Ostrava Open: Η Οσταπένκο έβρισε την Σάκκαρη στον αγώνα, η Σάκκαρη νίκησε και «το άφησε πίσω της» (Βίντεο)

Ostrava Open: Η Σάκκαρη νίκησε την Οσταπένκο, διαμαρτυρήθηκε ότι την έβρισε η αντίπαλός της (Βίντεο) Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου AP
0

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με άνεση της Γελένα Οσταπένκο, με 2-0 σετ, στο Ostrava Open, σε ένα ματς στο οποίο υπήρξε ένταση. 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή, αναφέροντας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ότι η Λετονή την έβρισε. Συγκεκριμένα, η Σάκκαρη είπε ότι η Οσταπένκο της είπε κάποια στιγμή «F@@k you b@@@h» και διαμαρτυρήθηκε για τη συμπεριφορά της αντιπάλου της. Ο διαιτητής είπε ότι δεν άκουσε τη φράση και επιχείρησε να ηρεμήσει τα πνεύματα. 

Στο τέλος της αναμέτρησης οι δύο τενίστριες έδωσαν τα χέρια στο φιλέ, ενώ η Μαρία Σάκκαρη εξήγησε λίγο αργότερα ότι θεωρεί λήξαν το συμβάν. 

«Το λύσαμε στα αποδυτήρια, μου ζήτησε συγγνώμη και αυτό έχει σημασία. Μπορεί να μην ήταν ωραίο αυτό που έγινε στο γήπεδο, αλλά και στο φιλέ μου ζήτησε συγγνώμη και μετά μιλήσαμε στα αποδυτήρια. Οπότε όλα καλά», δήλωσε στην ιστοσελίδα sdna. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Σάκκαρη επικράτησε με 6-4, 6-2 της Οσταπένκο, σε 1 ώρα και 23 λεπτά, για να περάσει στα προημιτελικά του Ostrava Open. Αυτή είναι η έβδομη πρόκρισή της φέτος σε προημιτελικό τουρνουά. Επόμενη αντίπαλός της θα είναι είτε Αναστασία Παβλιουτσένκοβα είτε Τερέζα Μαρτίνκοβα. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM