Απρόσμενη τροπή έλαβε μία πρόταση γάμου στη Φλόριντα όταν έπεσε το δαχτυλίδι στο νερό και χρειάστηκε ο (επίδοξος) γαμπρός να πηδήξει στο νερό για να το πιάσει. 

Ο Scott Clyne είχε προετοιμάσει μία ρομαντική πρόταση γάμου για την αγαπημένη του Suzie Tucker πάνω σ' ένα σκάφος στο ηλιοβασίλεμα. 

Γονάτισε μπροστά της, αλλά το κουτάκι με το κόσμημα τού έφυγε από τα χέρια και πήδηξε στο νερό χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ η Tucker είχε πέσει κάτω απ΄τα γέλια. Ευτυχώς, δεν άργησε να το βρει.

Φίλος τους, που επέβαινε επίσης στο σκάφος, κατέγραψε τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν και πήρε το δαχτυλίδι από το χέρι Clyne μέχρι να επιβιβαστεί και πάλι. 

Βρεγμένος, αλλά διατηρώντας την καλή του διάθεση, έπεσε και πάλι στο ένα γόνατο για να κάνει την πρόταση γάμου, όπως έπρεπε. Εκείνη φάνηκε ναι λέει «ναι», αλλά δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της. 

«Είναι 100% αληθινό περιστατικό. 100% η τύχη μου. 100% δεν θα το ξεχάσω ποτέ» έγραψε ο ίδιος σε ανάρτησή του στα social media. Αργότερα, μάλιστα, άλλαξε την εικόνα προφίλ του και έβαλε ένα καρέ από τη στιγμή που βουτάει. 

 

Με πληροφορίες από People