Αριζόνα: Άνδρας σκοτώθηκε σε γκρεμό βγάζοντας φωτογραφία - Εντοπίστηκαν και άλλα οστά

Αριζόνα: Άνδρας σκοτώθηκε σε γκρεμό βγάζοντας φωτογραφία - Εντοπίστηκαν και άλλα οστά Facebook Twitter
Φωτογραφία: Glen Canyon National Recreation Area/FACEBOOK
0

Ένας άνδρας 25 ετών έχασε την ζωή του όταν έπεσε σε γκρεμό στο φράγμα του Γκλεν Κάνυον, στην Αριζόνα, σύμφωνα με το National Park Service, τον ομοσπονδιακό οργανισμό για τα εθνικά πάρκα των ΗΠΑ. 

Κατά την επιχείρηση εντοπισμού της σορού του άτυχου άνδρα, τα συνεργεία διάσωσης βρήκαν τα οστά ενός ακόμη ανθρώπου, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του National Park Service. Μάρτυρες αποκάλυψαν πως ο Orlando Serrano-Arzola έβγαζε φωτογραφίες το φράγμα του Γκλεν Κάνυον το πρωί της Κυριακής. 

Ο άνδρας ήταν στο χείλος του γκρεμού, με θέα τον ποταμό Κολοράντο, όταν γλίστρησε σε βάθος περίπου 30 μέτρων. Στη συνέχεια κατρακύλησε για 45 μέτρα περίπου ακόμη. «Το θύμα υπέστη σοβαρό τραύμα και δεν έδειξε σημάδια ζωής μετά την πρώτη», ανέφερε το NPS.

Το γραφείο Σερίφη της Κομητείας Coconino και τα στελέχη του πάρκου ανακάλυψαν τα ανθρώπινα οστά κατά την επιχείρηση ανάκτησης της σορού Orlando Serrano-Arzola. 

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση θα δημοσιευθούν όταν θα είναι διαθέσιμες. 

 

Με πληροφορίες από CNN/NY Post

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM