Σοκ στην Ινδία: Βίασαν ομαδικά δύο φορές ένα κορίτσι και του έβαλαν φωτιά

Σοκ στην Ινδία: Βίασαν ομαδικά δύο φορές ένα κορίτσι και του έβαλαν φωτιά Facebook Twitter
6

Ακόμα πιο τραγική φαίνεται πως είναι η ιστορία που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την κοινή γνώμη στην Ινδία, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Η Ινδή έφηβη που βιάστηκε ομαδικά δύο φορές και πυρπολήθηκε από τους δράστες της ήταν 13 χρονών -και όχι 16 όπως αρχικά είχε αναφερθεί- και έγκυος.

Το κορίτσι βιάστηκε ομαδικά δύο φορές τον Οκτώβριο στην περιοχή Παργκάνας στην Κολκάτα. Και ενώ αρχικά η αστυνομία είχε πει ότι το κορίτσι είχε αυτοπυρποληθεί, δίνοντας μόνο του τέλος στη ζωή του, απήγγειλε κατηγορίες ανθρωποκτονίας εναντίον δυο ανδρών που είχε κατηγορήσει το θύμα ως ενόχους  για το βιασμό της λίγο πριν πεθάνει.

Ο θάνατος του κοριτσιού προκάλεσε διαμαρτυρίες στην Κολκάτα και το Νέο Δελχί. «Πιστεύουμε ακράδαντα ότι εάν η αστυνομία είχε ενεργήσει άμεσα εναντίον των εγκληματιών...τα τραγικά γεγονότα που ακολούθησαν θα μπορούσαν να έχουν αποτραπεί και η ζωή του κοριτσιού να έχει σωθεί», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Ενωση Γυναικών της Ινδίας. Η αστυνομία έχει συλλάβει έξι άνδρες σχετικά με την υπόθεση.

Φίλος της οικογένειας της μικρής δήλωσε ότι το κοριτσάκι και η μητέρα της ζούσαν σε ένα χωριό της επαρχίας Μπιχάρ, ενώ ο πατέρας και ο παππούς της εργάζονταν στα περίχωρα της Κολκάτα. Η μικρή και η μητέρα της ταξίδευαν συχνά από το χωριό τους στην Κολκάτα.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

5 σχόλια
Αυτα ειναι λεπτομερειες... Αρκει να μην κανουν σεξ οι γκέι. Η Ινδία επανέφερε την ποινικη διωξη εναντιον συναινουντων ενηλικων γκέι....αυτο μαλιστα... Ειναι σημαντικο !!!!
Κτήνη ανθρωπόμορφα και οι βιαστές και οι νομοθέτες...εκτός αν η άτυχη κοπέλα περίμενε αγόρι, οπότε εκεί μπορούν να επιδείξει το σύστημα λίγη αυστηρότητα...οι γυναίκες, βλέπεις, εκεί δεν έχουν αξία...νοσταλγώ την επαναφορά της θανατικής ποινής, ώρες ώρες
Έχω σιχαθεί να διαβάζω τέτοιες ειδήσεις για την Ινδία! Αναρωτιέμαι, αυτοί είναι οι άνθρωποι που αναζητούν το εσωτερικό φως; Που πιστεύουν ότι οι πράξεις σου ορίζουν τις επόμενες ζωές σου; Που προσδοκούν τη νιρβάνα;