Αυστραλιανό Open: Θρίαμβος Σάκκαρη - Πρόκριση στον τέταρτο γύρο

Αυστραλιανό Open: Θρίαμβος Σάκκαρη - Πρόκριση στον τέταρτο γύρο Facebook Twitter
Eurokinissi / Φωτ. Αρχείου
0

Πανηγυρική πρόκριση στους 16 του Γκραν Σλαμ, πέτυχε η Μαρία Σάκκαρη στο Αυστραλιανό Open, θέτοντας εκτός την Αμερικανή, Μάντισον Κις.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πέτυχε την επιβλητική νίκη σε βάρος της φιναλίστ του US Open 2017 με 6-4, 6-4 ανοίγοντας το δρόμο της για τη συνέχεια στο Αυστραλιανό Open.

Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την περσινή φιναλίστ, Πέτρα Κβίτοβα, κάτοχο δύο major τίτλων και Νο.8 στον κόσμο, την οποία έχει νικήσει στις δύο από τις τρεις φορές που τέθηκαν αντιμέτωπες.

Η νίκη της κορυφαίας Ελληνίδας δεν άφησε ασυγκίνητο τον πατέρα της τον οποίο έπιασε η κάμερα να κλαίει από χαρά στην εξέδρα τη στιγμή που η κόρη του αφιέρωνε τη νίκη της στην οικογένειά της.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM
Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ