Γιάννης Αντετοκούνμπο για την παραμονή στο Μιλγουόκι: Ρώτησα τη μητέρα μου

Γιάννης Αντετοκούνμπο για την παραμονή στο Μιλγουόκι: Ρώτησα τη μητέρα μου Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Συμφωνία 228 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Μιλγουόκι Μπακς υπέγραψε ο MVP του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, και πρόκειται για το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του NBA.

Μάλιστα, ο Greek Freak δεν δίστασε να πει ότι για να επισφραγίσει την τελική του απόφαση σχετικά με την παραμονή στους Μιλγουόκι ρώτησε τη μητέρα του πρώτα, αν εκείνη θέλει να μετακομίσει και του απάντησε αρνητικά.

«Ρώτησα τη μητέρα μου αν ήθελε να μετακομίσουμε και μου είπε όχι! Νομίζω πως όλοι όσοι βρίσκονται σε αυτόν τον οργανισμό έχουμε τον ίδιο στόχο, να δουλέψουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Το ένιωσα αυτό τα τελευταία δύο χρόνια, ήμασταν πραγματικά ανταγωνιστικοί και παλέψαμε γι' αυτό, ανυπομονώ να δω τι θα γίνει στη συνέχεια. Γιόρτασα το νέο συμβόλαιο αγοράζοντας παιχνίδια και ρούχα για τον γιο μου, πριν πάω στο σπίτι για να κοιμηθώ και ξυπνήσω για να έρθω στην προπόνηση. Όλο αυτό μου προκάλεσε πονοκέφαλο όλο το καλοκαίρι, αν και ήξερα τι ήθελα» είπε χαρακτηριστικά.

Συζητώντας με δημοσιογράφους την Τετάρτη για τους στόχους του για τα επόμενα πέντε χρόνια, ο Αντετοκούνμπο είπε με ένα χαμόγελο, «Να κάνω παιδιά και να κερδίσω ένα πρωτάθλημα. Αυτό θέλω μόνο.

Θέλω απλώς να κάνω παιδιά, να μεγαλώσω τα παιδιά μου και να κερδίσω ένα πρωτάθλημα. Μετά από αυτό, η ζωή μου είναι πλήρης. Μπορώ να συνταξιοδοτηθώ σε πέντε χρόνια. Μπα, αστειεύομαι».

Όπως εξήγησε: «Ελπίζω η υπογραφή μου να βοηθήσει ώστε να γίνει πιο ελκυστικό το Μιλγουόκι για τους μελλοντικούς free agents. Έχουμε έναν σπουδαίο χειμώνα εδώ! Στο τέλος της ημέρας, ελπίζω όποιος έρθει, να έρθει επειδή έχουμε έναν σπουδαίο οργανισμό, αν κι εγώ δεν θα προσπαθήσω να πείσω κανέναν. Αυτή είναι δουλειά του front office, είναι κάτι που θα συνεχίσουν να κάνουν καθώς έχουν ήδη κάνει σπουδαία δουλειά τα τελευταία δύο χρόνια. Όσο για το μέλλον της οικογένειάς μου; Ελπίζω τα εγγόνια μου να μου χτίσουν ένα άγαλμα κι ο πατέρας μου να είναι περήφανος για όσα έχουμε καταφέρει».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM