Ερντογάν: Θα πάρουμε τους S-400 χωρίς να υποστούμε συνέπειες από τις ΗΠΑ

Ερντογάν: Θα πάρουμε τους S-400 χωρίς να υποστούμε συνέπειες από τις ΗΠΑ Facebook Twitter
EPA
1

Ότι θα καταφέρει να πάρει τους S-400 χωρίς να υποστεί συνέπειες από τις ΗΠΑ υποστηρίζει ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Ο Τούρκος πρόεδρος σε διάσκεψη τύπου που παραχώρησε αποκλειστικά σε δημοσιογράφους ξένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην Κωνσταντινούπολη, ανέφερε ότι δεν αναμένει πως οι ΗΠΑ θα επιβάλλουν κυρώσεις στη χώρα του για την αγορά των S-400 από τη Ρωσία.


Ο Ερντογάν δήλωσε πως έχει καλές σχέσεις με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, όμως οι δεσμοί της Τουρκίας με ανθρώπους που εργάζονται κάτω από τον αμερικανό πρόεδρο είναι «πολύ, πολύ διαφορετικές» και πως ομάδες και στις δύο πλευρές συχνά διαφωνούν σε ορισμένα θέματα, περιλαμβανομένων των S-400.


«Δεν βλέπω καμιά πιθανότητα να επιβληθούν αυτές οι κυρώσεις. Όμως η Τουρκία δεν θα παραμείνει ήσυχη σε περίπτωση που επιβληθούν τελικά. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να το σκεφτούν πολύ προσεκτικά. Έχουμε και εμείς δικές μας κυρώσεις», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως θα συζητήσουν το ζήτημα με τον Αμερικανό Πρόεδρο στην Ιαπωνία στο πλαίσιο της Συνόδου των G20.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια