ΥΛΙΚΑ
- 3 κρόκοι αυγών
 - 100 γρ. κίτρινο τυρί μαλακό, τριμμένο
 - 100 γρ. ζαμπόν κομμένο σε φέτες
 - Για την κρέμα: 200 γρ. γάλα φρέσκο
 - 1 κ.σ. αλεύρι
 - 1 κ.σ. βούτυρο
 - Αλάτι, πιπέρι
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Για την κρέμα: Σε κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά ρίχνουμε το βούτυρο και, όταν λιώσει, προσθέτουμε αλεύρι, ανακατεύουμε συνεχώς και ρίχνουμε το γάλα, αλάτι, πιπέρι.
 - Μόλις κοχλάσει, αποσύρουμε από τη φωτιά.
 - Σε μπολ ρίχνουμε τους κρόκους αυγών, την κρέμα, ζαμπόν, τυρί και ανακατεύουμε.
 - Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα και ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις στην κρέμα.
 - Σε βουτυρωμένο πυρέξ ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως.
 
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο «Σπύρος και Βασίλης».
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα
 
 
 
 
 
 
 