Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Τζουλιάνι καταδικάζει τη βία μεν, επιμένει στην εκλογική νοθεία δε

Ο Τζουλιάνι καταδικάζει τη βία μεν, επιμένει στην εκλογική νοθεία δε Facebook Twitter
Ο Τζουλιάνι καταδικάζει τη βία μεν, επιμένει στην εκλογική νοθεία δε (EPA)
0

Ο Ρούντι Τζουλιάνι, πρώην δήμαρχος Νέας Υόρκης και δικηγόρος που ηγήθηκε της επί μακρόν αποτυχημένης νομικής απόπειρας του Ντόναλντ Τραμπ για ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος, τάσσεται ώρες μετά τα σκηνικά χάους στο Καπιτώλιο, κατά της βίας.

«Ο σκοπός μας είναι να επιτύχουμε μια ειλικρινή ψήφο και να τερματίσουμε την απάτη των ψηφοφόρων προτού γίνει μόνιμη τακτική του ενεργοποιημένου και προστατευόμενου από τα ΜΜΕ, Δημοκρατικού Κόμματος.

»Η βία είναι κατακριτέα, καταδικαστέα και αντιπαραγωγική. Η εμπλοκή των antifa δεν αποτελεί δικαιολογία. Αντιβαίνει στις αξίες μας» ανέφερε ο υποστηρικτής του Τραμπ.

Το Twitter αμέσως επισήμανε την ανάρτησή του σημειώνοντας πως η αναφορά σε εκλογική απάτη είναι υπό αμφισβήτηση και η ανάρτηση αυτή δεν μπορεί να γίνει retweet καθώς ενέχει τον κίνδυνο της βίας.

Άμεση ήταν η αντίδραση του παρουσιαστή του CNN, Jake Tapper.

Ο Τζουλιάνι κυριολεκτικά ζήτησε «δίκη μέσω μάχης» στην καμπάνια χθες πριν από την εξέγερση και την εισβολή οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο, σχολίασε ο Tapper.

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ