20 ΧΡΟΝΙΑ LIFO

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η πρώτη ανάρτηση μετά το «μπλόκο» στην απέλασή του -Χαμογελαστός στο γήπεδο

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η πρώτη ανάρτηση μετά το «μπλόκο» την απέλασή του -Χαμογελαστός στο γήπεδο Facebook Twitter
0

Την πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά την νίκη στην έφεση για την ανάκληση της βίζας του, δηλώνοντας ευγνώμων έκανε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη το θρίλερ με την παραμονή του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία και τη συμμετοχή του στο Australian Open, παρά την δικαστική απόφαση που «μπλόκαρε» την απέλασή του από τη χώρα, ο Σέρβος πρωταθλητής βρέθηκε στο κορτ και μάλιστα σύμφωνα με τον αδελφό του έκανε και προπόνηση.

Μέσα από το Twitter, ο Τζόκοβιτς ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του και τον ενθάρρυναν να παραμείνει δυνατός. «Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που ο δικαστής ανέτρεψε την ακύρωση της βίζας μου. Παρ’ όλα αυτά που έχουν συμβεί, θέλω να μείνω και να προσπαθήσω να αγωνιστώ  @AustralianOpen», έγραψε μεταξύ άλλων ο Τζόκοβιτς.

«Παραμένω συγκεντρωμένος σε αυτό. Πέταξα εδώ για να παίξω σε ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που έχουμε μπροστά σε καταπληκτικούς οπαδούς», πρόσθεσε.

Μητέρα Τζόκοβιτς: «Η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του» 

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στον κόσμο που ύψωσαν ανάστημα και τον υποστήριξαν στη Μελβούρνη, μπροστά στο αποκαλούμενο αυτό ξενοδοχείο» σημείωσε, μεταξύ άλλων, η μητέρα του Ντιγιάνα, αναφερόμενη στο ξενοδοχείο καραντίνας όπου κρατήθηκε ο γιος της για κάποιες μέρες. 

«Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του, είναι μεγαλύτερη από οποιοδήποτε Grand Slam» πρόσθεσε. 

«Δεν έκανε τίποτα λάθος, δεν παραβίασε κανέναν από τους νόμους τους. Υποβλήθηκε σε παρενόχληση. Πάλεψε κατά του συστήματος και της κυβέρνησης επειδή είχε το δικαίωμα να είναι εκεί. Ποτέ άλλοτε δεν αντιμετωπίσαμε παρόμοια κατάσταση» υποστήριξε η ίδια.

Ο πατέρας του Srdjan ανέφερε πως «του αφαιρέθηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματά του» καθώς όπως είπε, δεν του επετράπη να έρθει σε επαφή με φίλους, την ομάδα του ή τους δικηγόρους του. 
 

O αδερφός του, Djordje ευχαρίστησε, από την πλευρά του, τον δικαστή που προήδρευσε στην έφεση και που, όπως είπε, «είδε την υπόθεση σοβαρά και ανέλυσε κάθε γεγονός». 

Ο ίδιος επιβεβαίωσε πως ο αδερφός του προπονήθηκε σήμερα. «Ο Νόβακ είναι ελεύθερος, προπονήθηκε σε γήπεδο τένις. Πήγε στην Αυστραλία να παίξει τένις, να προσπαθήσει και να νικήσει άλλο ένα Αυστραλιανό Όπεν». 

«Ως οικογένεια το βρίσκουμε πολύ δύσκολο, είμαστε πολύ φορτισμένοι συναισθηματικά για τον αδερφό μου. Είναι δύσκολο να υπερασπίζεσαι τον Νόβακ χωρίς να προσβάλλεις κάποιον άλλον ταυτόχρονα».

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

20 ΧΡΟΝΙΑ LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Διεθνή / Στην Κούβα ο αρχηγός της CIA: Η ενεργειακή κρίση βαθαίνει στη χώρα

Εκατοντάδες πολίτες βγήκαν ξανά στους δρόμους της Αβάνας διαμαρτυρόμενοι για τις πολύωρες διακοπές ρεύματος και τις σοβαρές ελλείψεις καυσίμων, την ώρα που η ενεργειακή κρίση στην Κούβα βαθαίνει ολοένα και περισσότερο
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: «Έχω πλήρη επίγνωση των λαθών μου στο παρελθόν, έχω αναλάβει την ευθύνη»

Ο πρίγκιπας Χάρι προειδοποιεί για την ανησυχητική αύξηση του αντισημιτισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, τονίζοντας ότι το μίσος προς τις κοινότητες πρέπει να αντιμετωπίζεται με αποφασιστικότητα και χωρίς σιωπή
THE LIFO TEAM
NEW YORK TIMES ΙΣΡΑΗΛ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΗΝΥΣΗ

Διεθνή / Ισραήλ: Μηνύει τους NYT για άρθρο που καταγράφει βιασμούς Παλαιστινίων κρατουμένων

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κατηγόρησε τους New York Times ότι «συκοφαντούν τους στρατιώτες του Ισραήλ» και επιχειρούν να δημιουργήσουν «ψευδή εξίσωση» ανάμεσα στη Χαμάς και τον ισραηλινό στρατό
THE LIFO TEAM
ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΑΚΡΟΝ

Διεθνή / Η πλευρά Μακρόν διαψεύδει ότι το χαστούκι συνδεόταν με μηνύματα του Εμανουέλ Μακρόν σε ηθοποιό

Σύμφωνα με νέο βιβλίο, η Μπριζίτ Μακρόν «έχασε την ψυχραιμία της» κατά τη διάρκεια πτήσης του προεδρικού ζεύγους όταν είδε μήνυμα στο κινητό του Γάλλου προέδρου από Γαλλοϊρανή ηθοποιό
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ

Διεθνή / Politico: Η Ταϊβάν είναι το βασικό «αγκάθι» στις συνομιλίες Τραμπ-Σι

Το ζήτημα της Ταϊβάν παραμένει ιδιαίτερα ευαίσθητο, καθώς η Κίνα τη θεωρεί μέρος της επικράτειάς της, ενώ οι ΗΠΑ διατηρούν πολιτική «στρατηγικής ασάφειας», αναγνωρίζοντας την ξεχωριστή της υπόσταση
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΝ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ

Διεθνή / Ιρανικές δυνάμεις κατέλαβαν πλοίο-«πλωτό οπλοστάσιο» στον Κόλπο του Ομάν

Τέτοιου είδους πλοία δραστηριοποιούνται συνήθως στην Ερυθρά Θάλασσα, τον Κόλπο του Άντεν και τον Κόλπο του Ομάν, λειτουργώντας ως σημεία ανεφοδιασμού για ένοπλες ομάδες ασφαλείας που συνοδεύουν εμπορικά πλοία σε επικίνδυνες θαλάσσιες διαδρομές.
THE LIFO TEAM