Ήττα για τον Τσιτσιπά στον τελικό του China Open

Ήττα για τον Τσιτσιπά στον τελικό του China Open Facebook Twitter
0

Δεν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλό του, Ντομινίκ Τιμ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του China Open.

Ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής, Νο7 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο3 του ταμπλό, ηττήθηκε στη μάχη του τίτλου με 1-2 σετ (3-6, 6-4, 6-1) από τον Αυστριακό, Ντόμινικ Τιμ, Νο4 του κόσμου και Νο1 του ταμπλό.

O 21χρονος τενίστας είχε προηγηθεί με προβάδισμα 5-3 στο πρώτο σετ, οπότε και το κατέκτησε με 6-3. Η απάντηση του Ντομινίκ Τιμ ήρθε στο 2ο σετ όπου έδειξε αντοχή στην πίεση. Ειδικά όταν το σετ ξεκίνησε ιδανικά για τον Τσιτσιπά που με μπρέικ στο 3ο γκέιμ προηγήθηκε 2-1. Κι ενώ όλα πήγαιναν καλά για τον Έλληνα τενίστα ο 26χρονος Αυστριακός απάντησε με μπρέικ σέρβις στο 4ο γκέιμ και ισοφάρισε 2-2. Ακολούθησε παιχνίδι τακτικής με τον Αυστριακό να περιμένει το λάθος του Τσιτσιπά. Ο Τιμ προηγήθηκε 5-4 γκέιμ και με εντυπωσιακές επιστροφές στο 10ο γκέιμ έκανε μπρέικ στο σερβίς του Τσιτσιπά. Μετά από δύο χαμένα σετ πόιντ ο Τιμ έκανε το 6-4 και ισοφάρισε 1-1 σετ οδηγώντας τον τελικό στο 3ο σετ.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM