MET GALA 2024

Ιβάνκα Τραμπ: H Αμερική είναι ισχυρότερη από τις ενέργειες ενός διεστραμμένου αντισημίτη

Ιβάνκα Τραμπ: H Αμερική είναι ισχυρότερη από τις ενέργειες ενός διεστραμμένου αντισημίτη Facebook Twitter
EPA
0

Η Αμερική είναι «ισχυρότερη» από τις ενέργειες ενός «διεστραμμένου και δογματικού αντισημίτη» δήλωσε η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ Ιβάνκα Τραμπ, στον απόηχο της πολύνκερης ένοπλης επίθεσης σήμερα σε συναγωγή στο Πίτσμπουργκ.

«Όλοι οι καλοί Αμερικανοί στέκονται στο πλευρό του εβραϊκού λαού για να αντιταχθούν στις τρομοκρατικές ενέργειες και συμμερίζονται τον τρόμο, την αποστροφή και την αγανάκτηση μετά το μακελειό στο Πίτσμπουργκ» έγραψε η Ιβάνκα Τραμπ στο Twitter. Πρόσθεσε πως  «πρέπει να ενωθούμε εναντίον του μίσους και του κακού».


Ο άντρας που οι αρχές θεωρούν υπεύθυνο για την επίθεση κρατείται. Ονομάζεται Ρόμπερτ Μπάουερς, είναι 46 ετών και έχει έντονο αντισημιτικό παρελθόν στο Διαδίκτυο. 

Η αστυνομία ανακοίνωσε πριν λίγο τον επίσημο απολογισμό της επίθεσης. Σκοτώθηκαν 11 άτομα ενώ υπάρχουν και έξι τραυματίες. Κανένα θύμα δεν είναι παιδί. 

Νωρίτερα, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει πως τέτοιου είδους ενέργειες πρέπει να αντιμετωπίζονται με τη θανατική ποινή. 

Διεθνή
0

MET GALA 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κανονιοβολισμούς σε ολόκληρη τη Βρετανία η επέτειος ενός χρόνου από τη στέψη του βασιλιά Κάρολου

Διεθνή / Με κανονιοβολισμούς σε ολόκληρη τη Βρετανία η επέτειος ενός χρόνου από τη στέψη του βασιλιά Κάρολου

Με κανονιοβολισμούς στο Λονδίνο, το Εδιμβούργο, το Κάρντιφ και το Γιορκ γιορτάστηκε η επέτειος ενός χρόνου από την στέψη του Βρετανού μονάρχη στις 6 Μαΐου του 2023
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ