμο. Extra tip: Η ζωντανή μουσική που έχει κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.
1.1.1970 T.G.I. FRIDAYS Π. ΦΑΛΗΡΟ 1.1.1970 H αλυσίδα εστιατορίων φέρνει κοντά σας μια νέα, ισορροπημένη γευστικά πρόταση, εμπλουτίζοντας το Living Well με λαχταριστά πιάτα που μαγειρεύονται με τέτοιο τρόπο ώστε μη χάνουν τη θρεπτικότητά τους.
1.1.1970 ΜΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ 1.1.1970 Ένα από τα πιο χαριτωμένα νέα εστιατόρια της πόλης. Η Βάνα και ο Σήφης (o ιδιοκτήτης) κάνουν ένα ακόμα βήμα στην υπεράσπιση της τοπικής κουζίνας, αποφασισμένοι να μεταδώσουν στο κοινό όσα ξέρουν για την ελληνική κουζίνα. Σίγουρα το δυνατό χαρτί τους είναι τα σπιτικά και νόστιμα πιάτα, που μαγειρεύονται με αυτοπεποίθηση.
1.1.1970 ΨΑΡΑΔΕΣ 1.1.1970 Ευχάριστος χώρος δύο επιπέδων με πετυχημένα θαλασσινό ντεκόρ. Οι «Ψαράδες» χρησιμοποιούν ό,τι πιο φρέσκο έρχεται από τους δικούς τους ψαράδες στις σκάλες όλης της Ελλάδα (σύμφωνα με την εποχή και τη διάθεση της θάλασσας) και προτείνουν μεσογειακή κουζίνα με φαντασία.
1.1.1970 ΑΚΑΚΙΟΣ 1.1.1970 Ο Ακάκιος είναι το εστιατόριο που ήρθε να προστεθεί στη «γειτονιά» του Κυρ Αρίστου, μιας ομάδας εστιατορίων κοινής ιδιοκτησίας, σχεδόν το ένα δίπλα στο άλλο. Το έντονα μοναστηριακό σκηνικό της διακόσμησης με τα μανουάλια, το παγκάρι με τα κεριά, τα ξύλινα τραπέζια και το τεράστιο τραπέζι με τους πάγκους για φιλικές συνάξεις συνθέτουν μια διαφορετική ατμόσφαιρα. Οι γεύσεις είναι απλές, οικείες, χωρίς φιοριτούρες και ακροβατισμούς.