An Evening with The Puppini Sisters

Πέννυ: Έχεις κάνει ποτέ κάποιο επάγγελμα εντελώς άσχετο με showbiz;

Marcella: Αμέ. Το πρώτο μου πτυχίο ήταν στη μόδα και, αφού αποφοίτησα, δούλεψα με τη Vivienne Westwood. Μετά, όταν επέστρεψα στο κολέγιο για πτυχίο στη μουσική, δούλεψα ως σερβιτόρα σε κοκτέιλ μπαρ και στο promotion για τεκίλα.

 

Πόσο συχνά κάνετε πρόβες; Είναι σημαντικό να εξασκείστε μαζί, ακόμα και αν υπάρχουν μέρες που δεν νιώθετε δημιουργικές;

Κάνουμε πολλές πρόβες. Αν είμαστε σε περιοδεία, κάνουμε πολύ μεγάλα soundchecks, αλλιώς κάνουμε σίγουρα οκτάωρες πρόβες με ολόκληρη την μπάντα. Είναι πολύ σημαντικές οι πρόβες, ώστε να διατηρείται το σωστό χαρμάνι των τριών φωνών και να ζούμε μαζί τον ρυθμό, ταυτόχρονα. Πάντα υπάρχει κάτι πάνω στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε και είναι υπέροχο να βρισκόμαστε μαζί.

 

Ποιο είναι το πιο αγαπημένο σας live ως τώρα;

Α, εγώ έχω πολλά! Μου αρέσουν αυτά όπου το κοινό είναι θερμό και ανταποκρίνεται. Όσες φορές έχουμε εμφανιστεί στην Αθήνα, ήταν θαυμάσια, επειδή το ελληνικό κοινό είναι ιδιαιτέρως φιλικό.

 

Ποιο είναι το αγαπημένο σας μέρος για φαγητό και ποτό όταν έρχεστε στην Αθήνα; 

Την τελευταία φορά είχαμε πάει κάπου στο Γκάζι - δεν μπορώ να θυμηθώ πού, αλλά ήταν το καλύτερο ελληνικό φαγητό που είχα φάει ποτέ. Ήταν κάπως ακριβό, αλλά είχε μεγάλη ποικιλία και κάτι
απίθανα πιάτα. Ειδικά ένα πιάτο με χταπόδι το ονειρεύομαι ακόμα.

 

Ένα κομμάτι που θα αφιερώνατε στους  Έλληνες που βιώνουν την πολυσυζητημένη κρίση;

Το «I can't believe I 'm not a millionaire» των Puppini Sisters.

 

Πόσο δύσκολο είναι να διαλέξεις ένα αγαπημένο κομμάτι, που είναι ήδη διάσημο, και να το κάνεις να ακούγεται σαν δικό σου;

Πάντα επιλέγουμε κομμάτια που αγαπάμε, επειδή απλώς τα αγαπάμε ή επειδή σημαίνουν κάτι για εμάς ή επειδή είναι μέρος της ιστορίας μας. Με τέτοια ποσότητα συναισθηματικής επένδυσης, το να τα κάνουμε «να μας ανήκουν» έρχεται κάπως φυσικά.