To πιο μυστικοπαθές μέρος του πλανήτη μεγάλωσε πολύ και προκαλεί συζητήσεις

To πιο μυστικοπαθές μέρος του πλανήτη μεγάλωσε πολύ και προκαλεί συζητήσεις Facebook Twitter
1

Είναι ένα από τα πιο μυστικοπαθή μέρη του πλανήτη και έχει γεννήσει χιλιάδες θεωρίες συνωμοσίας και θρύλους, τις οποίες ωστόσο οι αμερικανικές κυβερνήσεις σπεύδουν να διαψεύσουν κάθε φορά που «φουντώνουν».

Η βάση της Νεβάδα Area 51 επισήμως είναι ένα εργαστήριο και τόπος δοκιμής οπλικών συστημάτων και τεχνολογιών των ΗΠΑ, αλλά για κάποιους είναι το μέρος όπου κάτω υπό άκρα μυστικότητα, εξωγήινοι και Αμερικανοί συνεργάστηκαν για να αναπτύξουν νέες τεχνολογίες.

Η απομακρυσμένη τοποθεσία στην έρημο έχει περιφραχθεί από τα αδιάκριτα μάτια των πολιτών. Η περίπου 25 μιλίων ζώνης απαγόρευσης πτήσεων για πολιτικά αεροσκάφη επιβλήθηκε πάνω από τη βάση και στο έδαφος και το σημείο είναι απρόσιτο.

Παρόλα αυτά, ποτέ δεν χτίστηκε κάποια μεγάλη στέγη στην περιοχή, κάτι που θα έμοιαζε δικαιολογημένο αν οι ΗΠΑ ήθελαν να κρύψουν εξωγήινους, και η περιοχή είναι ελεύθερα ορατή από το διάστημα. Πρόσφατα, η Google επικαιροποίησε τα Google Maps της με time lapse που δείχνουν τις αλλαγές στον πλανήτη. Η  «Area 51» δεν αποτέλεσε εξαίρεση και το timelapse που δημοσιεύτηκε δείχνει πως μέσα σε 32 χρόνια, υπάρχει ανάπτυξη της κατασκευής.

Η βάση έχει επεκταθεί αρκετά και βελτιώθηκε κατά τις τρεις τελευταίες δεκαετίες. Ο αρχικός διάδρομος διευρύνθηκε και ένας ακόμη μεγαλύτερος, δεύτερος διάδρομο χτίστηκε στα ανατολικά. Οι κατασκευές είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο το πόσο μεγάλωσαν ειδικά στο βόρειο άκρο ενώ όπως φαίνεται η εκσκαφή από την πλευρά του βουνού συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Τις παρατηρήσεις και το απόσπασμα δημοσίευσε ένας χρήστης στο Reddit και όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξε έντονος σχολιασμός καθώς αν όντως αυτή η βάση είναι ήσσονος σημασίας, τότε λογικά κανείς δεν θα έκανε επενδύσεις.

Πατήστε τo σύμβολο του play κάτω αριστερά για να δείτε τις αλλαγές:

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια