Κύπρος: Επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς και τραυματίες στη Λεμεσό

Κύπρος: Επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς και τραυματίες στη Λεμεσό Facebook Twitter
0

Δύο αστυνομικοί, τραυματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη Λεμεσό στην Κύπρο όταν όταν τρία άτομα άνοιξαν πυρ εναντίον τους.

Τα μέλη της Αστυνομίας, κλήθηκαν για έλεγχο αυτοκινήτου το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε περιοχή της Λεμεσού και στο οποίο επέβαιναν τρία άγνωστα πρόσωπα, τα οποία θεωρήθηκαν ύποπτα.

Κατά την άφιξη τους στην περιοχή, εναντίον του περιπολικού οι άγνωστοι άνοιξαν πυρ με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να ανταποδώσουν.

Στη συνέχεια το άγνωστο όχημα διέφυγε και εντοπίστηκε λίγο αργότερα εγκαταλελειμμένο στα Κάτω Πολεμίδια. Από τους πυροβολισμούς, ένα μέλος της Αστυνομίας τραυματίστηκε, είναι σοβαρά τραυματισμένο  και οδηγήθηκε άμεσα στο χειρουργείο, ενώ το δεύτερο μέλος τραυματίστηκε ελαφρά.

Επίσης, κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών, φαίνεται να τραυματίστηκε και ένας εκ των δραστών.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι το αυτοκίνητο είχε ενοικιαστεί στην Πάφο, σε γυναίκα ηλικίας 33 ετών, η οποία και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος.

Επιπλέον, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο προσώπων, τα οποία και καταζητούνται.

Κύπρος: Επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς και τραυματίες στη Λεμεσό Facebook Twitter

Η Αστυνομία καταζητεί τους Ευθύβουλο Γεώργη (ΒΟΥΛΗ), 31 ετών από την Πάφο και Χαράλαμπο Καλογερίδη, 33 ετών κάτοχο Ελληνικού διαβατηρίου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση

1. Συνομωσίας για φόνο

2. Συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος

3.Απόπειρας φόνου

4.Παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου

5.Παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών και 6.Ρίψης πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν χθες βράδυ στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού (25-805057) ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

πηγή: Φιλελεύθερος

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ