Διχασμένη η κοινή γνώμη στην Κύπρο

Διχασμένη η κοινή γνώμη στην Κύπρο Facebook Twitter
1

Διχασμένη παρουσιάζεται η κοινή γνώμη για το κατά πόσον η κάθοδος της Τρόικας είναι μια θετική ή αρνητική εξέλιξη, σε δημοσκόπηση που παρουσιάζει η εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ», της Κύπρου.

 

Σύμφωνα με δημοσκόπηση την οποία διενήργησε για λογαριασμό της εφημερίδας η Noverna Consulting and Research, το 42% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η κάθοδος της Τρόικας είναι θετικό για την Κύπρο, ενώ το 39% θεωρεί ότι είναι αρνητικό.

 

Το 34% θεωρεί ότι η Κυβέρνηση ευθύνεται για την οικονομική κρίση στην χώρα μας, ενώ το 10% επιρρίπτει την ευθύνη αποκλειστικά στον Δημήτρη Χριστόφια.

 

Τα κόμματα, σύμφωνα με τις απαντήσεις ευθύνονται σε ποσοστό 10% και οι τράπεζες σε ποσοστό 9%.

 

Στο ερώτημα ποιο κόμμα θα ψήφιζαν αν διεξάγονταν βουλευτικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή, καθαρό προβάδισμα αποσπά ο ΔΗΣΥ με 28%, ενώ το ΑΚΕΛ ακολουθεί με 22%.

11,4% αποσπά το ΔΗΚΟ και 5,4% η ΕΔΕΚ.

 

 

 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ICE ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΛΑΝΟ

Διεθνή / «F*** ICE»: Βρετανός σκιέρ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων έγραψε μήνυμα διαμαρτυρίας στο χιόνι

Πριν από τους Αγώνες του 2022 είχε επικρίνει την επιλογή της Κίνας ως διοργανώτριας, επικαλούμενος ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη μεταχείριση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας
THE LIFO TEAM
Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Διεθνή / Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Ο 78χρονος καλλιτέχνης αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα της περιόδου 2000–2015, υποστηρίζοντας ότι στο σπίτι του υπήρχαν τρεις σταθερές τηλεφωνικές γραμμές και ότι «όλες είχαν παγιδευτεί»
THE LIFO TEAM