ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Liz Hurley

Liz Hurley Facebook Twitter
21

Πάρτυ προς τιμήν της Liz Hurley στην Αίγλη (1999 ή 2000).

21

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

CHECK ΔΕΥΤΕΡΑ «Love Actually»: η συνήθεια που έγινε λατρεία έκλεισε τα 20 χρόνια

Οθόνες / «Love Actually»: Η συνήθεια που έγινε λατρεία έκλεισε τα 20 χρόνια

Σαν σήμερα πριν από είκοσι χρόνια έκανε πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη η λονδρέζικη χριστουγεννιάτικη κομεντί που εξελίχθηκε σε απαραίτητη χριστουγεννιάτικη προβολή για εκατομμύρια σινεφίλ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ανέκδοτη συνέντευξη της Αρλέτας: «Το μπαρ το ναυάγιο δεν ήταν μπαρ»

Μουσική / Μια ανέκδοτη συνέντευξη της Αρλέτας: «Το μπαρ το ναυάγιο δεν ήταν μπαρ»

Μια ανέκδοτη συνέντευξη της Αρλέτας στον δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό Μιχάλη Γελασάκη το 2009, όπου μιλάει για τον τελευταίο της δίσκο, τα «αδικημένα» τραγούδια της, τους νέους, τους φραγκοφονιάδες της γενιάς της και αφηγείται την ιστορία του τραγουδιού το «Μπαρ το ναυάγιο», που δεν ήταν μπαρ! Δημοσιεύεται στo Lifo.gr για πρώτη φορά, έξι χρόνια μετά τον θάνατό της.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ
Κάθριν Χέμπορν: Η σταρ των μεγάλων αντιφάσεων

Σαν Σήμερα / Κάθριν Χέπμπορν: Η σταρ των μεγάλων αντιφάσεων

Είκοσι χρόνια μετά τον θάνατό της στις 29 Ιουνίου του 2003 σε ηλικία 96 ετών, η Κάθριν Χέπμπορν παραμένει η εμβληματικότερη κινηματογραφική μορφή αυταπάρνησης και αδιαφορίας για το ασύλληπτης διάρκειας status της, υπονοώντας πως ήταν καταδικασμένη να γίνει, και να πεθάνει, σταρ.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

4 σχόλια
Α ρε ένδοξες εποχές της γκλαμουριάς και του life style !Και γαβαλάδες και BMW και πούρα και φορέματα και δεξιώσεις και φουσκωτοί νεάντερνταλ και χοροί και πανηγύρια !!!..."...και οι γκόμενες των σαλονιών την πέσανε στα ούτιαμαγκέψαν βλέπεις οι φελλοί και δώσ’ του μακροβούτιακαι δώσ’ του γέλιο και χαρά και ωσαννά και μπράβοκαι ζήτω που περάσανε από την πόρτα και τον μπράβοπου έχουνε πολιτικούς σε σόου με μοντέλα..."Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΙΩΝ - Θοδωρής Μανίκας (1998)
Εγώ πάλι κατέχω και από φιλοσοφία, και από λάιφσταϊλ, και από Αυστραλέζικα 80s ροκ συγκροτήματα άμα λάχει. ΚΑΙ συγγενής του Τσάρλτον Ήστον είμαι (αλλά λιγότερο δεξιός--άρα καλύτερος). Τι δε σ´αρέσει;
Μήπως το πάρτυ έγινε πριν τις 26 Δεκεμβρίου 1997; Τότε δεν αποκλείεται να είναι ο Κορνήλιος, σωστά Λύκε; Καλλιεργημένο κορίτσι η Λιζ μας. Εκτός κι αν είναι ο τραγουδιστής των Midnight Oil.
Κρίμα που σήμερα δεν είναι 10 Ιουνίου του 1984. Γιατί τότε θα είχαμε 15 μέρες στη διάθεσή μας να συναντήσουμε τον Φουκώ και να τον ρωτήσουμε (για σπάσιμο) "Με συγχωρείτε κύριε, μήπως είστε ο Γρ. Σαράντης;" Σωστά Λύκε;
[@λύκος 11 Ιουνίου, 10:20 παρά ένα λεπτό]Θα του λέγαμε μετά ανέκδοτα για τον Λακάν και θα του φτιάχναμε πάλι το κέφι.Lacan once had a patient who believed he was a chicken.At last, the man was cured. When he was released from the asylum, he crossed the road. Lacan called out, “Why are you crossing the road?”“To get to the other of the Other,” the patient replied.“You cretin!” Lacan said. “The other of the Other does not exist.”“I know,” the patient replied, “but tell that to the fox!”“I guess he’s cured,” Lacan thought to himself, “at least by Parisian standards.”- - - -Q: How is a Lacanian psychoanalytic session like a penis?A: They are both of variable length.Και άλλα πολλά. Food for thought, φίλε μου.BTW, ο Φουκώ μιλούσε πολύ καλά Αγγλικά.
@Ashton Heston III 12.6.2013 | 06:59> BTW, ο Φουκώ μιλούσε πολύ καλά Αγγλικά.Πάντως στη δημόσια συζήτηση που είχε με τον Noam Chomksy το 1971, μιλούσε Γαλλικά κι ο Chomksy Αγγλικά.[9′45″](http://bit.ly/19pVqBt):I don't know, if you permit I will answer in French because my English is so bad that I would be ashamed to answer in English.Αν βέβαια κρίνει κανείς απ’ αυτή τη σύντομη φράση, ο Foucault ήξερε Αγγλικά.Λοιπόν, το έψαξα λίγο ακόμα και ιδού διάλεξη του Foucault του 1983 εξ ολοκλήρου στ’ Αγγλικά: [The Culture of the Self](http://bit.ly/13C229t). Δεν την έχω ακούσει. Ελπίζω σε κάποιο σημείο ν’ απαντά σ’ ερωτήσεις του κοινού, ώστε να δούμε πώς μιλούσε χωρίς σημειώσεις μπροστά του.