Και όμως ο Ιμπραΐμοβιτς έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα με τα πολυσυζητημένα του νέα τατουάζ

Και όμως ο Ιμπραΐμοβιτς έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα με τα πολυσυζητημένα του νέα τατουάζ Facebook Twitter
1

Το γκολ που έβαλε στο γαλλικό πρωτάθλημα έδωσε την αφορμή στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να δείξει τα νέα του τατουάζ, βγάζοντας στον πανηγυρισμό τη μπλούζα του - κάτι που του στοίχισε και την κίτρινη κάρτα.

Ο βοσνιακής καταγωγής Σουηδός έχει «χτυπήσει» στον αριστερό του ώμο το όνομα «Αμπντουλάχ» που σημαίνει «δούλος του Θεού» ή «υπηρέτης του Αλλάχ». Στο κορμί του υπήρχαν και άλλα ονόματα τα οποία κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει ή να συνδέσει με τον ποδοσφαιριστή. Τα περισσότερα σχόλια πυροδοτήθηκαν όταν ο ίδιος ανέβασε τη φωτογραφία του τατουάζ στο Instagram αναφέροντας "Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό όνομα για μένα," έγραψε χωρίς να πει περισσότερα.

 

Και όμως ο Ιμπραΐμοβιτς έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα με τα πολυσυζητημένα του νέα τατουάζ Facebook Twitter

 

Σήμερα αποκαλύπτεται τι κρύβεται πίσω από τα τατουάζ του άσου. Η πραγματικότητα είναι πως  δεν ήταν αληθινά, αλλά προσωρινά και τα ονόματα ανήκουν σε 50 ανθρώπους που υπέφεραν από ασιτία.

 

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήθελε με αυτόν τον τρόπο να στρέψει πάνω του τα φώτα προκειμένου να δώσει δημοσιότητα στην καμπάνια του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών που μάχεται κατά της πείνας και που έχει προσφέρει βοήθεια σε πάνω από 805.000.000 ανθρώπους. Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε συμβολικά 50 ονόματα και έκανε την κίνησή του γνωρίζοντας πως θα συζητηθεί.

 

Και όμως ο Ιμπραΐμοβιτς έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα με τα πολυσυζητημένα του νέα τατουάζ Facebook Twitter

 

Το μήνυμα του Ιμπραΐμοβιτς που απεκάλυψε την ιστορία πίσω από τα τατουάζ του αναφέρει: Όπου και αν πάω ο κόσμος με αναγνωρίζει, φωνάζει το όνομά μου και με επευφημεί.  Υπάρχουν όμως και μερικά ονόματα ανθρώπων που κανείς δεν αναγνωρίζει και κανείς δεν δίνει σημασία. Υπάρχουν στον κόσμο 805 εκ. άνθρωποι που σήμερα υποφέρουν από ασιτία. Από σήμερα θέλω όλοι οι θαυμαστές μου να δείξουν την σημασία που έδειχναν σε μένα σε αυτούς τους ανθρώπους."

 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια