1.1.1970 DA BRUNO 1.1.1970 Το Da Bruno, ένα από τρία ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας με πιστοποίηση από το ιταλικό κράτος, εδώ και 35 χρόνια μας μυεί στις κλασικές γεύσεις της γειτονικής χώρας. Στο μενού του θα βρείτε φρέσκα, χειροποίητα ζυμαρικά, κρέατα, όπως σκαλοπίνια και φιλέτα, υπέροχες πίτσες και ορεκτικά, δροσερές σαλάτες, μια μεγάλη ποικιλία από ταρτάρ ψαριών αλλά και vegan επιλογές που καλύπτουν όλα τα γούστα. Όλα τα πιάτα ετοιμάζονται με συνταγές πιστές στην ιταλική παράδοση, ενώ πολλά από τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται ως πρώτες ύλες έρχονται απευθείας από την Ιταλία.
1.1.1970 STALATI SEAFOOD 1.1.1970 Ένα από τα καλύτερα ψαρομάγαζα της Αθήνας, ο Κόλλιας, παραδίδει την σκυτάλη στο Stalati. Το καινούργιο όνομα είναι δανεισμένο από το πολύ ξεχωριστό πιάτο που σερβίρει χρόνια το μαγαζί, το ψάρι ψημένο στ’ αλάτι. Ο κατάλογος σου δίνει την ευκαιρία να επιδοθείς στην ευχάριστη αναζήτηση ποιοτικών ουζομεζέδων και τσιπουρομέζεδων ή, αν το επιθυμείς, να τραβήξεις τον δρόμο που οδηγεί στο βαρύ πυροβολικό της ψαροφαγίας, σε θαλασσινά ή μεγάλα ψάρια ψημένα στα κάρβουνα ή, βεβαίως, στο αλάτι.
1.1.1970 CRUISER 1.1.1970 Κομψό cocktail και wine bar. Ο εσωτερικός minimal χώρος είναι διακοσμημένος με ξύλο και τα λευκά εξωτερικά τραπεζάκια διαθέτουν ομπρέλες για τις καυτές ώρες.
1.1.1970 CINERAMA 1.1.1970 € 7,00, φοιτ., παιδ. € 5,00. Kάθε Δευτ. γεν. είσ. € 5,00. DOLBY SR DTS. A/C.
1.1.1970 GASPAR FOOD & MOOD 1.1.1970 Νέα άφιξη στην περιοχή του Ν. Ψυχικού, με ανεπανάληπτο συνδυασμό γεύσεων, ωραία κοκτέιλ κι εντυπωσιακή διακόσμηση.
1.1.1970 ΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣ 1.1.1970 Ένα από τα παλαιότερα «ψαράδικα» της Αθήνας, με διακόσμηση γεμάτη ναυτικούς χάρτες και ζωγραφισμένα καΐκια. Στο μενού του, που σφύζει από θαλασσινές γεύσεις, δεσπόζει φυσικά η φημισμένη μπουγιαμπέσα του. Ο καταπράσινος κήπος του είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι.
1.1.1970 YIAM YIAM 1.1.1970 Η υψηλή γαστρονομία συναντά τους ελληνικούς παραδοσιακούς μεζέδες στο Yiam Yiam. Η Αύρα Πανουσοπούλου, δημιουργός των συσκευασμένων παραδοσιακών προϊόντων Yiam που έκαναν θραύση για χρόνια στα ντελικατέσεν, μαζί με τον σεφ γιό της ο οποίος έχει μαθητεύσει δίπλα σε κολοσσούς της ισπανικής γαστρονομίας είναι οι άνθρωποι πίσω από τις νοστιμιές του μαγαζιού. Μη χάσεις τα μύδια με μαύρη φακή και τις χυλοπίτες με χωριάτικο σπετζοφάι.
1.1.1970 ΤΟ ΜΙΚΙΟ 1.1.1970 Ο Πέτρος κι η Ελίζα, ιδιοκτήτες του παραδοσιακού μεζεδοπωλείου, με γνώμονα τη μαγειρική της Χανιώτισσας γιαγιάς Ελισάβετ, δημιουργούν πρωτότυπα γευστικά πιάτα που σε συνδυασμό με την ποιότητα των υλικών και των προϊόντων που προέρχονται αποκλειστικά από την Κρήτη, τη φιλοξενία, το γουστόζικο και παρεΐστικο περιβάλλον και, φυσικά, τις προσιτές τιμές κατάφεραν σύντομα να ανεβάσουν το Μικιό ψηλά στην προτίμηση του κόσμου.
1.1.1970 ΑΙΑΛΙΣ 1.1.1970 Το Αιαλίς δεν «φωνάζει» ότι είναι πολίτικο, δεν προσπαθεί να σε πείσει με την εμφάνιση και την «αφήγησή» του. Είναι ένα απλό στέκι γειτονιάς όπου μπορείς να πιεις τον καφέ σου ή να παραγγείλεις την ομελέτα σου το πρωί και μεζέδες το μεσημέρι και το βράδυ. Το φαγητό του όμως είναι περισσότερο «πολίτικο» από τα περισσότερα που έχεις δοκιμάσει σε πολίτικα εστιατόρια στην Ελλάδα. Η κουζίνα, σοφά μελετημένη, ακολουθεί πιστά τη φιλοσοφία του χώρου και σε σεργιανίζει σε αυθεντικούς, πολίτικους μεζέδες.
1.1.1970 NOUVELLE 1.1.1970 Μία λέξη όλο γλύκα στα νότια προάστια και ένα δυνατό χαρτί: προ-φι-τε-ρόλ! Από τα τοπ του Λεκανοπεδίου και συχνά ανταγωνιστής του «Ανδριάς» σε γαστρο-συζητήσεις από φαν του προφιτερόλ. Ευτυχώς, βρίσκονται σε μακρινά μεταξύ τους προάστια.
1.1.1970 BIG BOY BURGERS N COCKTAILS 1.1.1970 Mε καλόγουστη μπάρα, τραπέζια με κόκκινα καρό τραπεζομάντιλα και δερμάτινους καναπέδες το Big Boy θυμίζει αμερικάνικο dinner. Στο μενού, που έχει επιμεληθεί ο Μιχάλης Τάτσης, θα βρεις πιάτα που συνδυάζουν τα καλά υλικά με την πληθωρική παρουσίαση. Ξεχωρίσουν τα burger και οι tex mex επιλογές όπως τα τραγανά taquitos.
1.1.1970 ΑΝΤΑΜΑ 1.1.1970 Ζεστός και φιλόξενος χώρος με όμορφη αυλή, ιδανική για παρέες και οικογένειες. Στις must try επιλογές του καταλόγου: το ριζότο με βασιλομανίταρα και λάδι τρούφας, το ψαρονέφρι με σπαγγέτι λαχανικών καθώς και τα απίθανα κεφτεδάκια με χειροποίητα chips από φρέσκια πατάτα.
1.1.1970 ARISTOS SPECIAL 1.1.1970 Το μενού είναι εστιασμένο στην ποιοτική κρεατοφαγία, τα πιάτα πληθωρικά και το αποτέλεσμα νόστιμο και χορταστικό. Τα αρνίσια παϊδάκια Βόνιτσας είναι γάλακτος, ψήνονται μαστόρικα και σερβίρονται πάνω σε κομψή ψησταριά με κάρβουνο που τα διατηρεί ζεστά. Η μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα έρχεται ιδανικά ψημένη πάνω σε ξύλινο δίσκο, το ίδιο και το μοσχαρίσιο φιλέτο. Κρατήστε χώρο για τα επιδόρπια που φτιάχνει για το μαγαζί το παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο Κούτρας.