Αφιέρωμα tattoo: Πού, ποιοι και γιατί

Αφιέρωμα tattoo: Πού, ποιοι και γιατί Facebook Twitter
0


Lonis Tattoo Studio - House of Art

Αφιέρωμα tattoo: Πού, ποιοι και γιατί Facebook Twitter


Το γνωστό Lonis Tattoo Studio συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία, προσφέροντας υψηλού επιπέδου τατουάζ στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σε έναν άκρως επαγγελματικό χώρο που ξεχειλίζει από τέχνη, τηρώντας αυστηρά όλες τις προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος, θα νιώσετε άνετα στα χέρια των καλλιτεχνών. Με πολύχρονη εμπειρία, αναγνώριση και βραβεύσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς, οι artists Lonis, Sinke και Alex, καλύπτοντας όλα τα style tattoos από realistic full color, traditional, black 'n' grey, dot work και watercolor tattoo, πραγματοποιούν την ιδέα σας σε ένα μοναδικό custom σχέδιο. Τips: Οι ασυναγώνιστες τιμές, η εγγυημένη ποιότητα, το ευχάριστο περιβάλλον και εύκολη πρόσβαση μέσω του μετρό (σταθμός Αγίου Δημητρίου).

Λεκανίδη 1-3, Άγιος Δημήτριος (κοντά στο Athens Metro Mall), 210 9739010
facebook: Lonis Tattoo Studio, instagram #lonistattoo, www.lonistattoo.com

Inkaholic

Αφιέρωμα tattoo: Πού, ποιοι και γιατί Facebook Twitter

Σε μία από τις σχετικά νέες αφίξεις στον χώρο των tattoo studios στην πόλη, στο Inkaholic, ακόμα και αν δεν έχετε αποφασίσει τι τατουάζ θέλετε να «χτυπήσετε», θα σας δώσουν πολλές ιδέες και σχέδια για να επιλέξετε. Η ταλαντούχα ομάδα του δημιουργεί custom made σχέδια, από traditional maori μέχρι samoan, water color, buena vista και πορτρέτα, ενώ προσφέρει piercing, micro dermal και implants.
Επισκεφθείτε το Inkaholic και δημιουργήστε το δικό σας, ξεχωριστό σχέδιο!

Σοφοκλή Βενιζέλου 9, Δάφνη,
210 9709122
facebook: Inkaholic tattoo
Instagram: Inkaholic_tattoo

One Up Τattoo

Αφιέρωμα tattoo: Πού, ποιοι και γιατί Facebook Twitter


Εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου το One Up Tattoo, στη Γλυφάδα, έχει αποκτήσει «όνομα» για τα πρωτότυπα τατουάζ που δημιουργεί ο Φάνης Καψαλίδης. Τα σχέδιά του προσανατολίζονται κυρίως στον ρεαλισμό και στο american traditional tattoo, ενώ, εκτός από τατουάζ, θα σας δώσει πολλές ιδέες για body piercing. Στον φιλόξενο χώρο του θα βρείτε ακόμη μπλούζες που ζωγραφίζει ο ίδιος, αλλά και χειροποίητα κοσμήματα.

Σάββα Λαζαρίδη 2, Γλυφάδα, 210 8982658, 6932 099002
www.facebook.com/OneUpTattoo

El Paso Tattoo

Αφιέρωμα tattoo: Πού, ποιοι και γιατί Facebook Twitter


Στην πενταετή λειτουργία του το El Paso Tattoo και οι artists τoυ με πρωτοποριακό τρόπο συνεχίζουν να είναι επίκαιροι και δημιουργικοί, όπως πάντα, στον φιλόξενο και πεντακάθαρο χώρο τους. Εκεί θα συναντήσουμε τον «Λάζαρο Skaze», που στον ρεαλιστικό τομέα εκπροσωπεί ένα από τα καλύτερα ταλέντα της Αθήνας, τον «Γρηγόρη ΓΑΜΑΘΗΤΑ» και τον «Τάσο Sam», που θα μας φέρουν κοντά στην oldschool και neotraditional τάση. Επισκεφθείτε τους από Δευτέρα έως Παρασκευή, 11:00-21:00, και το Σάββατο 11:00-19:00 και δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό τατουάζ!

Παναγή Τσαλδάρη 149, Καλλιθέα, 213 0246940
facebook.com/ElPasoTattooStudio

Uncle Chronis
Tattoo & Body Piercing

Αφιέρωμα tattoo: Πού, ποιοι και γιατί Facebook Twitter


Είναι μία από τις παλαιότερες και πιο ταλαντούχες ομάδες tattoo artists στην Αθήνα κι έχει δημιουργήσει μερικά από τα πιο ωραία σχέδια που θα δείτε να κυκλοφορούν στην πόλη! Η ομάδα του Uncle Chronis, στον Χολαργό, εξειδικεύεται σε custom σχέδια, freehands, realistic, cover up, cosmetic tattoos, καθώς και στα ιδιαίτερα πρότζεκτ όσον αφορά το body piercing/modification, πάντα με έμφαση στη νοσοκομειακού επιπέδου αποστείρωση και τον σεβασμό όλων των υγειονομικών κανονισμών.

Μεσογείων 248, Χολαργός, 211 4007736, 6937 896080
facebook.com/UncleChronisTattoo, www.unclechronis.com

Scripta Manent

Αφιέρωμα tattoo: Πού, ποιοι και γιατί Facebook Twitter


Ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο του τατουάζ το 2007 και σήμερα το Scripta Manent, στους Αμπελόκηπους, έχει κάθε λόγο να υποστηρίζει επάξια το όνομά του με τα ιδιαίτερα και ποιοτικά τατουάζ που δημιουργεί. Πίσω από αυτό βρίσκεται η Ρέα, main artist και εισηγήτρια σεμιναρίων, απόφοιτος του τμήματος Ζωγραφικής της Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας, η οποία ασχολείται με το τατουάζ 14 χρόνια και δημιούργησε ένα από τα καλύτερα τατουατζίδικα στην πόλη. Πλαισιωμένη από μια εξίσου ταλαντούχα ομάδα tattoo artists, τη Morgana (symbolism tattoo), τον Srok (comic and graffiti tattoo) και τον George (piercing), στο Scripta Manent προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες καλλιτεχνικού τατουάζ σώματος, piercing, μόνιμο μακιγιάζ και ιατρικό τατουάζ (κάλυψη ουλών, αποκατάσταση θηλής από μαστεκτομή κ.ά.). Στο Scripta Manent νούμερο 1 κανόνας είναι η έμφαση στην υγιεινή και στην ποιότητα των υλικών, ώστε μαζί με τα ξεχωριστά σχέδια, αυτός που εμπιστεύεται το σώμα του να νιώθει ασφάλεια. Εδώ θα βρείτε ακόμη κοσμήματα, σκουλαρίκια, tattoo machines, χρώματα, εξαρτήματα και αναλώσιμα. Και για όσους θέλουν να μυηθούν στην τέχνη του τατουάζ, οργανώνονται σεμινάρια εκμάθησης.

Αρκαδίας 2 & Κηφισίας, Αμπελόκηποι, 211 4072363, 6977 500412
facebook.com/ScriptaManentTattoo, www.scripta-manent.gr

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην έντυπη έκδοση της LIFO.

Urban Culture
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Δέκα σημεία του Πειραιά που δεν γνωρίζουν οι Αθηναίοι

Urban Culture / Δέκα σημεία του Πειραιά που δεν γνωρίζουν οι Αθηναίοι

Ένα μικρό οδοιπορικό σε περισσότερο ή λιγότερο γνωστά τοπόσημα και γειτονιές του Πειραιά που παρουσιάζουν ιστορικό, αρχιτεκτονικό, κοινωνιολογικό αλλά και πολιτιστικό ενδιαφέρον με «ξεναγό» τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου, Νίκο Διαμαντή.  
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Radio Lifo / Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η πρωτεΐνη είναι συνώνυμη με την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Από πού παίρνουν όμως την πρωτεΐνη τους οι χορτοφάγοι, οι βίγκαν ή όσοι απλά θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος; Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

Radio Lifo / Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

O στυλίστας Ανδρέας Κόκκινος και ο γραφίστας Στάθης Μητρόπουλος εξηγούν στη Μερόπη Κοκκίνη πώς έστησαν το βιβλιοπωλείο τους και τι έκαναν όταν ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε εκεί η Τίλντα Σουίντον.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ