Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί «Mε αρνί στον φούρνο καθημερινή, ξεχνιέμαι, νομίζω πως είναι Κυριακή» Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως σαν τα ελληνικά αμνοερίφια δεν έχει πουθενά. Και ξέρει πού τα φτιάχνουν καλύτερα. ΡΕΜΙ ΡΕΜΙ 13.12.2025
Οικονομία Φοροδιαφυγή: Έλεγχοι σε ξενοδοχεία, ταβέρνες και παραλίες με σύγχρονη τεχνολογία Οι ελεγκτές χρησιμοποιούν tablets, φορητά σκάνερ και άμεση σύνδεση με τα φορολογικά προφίλ των επιχειρήσεων μέσω του συστήματος MyData LIFO NEWSROOM
Γεύση Ιστορίες γύρω από ένα τραπέζι Τρεις ταβέρνες, τρεις γειτονιές της Αθήνας, ποτήρια γεμάτα με ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι και ιστορίες ανθρώπων που μας φέρνουν πιο κοντά. THE LIFO TEAM
13.12.2025 Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί «Mε αρνί στον φούρνο καθημερινή, ξεχνιέμαι, νομίζω πως είναι Κυριακή» Ρεμί 13.12.2025 Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως σαν τα ελληνικά αμνοερίφια δεν έχει πουθενά. Και ξέρει πού τα φτιάχνουν καλύτερα. ΡΕΜΙ
6.7.2025 Οικονομία Φοροδιαφυγή: Έλεγχοι σε ξενοδοχεία, ταβέρνες και παραλίες με σύγχρονη τεχνολογία LifO Newsroom 6.7.2025 Οι ελεγκτές χρησιμοποιούν tablets, φορητά σκάνερ και άμεση σύνδεση με τα φορολογικά προφίλ των επιχειρήσεων μέσω του συστήματος MyData LIFO NEWSROOM
12.6.2025 Γεύση Ιστορίες γύρω από ένα τραπέζι The LiFO team 12.6.2025 Τρεις ταβέρνες, τρεις γειτονιές της Αθήνας, ποτήρια γεμάτα με ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι και ιστορίες ανθρώπων που μας φέρνουν πιο κοντά. THE LIFO TEAM
23.2.2025 Γεύση Αξώτης: Για καλοψημένο παϊδάκι και θεϊκές πατάτες στο Πολύγωνο Ζωή Παρασίδη 23.2.2025 Μια ταβέρνα που έχτισαν το '56 οι οικοδόμοι του Πολυγώνου και κράτησαν ζωντανή ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποτελεί ένα comfort zone, με λίγα, κλασικά και καλά πράγματα, για τις μέρες που δεν θέλουμε να είμαστε μέρος της «φάσης». ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
17.5.2024 Οδηγός Γεύσης Καραγάτσι: Μεζεδοταβερνείο που αναβιώνει τις κλασικές συνταγές της ελληνικής κουζίνας The LiFO team 17.5.2024 Πιάτα με κρέας ή θαλασσινά που μπαίνουν στη μέση ή μπροστά στον καθένα, ανάλογα με τις διαθέσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση γίνονται αφορμή για συναντήσεις και όμορφες στιγμές με όλη την παρέα. THE LIFO TEAM
20.3.2024 Γεύση Εννέα μέρη για λαχταριστό μπακαλιάρο με σκορδαλιά Δώρα Μάστορα 20.3.2024 Η 25η Μαρτίου είναι μία από τις τρεις μέρες της Μεγάλης Τεσσαρακοστής που επιτρέπεται το ψάρι, το λάδι και το κρασί. ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ
6.3.2024 Γεύση Πού θα φας καλό κρέας την Τσικνοπέμπτη Νίκη Μηταρέα 6.3.2024 11 προτάσεις για σοβαρή κρεατοφαγία. ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
5.3.2024 Γεύση Τσικνοπέμπτη: 7 ψησταριές για καλό κρέας TwoMinutes Angie 5.3.2024 Η κράτηση είναι απαραίτητη! Αν είστε από τους τυχερούς θα περάσετε καλά! TWOMINUTES ANGIE
10.2.2024 Γεύση Ταβερνάκια για να μας βρουν οι Αλκυονίδες Επιμέλεια: Ζωή Παρασίδη 10.2.2024 Η ομάδα της LiFO επιλέγει εκείνα τα μέρη όπου θέλει να περάσει τις πιο καλές μέρες του χειμώνα. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
22.11.2023 Γεύση Στο Ειδικόν ακόμα και η απλή ντομάτα με ρίγανη και ελιές είναι αλλιώς Ιωάννα Ζέρβα 22.11.2023 Στην ιστορική μπακαλοταβέρνα του Πειραιά οι γεύσεις και οι εμπειρίες αντέχουν εδώ και έναν αιώνα. ΙΩΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ
12.11.2023 Οπτική Γωνία Μπιφτέκια στη σχάρα, 19 ευρώ Δέσποινα Τριβόλη 12.11.2023 Πόσα θα πρέπει να ξοδέψει μια οικογένεια με δύο παιδιά σε μια ταβέρνα μια Κυριακή μεσημέρι; ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΡΙΒΟΛΗ
21.10.2023 Αφιέρωμα Cheap Food Καλό φαγητό με ένα 20ευρο στην Αθήνα Ζωή Παρασίδη 21.10.2023 38 εστιατόρια, μαγειρεία, ταβέρνες και καφενεία στα οποία επιστρέφουμε ξανά και ξανά για καλό και οικονομικό φαγητό. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
14.5.2023 Γεύση Επτά ταβέρνες που μας ταξιδεύουν στα ελληνικά νησιά Δώρα Μάστορα 14.5.2023 Με μια βόλτα στα μαγαζιά της πόλης που έχουν δημιουργηθεί με έμπνευση τα αγαπημένα νησιά μας κάνουμε μια βουτιά στις γεύσεις εκείνες που φωνάζουν από μακριά «καλοκαίρι». ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ
11.2.2023 Ελλάδα Kαμπάνες που χτυπούν δυνατά, νεκροφόρες, αδέσποτα και καπνός από ψησταριές- Οι καταγγελίες που κάνουν πολίτες στην Κεντρική Μακεδονία LifO Newsroom 11.2.2023 Τα παράπονα που δέχεται τα τελευταία χρόνια ο Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης LIFO NEWSROOM
29.11.2022 Γεύση Πού τρώμε τώρα στην Αθήνα Λίνα Ιντζεγιάννη 29.11.2022 Προτάσεις για καλό φαγητό σε μια πόλη που ζει τη γαστρονομική της αναγέννηση. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
6.9.2022 Γεύση Γουρνοπούλα: Το γαστρονομικό σήμα κατατεθέν της Μεσσηνίας M. Hulot 6.9.2022 Ένα οδοιπορικό στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας αποκαλύπτει τη συναρπαστική ιστορία και τα κρυμμένα μυστικά του πιο αγαπημένου πελοποννησιακού μεζέ. M. HULOT
9.7.2022 Γεύση Επιστροφή στην πλατεία Θεάτρου Ζωή Παρασίδη 9.7.2022 Μία από τις ιστορικότερες πλατείες της πόλης που είχε υποβαθμιστεί και εγκαταλειφθεί τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να ζει μια δεύτερη ζωή. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
22.6.2022 Ελλάδα Οι αλλαγές για τους εργαζομένους σε εστιατόρια, μπαρ και ταβέρνες –Οι αποδοχές The LiFO team 22.6.2022 Υπεγράφη η απόφαση για την κήρυξη ως υποχρεωτικής της Κλαδικής Σύμβασης Εργασίας στον επισιτισμό THE LIFO TEAM
3.9.2021 Γεύση Τα μπιφτέκια που κάνουν κόσμο να επιστρέφει στη Δονούσα Ζωή Παρασίδη 3.9.2021 Στην Καλοταρίτισσα μια οικογένεια που περνούσε για πολλά χρόνια τα καλοκαίρια της μόνη στον οικισμό τρέχει μια ταβέρνα από την οποία περνάει όλο το νησί. Κάποιοι ευχαριστιούνται τόσο εκεί, που αργούν να βρουν τον δρόμο της επιστροφής. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
29.8.2021 Γεύση Τρώγοντας κάτω από τις γραμμές, στα στέκια του Βοτανικού Ζωή Παρασίδη 29.8.2021 Σε μια γειτονιά με χαμηλά σπίτια, κάποιοι έφτιαξαν τα πρώτα τους μαγαζιά, μπιστρό και νεο-καφενεία που κρατάνε τις τιμές χαμηλά και ρωτάνε τους πελάτες τους για να διαμορφώσουν το μενού τους. Γιατί σε αυτήν τη νέα πιάτσα «τα πράγματα είναι λαϊκά, απλά και οικονομικά». ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ