Εν μέσω αποδοκιμασιών και χειροκροτημάτων ψήφισε ο Τραμπ στη Νέα Υόρκη

Εν μέσω αποδοκιμασιών και χειροκροτημάτων ψήφισε ο Τραμπ στη Νέα Υόρκη Facebook Twitter
EPA/MICHAEL REYNOLDS
0

Με κόσμο έξω από το εκλογικό κέντρο να τον γιουχάρει, αλλά και με κάποιους να χειροκροτάνε, ψήφισε ο Ντόναλντ Τραμπ στη Νέα Υόρκη.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, έφτασε στις 11.00 τοπική ώρα (18.00 ώρα Ελλάδας), με μια αυτοκινητοπομπή από λιμουζίνες, σε ένα εκλογικό κέντρο στο Μανχάταν, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μελάνια. Έξω από το κέντρο, είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες δημοσιογράφοι και ψηφοφόροι και ακούστηκαν συνθήματα όπως «η Νέα Υόρκη σε σιχαίνεται». Κάποιοι άλλοι που ήταν παρόντες, άρχισαν να τον χειροκροτούν, ωστόσο η υποδοχή που του επιφύλαξαν δεν ήταν τόσο θορυβώδης.

Ο Τραμπ πριν πάει να ψηφίσει αντάλλαξε χειραψίες με πολίτες και αγόρασε ένα γλυκό από ένα παιδί σε έναν υπαίθριο πάγκο. Όταν τον ρώτησαν ποιον ψήφισε, απάντησε χαμογελώντας, πως ήταν «δύσκολη απόφαση». Όταν τον ρώτησαν εάν θα αναγνωρίσει την ήττα του στην περίπτωση που η αντίπαλός του Χίλαρι Κλίντον ανακοινώσει τη νίκη της, εκείνος έδειξε να υπεκφεύγει: «θα δούμε τι θα συμβεί», απάντησε λακωνικά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ