Νεκρή σε γκρεμό εντοπίστηκε γυναίκα στην Κύπρο 11 ημέρες μετά από την εξαφάνισή της

Νεκρή σε γκρεμό εντοπίστηκε γυναίκα στην Κύπρο 11 ημέρες μετά από την εξαφάνισή της Facebook Twitter
0

Στην Ελένη Πλακίδη ηλικίας 69 ετών, από τη Γερμανία, ανήκει η σορός της γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή σε γκρεμό της χερσονήσου Ακάμα στην Κύπρο, το πρωί της Δευτέρας.


Αναλυτικότερα, η Αστυνομία έλαβε πληροφορία ότι η 69χρονη Ελένη Πλακίδη εντοπίστηκε νεκρή σε απόκρημνη περιοχή, 11 μέρες μετά από την εξαφάνισή της. 

Συγγενείς της 69χρονης γυναίκας από τη Γερμανία, ανέφεραν στην Αστυνομία ότι την ημέρα που εξαφανίστηκε είχε φύγει από το σπίτι της με σκοπό να πάει στο περίπτερο.


Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 69χρονης που διέμενε στην Αργάκα, γίνονταν από ομάδα της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της Πολιτικής Άμυνας, αλλά και οικεία της πρόσωπα.


Το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση της, κλειδωμένο στην θαλάσσια περιοχή του Ακάμα ενώ σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκαν κάποια προσωπικά της αντικείμενα ανάμεσα στα οποία και η τσάντα της.


Σύμφωνα με τους οικείους της, το τελευταίο διάστημα η 69χρονη εμφάνιζε προβλήματα μνήμης, για αυτό και η Αστυνομία εντατικοποίησε τις έρευνες της, χωρίς όμως αποτέλεσμα.


Η σκηνή έχει αποκλειστεί από τις τοπικές Αρχές ενώ αναμένεται ιατροδικαστής για αυτοψία. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της 69χρονης αναμένεται να διαφανούν μετά την διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Με πληροφορίες από philenews/sigmalive

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ