Η Ιβάνκα Τραμπ και τα σχόλια της για "πέη μιγάδων" είναι το νέο ροζ προεκλογικό σκάνδαλο στο παρασκήνιο των εκλογών

Η Ιβάνκα Τραμπ και τα σχόλια της για "πέη μιγάδων" είναι το νέο ροζ προεκλογικό σκάνδαλο στο παρασκήνιο των εκλογών Facebook Twitter
2

Καθώς η μάχη της κάλπης στην Αμερική πλησιάζει, φαίνεται πως είναι μάλλον αναπόφευκτο το να στρέφεται συνεχώς η κουβέντα γύρω από το σεξ, τα ερωτικά σκάνδαλα και τις προκλητικές δηλώσεις. Είναι ίσως οι πιο "ροζ" προεκλογική περίοδος που έχουν ζήσει οι ΗΠΑ και κάποιοι προφανώς κατηγορούν τον Ντόναλντ Τραμπ γι' αυτό.

Στη δίνη σχολίων και δημοσιευμάτων βρίσκονται εκτός από τους δύο υποψηφίους και τα μέλη των οικογενειών τους. Το πιο πρόσφατο περιστατικό που επεδίωξε και πέτυχε να κάνει σάλο προέρχεται από αναφορά στην Ιβανκα Τραμπ και έγινε από τον CEO του Buzzfeed.

Την περασμένη εβδομάδα, η Ιβάνκα σχολίασε την πολυσυζητημένη φράση "grab then from the pussy" που είπε ο πατέρας της σε μια παλιά τηλεοπτική εκπομπή. Η Ιβάνκα είπε πως συγχώρεσε τον πατέρα της για τις φράσεις αυτές και μεταξύ άλλων δήλωσε πως γενικά ένας τέτοιος τρόπος ομιλίας δεν αρμόζει σε καμία συζήτηση και πως είναι ενοχλητικό όταν γίνεται.

Ο Jonah Peretti που προφανώς δεν υποστηρίζει τον πατέρα της ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις και τις θεώρησε υποκριτικές. Και κάπως έτσι αποφάσισε να δημοσιοποιήσει στο Twitter έναν διάλογό του με την Ιβάνκα. Σύμφωνα με το tweet του όταν κάποτε την συνάντησε την άκουσε να λέει πως δεν έχει δει ποτέ πέος μιγάδα, αλλά θα το ήθελε. (οι λέξεις που φέρεται να χρησιμοποίησε ήταν πολύ πιο αργκό και είχαν ρατσιστική χροιά).

Αν και το σχόλιο δεν έχει γίνει τώρα, αλλά περίπου 8 χρόνια πριν, η διάθεση για συνεχή αντιπολίτευση και κόντρα δεν αφήνει τίποτα να πάει χαμένο και όπως ήταν λογικό, η φράση αυτή πήρε διαστάσεις και προκάλεσε σχόλια. Μετά από λίγες ώρες, η Ιβάνκα έκανε δήλωση σχετικά με τη φράση για την οποία κατηγορείται. Φυσικά υποστήριξε πως δεν έχει πει ποτέ κάτι τέτοιο και πρόσθεσε πως ελπίζει όλο αυτό να ειπώθηκε σαν πλάκα.

  

Ο Peretti πάντως επιμένει πως αυτό ειπώθηκε σε μια ιδιωτική συζήτηση. Σημειώνει ωστόσο πως δεν θα δημοσιοποιούσε το διάλογο αν δεν αισθανόταν πως αυτή την περίοδο σχετίζεται με τα όσα λέγονται και αποκαλύπτονται για τους Τραμπ. Το Buzzfeed είναι βέβαια ξεκάθαρος υποστηρικτής της Χίλαρι Κλίντον και η συγκεκριμένη διαρροή εντάσσεται σύμφωνα με το στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών στην μαζική προσπάθεια από πολλά μίντια να πλήξουν τον Τραμπ. Εκπρόσωπος της καμπάνιας του υποψηφίου έχει στείλει αίτημα με το οποίο ζητά δημοσίως συγγνώμη, αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει ανταπόκριση.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Ο πιο ξεφτίλας της υπόθεσης αυτός ο Perreti που έβγαλε μία προσωπική συνομιλία στην φόρα οκτώ χρόνια μετά...Για δες ρε κάτι 'άντρες' που κυκλοφορούν στο Αμέρικα.Φαίνεται του έταξε καλή θέση η Χίλαρυ.Ωρε τι περιμένει τον καημένο τον πλανήτη...