Δείτε το σοκαριστικό εξώφυλλο του Τime με το υβρίδιο Τραμπ και Πούτιν

Δείτε το σοκαριστικό εξώφυλλο του Τime με το υβρίδιο Τραμπ και Πούτιν Facebook Twitter
0

Με ένα εξώφυλλο που έχει ήδη προκαλέσει συζητήσεις, σχολιάζει το Time τη συνάντηση αλλά και γενικότερα τη σχέση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. 

Στο εξώφυλλο με τη χρήση photoshop απεικονίζεται ένα υβρίδιο των δύο ηγετών που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των δύο αντρών. 

Δείτε το σοκαριστικό εξώφυλλο του Τime με το υβρίδιο Τραμπ και Πούτιν Facebook Twitter

To συγκεκριμένο εξώφυλλο, μπορεί να θεωρηθεί μόνο ένα μέρος της κριτικής που δέχεται ο Αμερικάνος Πρόεδρος από τα ΜΜΕ της χώρας του, για τους χειρισμούς του στις αμερικανορωσικές σχέσεις. 

Στο κύριο άρθρο του το περιοδικό ασκεί δριμεία κριτική στον Τραμπ ότι ουσιαστικά υπερασπίστηκε τον Ρώσο πρόεδρο όσον αφορά την αποδεδειγμένη -για τους Αμερικανούς- ρωσική ανάμειξη στις προεδρικές εκλογές του 2016. 

Το εξώφυλλο του Time έχει γίνει ήδη αντικείμενο σχολιασμού στο Twitter. Ένας χρήστης σχολιάζει πως ο Τραμπ απέκτησε «το εξώφυλλο που πάντα ήθελε. Θα το κρεμάσει στο γραφείο του ή στο γήπεδο του γκολφ του». 

Ένας άλλος επισημαίνει πως ο άντρας στο εξώφυλλο μοιάζει με τον ναζί αξιωματικό Λάντα από την ταινία Άδοξοι Μπάσταρδοι του Κουεντίν Ταραντίνο. «Κάτι που είναι πολύ ταιριαστό». 

Άλλος χρήστης απλά αναφέρει. «Όσο περισσότερο το κοιτάς, τόσο τρομακτικότερο γίνεται» 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ