Η κόρη της Beyonce πρόσφερε $80.000 για σκουλαρίκια σε δημοπρασία- και το έχει ξανακάνει

Η κόρη της Beyonce πρόσφερε $80.000 για σκουλαρίκια σε δημοπρασία- και το έχει ξανακάνει Facebook Twitter
Φωτ: @beyonce/ Instagram
0

Η Blue Ivy, η 10χρονη κόρη των Beyonce και JAY-Z, παρακολούθησε το 2022 Wearable Art Gala στο Λος Άντζελες με τους διάσημους γονείς της και αγόρασε μάλιστα ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια.

Η Blue Ivy σηκώθηκε περήφανα και πλειοδότησε πάνω από 80.000 δολάρια για ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Lorraine Schwartz, τα οποία φορούσε η γιαγιά της και οικοδέσποινα της εκδήλωσης, Tina Knowles εκείνο το βράδυ. Στην παρουσίαση των σκουλαρικιών σημειωνόταν επίσης ότι τα κοσμήματα ανήκαν στο παρελθόν στην μητέρα της, Beyonce.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε, φαίνεται να φοράει ένα μπλε outfit με ένα μαύρα γυαλιά ηλίου καθώς κουνάει το ταμπελάκι της- πάντα υπό την επίβλεψη των γονιών της. Τελικά, την ξεπέρασε η ιδρύτρια της Mielle Organics, Μονίκ Ροντρίγκεζ και τον σύζυγό της Μέλβιν, οι οποίοι έκαναν προσφορά 105.000 δολαρίων για τα σκουλαρίκια.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Blue Ivy πλειοδοτεί αντικείμενα στο Wearable Art Gala.

Το 2018, όταν ήταν 6 ετών, πλειοδότησε για έναν πίνακα του Σίντνεϊ Πουατιέ, προσφέροντας 17.000 δολάρια, σύμφωνα με το Vanity Fair.

Παρά το γεγονός ότι ο JAY-Z προσπάθησε αστειευόμενος να αρπάξει το ταμπελάκι από την κόρη του, εκείνη πλειοδότησε ξανά όταν η τιμή του έργου εκτοξεύτηκε στα 19.000 δολάρια, ανέφερε το δημοσίευμα. Ωστόσο, ο Τάιλερ Πέρι κατάφερε να κάνει την μεγαλύτερη προσφορά, αγοράζοντα το έργο τέχνης για 20.000 δολάρια.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι η Blue Ivy πλειοδότησε ωστόσο με επιτυχία στο επόμενο έργο τέχνης που βγήκε σε δημοπρασία, ένα έργο του Σάμιουελ Λέβι Τζόουνς για 10.000 δολάρια.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΑΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ

Διεθνή / Επαφές του ΝΑΤΟ με σεναριογράφους και παραγωγούς πυροδοτούν κατηγορίες για «προπαγάνδα»

Η συμμαχία διοργανώνει κλειστές συναντήσεις με επαγγελματίες της τηλεόρασης και του κινηματογράφου σε Ευρώπη και ΗΠΑ, με στόχο την ενημέρωση για ζητήματα ασφάλειας
THE LIFO TEAM
WALL STREET JOURNAL ΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Wall Street Journal: Ο πόλεμος στο Ιράν δίνει στους αντιπάλους των ΗΠΑ «μια ματιά σε πραγματικό χρόνο» για τον αμερικανικό στρατό

Κίνα, Ρωσία και Βόρεια Κορέα έχουν μια σπάνια ευκαιρία να μάθουν για τις δυνατότητες και τους περιορισμούς του αμερικανικού στρατού
THE LIFO TEAM