Συνελήφθη (ξανά) ο Περβέζ Μουσάραφ

Συνελήφθη (ξανά) ο Περβέζ Μουσάραφ Facebook Twitter
0

Συνελήφθη εκ νέου σήμερα ο πρώην πρόεδρος του Πακιστάν στρατηγός Περβέζ Μουσάραφ, κατηγορούμενος ότι ευθύνεται για τους θανάτους περισσότερων από 100 ανθρώπων.

Ο Μουσάραφ είχε δώσει εντολή για εισβολή των ειδικών δυνάμεων στο Κόκκινο Τέμενος του Ισλαμαμπάντ, τον Ιούλιο του 2007.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μουσάραφ, είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση από τον κατ΄οίκον περιορισμό στον οποίο βρισκόταν, μόλις χθες.

Για την υπόθεση του Κόκκινου Τεμένους, πριν από περίπου δυο εβδομάδες, άλλος δικαστής του είχε επίσης απαγγείλει κατηγορίες. Η εισβολή στο Κόκκινο Τέμενος είχε αποφασιστεί από τον Μουσάραφ, ύστερα από μια εβδομάδα κατάληψής του από ριζοσπάστες.

Ο στρατηγός Περβέζ Μουσάραφ είχε φύγει από το Πακιστάν το 2008, όμως επέστρεψε και πάλι στις αρχές του 2013.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΤΡΑΜΠ ΡΩΣΙΑ ΔΑΣΜΟΙ ΕΕ

Διεθνή / Τραμπ για Γροιλανδία: «Τώρα είναι η ώρα και θα γίνει» – Στόχος η απομάκρυνση της ρωσικής απειλής

Ο Αμερικανός πρόεδρος επαναλαμβάνει αφότου επέστρεψε στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο του 2025 πως δεν θα συμβιβαστεί με τίποτε λιγότερο από την «ιδιοκτησία» της Γροιλανδίας
THE LIFO TEAM