Η αστυνομία στο σπίτι του Μπόρις Τζόνσον μετά από επεισοδιακό καβγά με τη σύντροφό του

Η αστυνομία στο σπίτι του Μπόρις Τζόνσον μετά από επεισοδιακό καβγά με τη σύντροφό του Facebook Twitter
0

Ένας θορυβημένος γείτονας του Μπόρις Τζόνσον κάλεσε την αστυνομία όταν από το σπίτι όπου μένει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας με τη σύντροφό του ακούστηκε έντονος διαπληκτισμός.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, η τοπική αστυνομία κλήθηκε να ελέγξει την κατάσταση στη διεύθυνση του Κάμπεργουελ όπου το φαβορί για την ηγεσία των Συντηρητικών μένει μαζί με την Κάρι Σίμονς. Η μητροπολιτική αστυνομία διαβεβαίωσε το BBC ότι οι αξιωματικοί που έσπευσαν στο σημείο μίλησαν με όλους τους ενοίκους του σπιτιού που ήταν «καλά και ασφαλείς».

«Δεν υπήρχε κάποιο εμφανές αδίκημα ή οποιαδήποτε ανησυχία, ούτε συνέτρεχε λόγος για να επέμβει η αστυνομία». Μιλώντας αργότερα στον Guardian, ο γείτονας που κάλεσε την αστυνομία δήλωσε ότι άκουσε τη γυναίκα να ουρλιάζει «φύγε από πάνω μου (...) έξω από το διαμέρισμά μου». Ο ίδιος υποστήριξε πως, όντας ανήσυχος, χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος αλλά κανείς δεν του απάντησε. 

Σύμφωνα με τον Guardian πάντως, ο γείτονας κατέγραψε ηχητικά τον διαπληκτισμό και δημοσιογράφοι της εφημερίδας που άκουσαν το ντοκουμέντο, διέκριναν τον κ. Τζόνσον να αρνείται να φύγει από το διαμέρισμα, φωνάζοντας στην Σίμοντ να αφήσει το λάπτοπ του. Στη συνέχει ακούγεται ένας δυνατός ήχος ενός αντικειμένου που σπάει. 

«Έτρεφα την ελπίδα ότι κάποιος θα μου απαντούσε, θα μου έλεγε "είμαστε καλά". Χτύπησα την πόρτα τρεις φορές χωρίς καμία απάντηση». Η Κάρι Σίμονς είναι η πρώην υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας. Ο εκπρόσωπος του Τζόνσον απέφυγε να σχολιάσει το περιστατικό με ένα λιτό «ουδέν σχόλιον».

Ο Τζόνσον είναι πιθανό να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας καθώς βγήκε πρώτος στην τελευταία ψηφοφορία του συντηρητικού κόμματος την Πέμπτη. Σήμερα θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση της διαδικασίας για την ανάδειξη του διαδόχου της Τερέζα Μέι. 

Με πληροφορίες από Guardian και BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ