Βίντεο: Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήθελε να του κάνει ερωτήσεις ένας σκύλος, σε συνέντευξη στο BBC

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Την ώρα που ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδινε συνέντευξη στο ΒΒC, αποφάσισε να κάνει… παρέμβαση ένας σκύλος. Και ο Ισπανός προπονητής το αντιμετώπισε με χιούμορ.

 

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι έδινε συνέντευξη στο Football Focus του BBC, όταν δίπλα στον δημοσιογράφο Νταν Γουόκερ- που βρισκόταν στο σπίτι του- εμφανίστηκε ο σκύλος του.

 

«Απλά προσπαθώ να απομακρύνω τον σκύλο μου», εξήγησε ο Γουόκερ, αλλά αμέσως ο Γκουαρδιόλα του είπε: «Όχι, όχι, θέλω να μου πάρει αυτός συνέντευξη!».

 

Ο δημοσιογράφος έδειξε στην κάμερα το κατοικίδιό του- την Γουίνι- και ο προπονητής παρατήρησε ότι είναι πολύ όμορφο, ενώ πειράζοντας τον δημοσιογράφο σχολίασε «Είμαι σίγουρος Νταν ότι θα κάνει καλύτερες ερωτήσεις». Ο Γουόκερ γέλασε, αλλά διαμαρτυρήθηκε λέγοντας «αυτό είναι σκληρό».

 

Η Γουίνι επανεμφανίστηκε προς το τέλος της συνέντευξης «για να πει αντίο» και ο Γκουαρδιόλα την αποχαιρέτισε λέγοντας «γεια σου καλή μου φίλη», ενώ της έστειλε και φιλιά.

 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM