Τουρκία: Νεκροί οι απαγωγείς, σε κρίσιμη κατάσταση ο εισαγγελέας

Τουρκία: Νεκροί οι απαγωγείς, σε κρίσιμη κατάσταση ο εισαγγελέας Facebook Twitter
0

Νεκροί είναι πλέον οι τρεις δράστες της ομηρίας στην Κωνσταντινούπολη μετά την επέμβασητων ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στο κτίριο όπου κρατούσαν ως όμηρο τον εισαγγελέα που είχε δικάσει την υπόθεση με τη δολοφονία 15χρονου από αστυνομικό στα επεισόδια στο Γκεζί. Την είδηση για το θάνατο των τριών απαγωγέων ανέφερε μέσω Twitter ιστότοπος που συνδέεται με την τουρκική μαρξιστική ακροαριστερή οργάνωση Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο-Κόμμα (DHKC-P).

«Οι τρεις φίλοι μας σκοτώθηκαν από πυρά» ανέφερε το μήνυμα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο εισαγγελέας τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυρών.

Σύμφωνα με την αστυνομία  η εισβολή των ειδικών δυνάμεων αποφασίστηκε όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί μέσα από το γραφείο, όπου κρατείτο όμηρος ο εισαγγελέας. Στην σύντομη μάχη που ακολούθησε σκοτώθηκαν δύο δράστες. Ο εισαγγελέας χειρουργείται καθώς τραυματίστηκε βαρύτατα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ